User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
125 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Huzurlarınızda Tuning Türkiye 75: Nisan

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yazan herkese teşekkürler. Otomobil dergileri arasında en çok satış rakamına sahip olan 2. dergi olma özelliğimizi sizler sağlıyorsunuz. Aynı zamanda en çok okunan modifiye dergisi olmamızı da sağlıyorsunuz. Türkiye'nin modifiye dergisi Tuning Türkiye'de kalite hep daha iyiye gidecek buna emin olabilirsiniz. Sizler okurken, bizler hazırlarken büyük keyif alıyoruz. Şimdiden yeni sayı hazırlıkları hızlı biçimde devam ediyor. Bizlere pek önem vermeyen otomobil firmaları da eninde sonunda genç hedef kitleye hitap ettiğimizi ve yüksek satış rakamlarımızı sizlerin sağladığını bir gün anlayıp desteklerini bizlerden de esirgemeyecekler. Umarım
    Loading World's Best Magazine...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gercekten dolu dolu birsayi olmus Elleriinize saglik bu arada ozgun degil herkes kaybetti ogun yolu hahahaha

Yarin alirim dergiyi insallah

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maşallah elinize emeğinize sağlık

Renkler çok iyi

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Tolga_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine güzel bir sayı. Emeği geçenlere teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gercekten dolu dolu birsayi olmus Elleriinize saglik bu arada ozgun degil herkes kaybetti ogun yolu hahahaha

Yarin alirim dergiyi insallah
    Hayatımda ilk kez bir fotoğraf çekimine 8 araçlık konvoyla gittim Sonra akşam güneşinde benzinciye girerek güneşin daha da kaçmasına neden olduğunuz ve zifiri karanlıkta fotoğraf çekmemi sağladığınız için teşekkürlerimi iletirim Onur bey Nokta

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda ilk kez bir fotoğraf çekimine 8 araçlık konvoyla gittim Sonra akşam güneşinde benzinciye girerek güneşin daha da kaçmasına neden olduğunuz ve zifiri karanlıkta fotoğraf çekmemi sağladığınız için teşekkürlerimi iletirim Onur bey Nokta
    Ben birsey yapmadim ki siz basip gittiniz biz kaldik arkada heuauha

olsun olsun fotolar cok guzel oldu neticede

saner müftüoğlu
    Misafir
    Sonra akşam güneşinde benzinciye girerek
    arğadaşım burda durmak yassah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arğadaşım burda durmak yassah
    Evet bide Maslak Opetteki Türkçe konuşma özürlü güvenlik görevlisiyle muhattap olmamızı sağlamışlardı hahaha. Düşündükçe gülüyorum. Maslak Opetten benzin almamamı sağlayan adam o dur.

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün aldım 2 gündür detaylı olarak inceledim.Araçlar, detyalar ve araç tanıtımlar gerçektende harika Elleriniz dert görmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün aldım 2 gündür detaylı olarak inceledim.Araçlar, detyalar ve araç tanıtımlar gerçektende harika Elleriniz dert görmesin
    Teşekkürler. Sizlerin de gözlerine sağlık. Daha nice güzel sayılar sizleri bekliyor. Stoktaki araçlar gerçekten çok iyi. Hele bir de çekeceklerimizi görseniz...

Bu arada biz büyük bir aileyiz. Tolga, Berk, Özgür, Yılmaz, Alp, Mertcan, Mehmet Gazihan, Özgün, Savaş Paşaoğlu, Burak Ertem...

Kısaca hepsi bu işin içinde, uzman olan kişiler. Hepsi tek bir dergide ve usanmadan, sıkılmadan yazılarını, fotoğraflarını, bilgilerini paylaşıyorlar. Üstelik bunu gönüllü yapıyorlar ve Tuning Türkiye'nin dünya ile yarışmasını sağlıyorlar. Yabancı modifiye dergilerine bakıyoruz ve artık inanın keyif almıyoruz. İçinde full geyik... Hem teknik açıdan yetersiz bilgiler bulunuyor hem de araç yazılarında yeteri kadar özen gösterilmiyor. Fakat onların da avantajı araç sıkıntısı yaşamamaları. Gerçi çok şükür Tuning Türkiye'nin araç sıkıntısı yok. Seçilen her araç grubu (1 dergi sayısında en az 7 araç yer alır) 2-3 katı kadar rakiplerinin elenmesiyle seçiliyor. Yani karşınıza çıkan araçlar, stoktaki diğer rakiplerinin önüne çıkıyor. Stoktakiler kötü mü? Elbette değil. Bazen çok iyi araçları da bir sonraki sayıya saklamak gerekir Yani kısaca... Tuning Türkiye 4.90 TL fiyatıyla Türkiye'de satın alıp keyifle okuyabileceğiniz dergiler içinde en iyilerdendir. Reklamları izlediniz. Şimdi haberler...

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tolga alıyorum senin ıcın bıtane hayırlı olsun.
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göki tampondaki çizik o gun feribota binerken oldu
    DRİLL
    Dr.Ecu

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler. Sizlerin de gözlerine sağlık. Daha nice güzel sayılar sizleri bekliyor. Stoktaki araçlar gerçekten çok iyi. Hele bir de çekeceklerimizi görseniz...

Bu arada biz büyük bir aileyiz. Tolga, Özgür, Mertcan, Mehmet Gazihan, Özgün, Savaş Paşaoğlu, Burak Ertem...

Kısaca hepsi bu işin içinde, uzman olan kişiler. Hepsi tek bir dergide ve usanmadan, sıkılmadan yazılarını, fotoğraflarını, bilgilerini paylaşıyorlar. Üstelik bunu gönüllü yapıyorlar ve Tuning Türkiye'nin dünya ile yarışmasını sağlıyorlar. Yabancı modifiye dergilerine bakıyoruz ve artık inanın keyif almıyoruz. İçinde full geyik... Hem teknik açıdan yetersiz bilgiler bulunuyor hem de araç yazılarında yeteri kadar özen gösterilmiyor. Fakat onların da avantajı araç sıkıntısı yaşamamaları. Gerçi çok şükür Tuning Türkiye'nin araç sıkıntısı yok. Seçilen her araç grubu (1 dergi sayısında en az 7 araç yer alır) 2-3 katı kadar rakiplerinin elenmesiyle seçiliyor. Yani karşınıza çıkan araçlar, stoktaki diğer rakiplerinin önüne çıkıyor. Stoktakiler kötü mü? Elbette değil. Bazen çok iyi araçları da bir sonraki sayıya saklamak gerekir Yani kısaca... Tuning Türkiye 4.90 TL fiyatıyla Türkiye'de satın alıp keyifle okuyabileceğiniz dergiler içinde en iyilerdendir. Reklamları izlediniz. Şimdi haberler...
    Onur Bey şunu açıkca yazayım;Ben tunning olayını 12-13 yaşımdan itibaren takip etmeye çalışıyorum.Ozamanlar almanyadan araç getiren galerici abilerimin paçasına yakışıp bana bulduğunuz dergileri getirin dememle başladı.Daha sonra Türkiye'deki dergilerin yeni çıkmaya başladığı yıllardı onlara abone olduk.Sonra biraz büyüyünce utandığımdan dolayı kendi harçlıklarımla aldğım Alman otomobil dergilerine (Tunning ağırlıklı gt magazinler) verdiğim fiyatları buraya bir yazsam destan olur Diğer yandan Türkiye'de çıkan dergilerinde hiç bir sayısını kaçırmadan aboneliğimde devam etmiştir.Taaki sizler dergiyi çıkartmaya başlayana kadar.Autohifi de çabası Şu anda 2 dergiyi kaçırmadan alıyorum.Gerçektende ekip olarak çok ama çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz.Bunlarda bir okuyucudan Gercekler

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bu ay ki promosyon iyi oldu ya , arabada lazımdı

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu arada biz büyük bir aileyiz. Tolga, Özgür, Mertcan, Mehmet Gazihan, Özgün, Savaş Paşaoğlu, Burak Ertem...

Kısaca hepsi bu işin içinde, uzman olan kişiler. Hepsi tek bir dergide ve usanmadan, sıkılmadan yazılarını, fotoğraflarını, bilgilerini paylaşıyorlar. Üstelik bunu gönüllü yapıyorlar ve Tuning Türkiye'nin dünya ile yarışmasını sağlıyorlar.

Amerikada, Afrikada falan kuzenler var mı sizin

utku_speed
    Misafir
    tr tuning in herhalde olmayan sayisi yoktu. herhalde diyorum.. gazete miliyet ve uykusuz aliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Amerikada, Afrikada falan kuzenler var mı sizin
    Abovvvv sıfır sıfır yedi'yi de unutmayalım. Onun da büyük emeği var Tuning Türkiyede

Yav saymaya kalksam bi dünya kişinin ismi çıkıyor destekde bulunan ama özellikle fotoğraf konusunda Tolga, Berk, Özgür, Alp ve Yılmaz tüm hünerlerini konuşturuyor. Denklanşörünüze sağlık Oldu mu Bence oldu

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puhauhau takılıyorum
    özgüre dedim msnden onur'a kitliyim mi kitle dedi ondan yazdım

Alıntı utku_speed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tr tuning in herhalde olmayan sayisi yoktu. herhalde diyorum.. gazete miliyet ve uykusuz aliyorum
    Arada sırada Tuning Turkiye de alın değişiklik olur

saner müftüoğlu
    Misafir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ay ki promosyon iyi oldu ya , arabada lazımdı
    bır ara sana kutu kutu verelım o zaman....görevde de lazım olacak bol bol

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saner müftüoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım elındekı dergı hatalı. adresını bana maıl veya pm olarak verırsen yenısını yollayabılırım....yorumların ıcın de tesekkurler..
    Saner bende kosuyolundan aldım dergi aynı sorunlar onda da vardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)