hayırlı olsun valla super sayı saolun beyler cok ıyıye gıdıyor arabalar ztn cok ıyı kazasız belasız herkeze yiit;cüneyt,tolga-r super 3 araba :)
Printable View
hayırlı olsun valla super sayı saolun beyler cok ıyıye gıdıyor arabalar ztn cok ıyı kazasız belasız herkeze yiit;cüneyt,tolga-r super 3 araba :)
özgür efendi beyfendi ex aşkım bebişim löv şu JAD ın resimlerini ne zaman koyucaksınız:ofk::D
belki yarın belki yarından da yakın
yine on numara olmuş.
Şimdi söyle bi durum var.Tuning Türkiye çıkarırda alınmaz mı yaw .Gene süper araçlar bizleri bekliyor.
kardeşim maşallah arabana, cüneyt abim senin bebeğede maşallah. ikiside on numara duruyor.
Ooo simdi gördüm konuyu .... arabamın bu kadar güzel durduğunu bilmiyodum ,çekimler süper :)
Gerçekten elinize sağlık süper bir sayı olmuş ..araçların hepsi çok güzel arkadaşlar tebrik ederim.
Çekimlerin ne zorluklarla yapıldığını biliyorum ,o soğukta saatlerce çekim yaptınız ...ama deymiş valla.
Arabadanda keyif aldığına çok sevindim Saner.... yaza doğru 550+ düşünüyorum :)
butun araclar on numara duruyo,hepsıne masallah..gene cok guzel bı sayı basarılarınızın devamını dılerım..
Maşallah A4 e bu S4 tamponu project cars bölümündeki tamponundan çok çok daha güzel olmuş yalnız keşke far orjinal kalsaydı biraz sleeperlığı bozulmuş gerçi çokta sleeper değil artık :)
Buarada bu arabanın aynı renginden aynı plaka oda S4 tamponlu ve siyah tavanlı bir tane daha var ama bunun kadar temiz ve diri durmuyor ikiz kardeş gibi olmuşlar :)
Evet bu tampon çok daha yakışıyor ,onu zaten geçici takmıştım .. orjinal farı da duruyor kışın onu yazın bunu takıyorum ... Benim arabayı o araç zannetcekler :)
elinize sağlık 3 tane aldım bomba olmuş yazılar fotoğraflar hepsi ayrı güzel emeği geçen herkese teşekkürler onurcum sana ayrı teşekkürler fotoğrafları bekliyorum ;)
dergiyi şimdi inceledim icerik olarak çok güzel olmuş elinize sağlık.soru cevap bölümünde yazılar birbirine girmiş:(montaj bölümünde ve tune shop sayfasının 96.sayfasında da yazı renkleri birbirine girmiş:(.sitenin reklamı güzel olmuş.lütfen bu yazdıklarımı kötüme olarak algılamayın ben tuning TÜRKİYE yi böylede seviyorum;)
Bende uzun süre aradan sonra dergi aldım, inceledim. Çok beğendim elinize sağlık.
Bugun aldim okumasi cok keyifli bir sayi hazirlamissiniz.. Fotograflar yine cok guzeldi.. Elinize saglik..
tekrardan teşekkürler yorumlar için....
JAD fena bakıo :)