fifty tuning reklaminin altinda techturkey logolari vardi: sponsormu olduk noldu?
Printable View
fifty tuning reklaminin altinda techturkey logolari vardi: sponsormu olduk noldu?
JAD 41 çok güzel görünüyor.maşallah. allah kaza bela vermesin.
cok guzel bı sayıaya benzoyor ellerınıze saglık
Haklısın Guide bölümünü yenilemenin vakti geldi. Zaten bir çok firmayı da revize etmeliyiz orada. Hatırlatman için sağol.
İlan içinde küçük ince bir detay olduğunu düşünüyorum. Kimse Fifty Tuning organizasyonunu Tech Turkey'in düzenlediğini düşünmemiştir. Yoksa düşünmüş olabilir mi :soru: Büyütmemek gerek. İyi akşamlar.
kank bnm ısım nerde ahhahaha bak heycti verıcem dıyorum :) dergi iyiymiş yaw hüsnü abının bı lafı var baya bı tırt a fark :)
elinize emeğinize sağlık yawrular
Fark son zamanlarda fazla açıldı. 3000 sayı kadar. Bu da okurların beğenisini, tercihini gösteriyor. Rakip olarak yine hazırladığımız Autohifi'yi düşünüyorum ben. Hatta ofiste şakalaşıyoruz bu ay Autohifi'yi geçicekmiyiz diye. Sonra Autohifi'yi hazırlarken Tuning Türkiye'yi geçicekmiyiz diye düşünüyoruz :D
Maşallah diyelim. Şu son 2 aydır Tuning Türkiye ve Autohifi Türkiye'nin en çok satan otomobil odaklı dergileri. Bazı sitelerde belirtilen rakamlar sizi aldatmasın. Auto Motor Sport ve Autocar dergileri 2000-3000 adetlik toplu satın alımlar gerçekleştiriyor. Aldıkları dergileri de çevreye dağıtıyorlar. Bayi satışlı en yüksek rakam bizde. Bu arada son zamanlarda yaşadığımız bir iki gelişme var. Yakın zamanda yeni sürprizler, yeni hoşunuza gidebileceğini düşündüğümüz planlar var. Alptuğ kanka senin yerin ayrı biliyorsun. :D Saymaya kalkınca ne kadar çok insan geliyor aklıma. Sağolsun Türkiye'de bu işin içinde olan ya da teknik açıdan iyi yerlerde olan kişiler Tuning Türkiye sempatizanı. Olmayanlara da saygımız var tabi ki. Yaşadığımız tatlı rekabet havası hep böyle güzel olsun...
Tüyo: Mayıs sayısı koleksiyonluk sayı olacak :D
Sınavlardan sonra alıp bakmalı :) Trende ve ya otobüste gelirken 2-3 kere okumuş oluyorum :D
yarin kavusuyoruz hadi hayirlisi : )
ellerinize emeklerinize saglik.... devamini ve daha iyisini dilerim : )