Aynen Kaya cok güzel yazmıssın.
Hemen 2 saniyede karalıyorlar adamı, yaptıkları hakkında en ufak bir fikir olmadan...
Aynen Kaya cok güzel yazmıssın.
Hemen 2 saniyede karalıyorlar adamı, yaptıkları hakkında en ufak bir fikir olmadan...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Edit : Neyse tartışma ortamı yaratmaktan vazgeçtim. Nobel bile almalı bence ama,dünyaya gerçekten inanılmaz şeyler katmıştır kendisi eminim. Ayrıca zor zar aldıgım opc nin fiyatı ile,adamın elinin kiri ile aldıgı FXX in fiyatı kıyaslamak biraz saçma oldu.
bugünde etilerde başıma geleni anlatıyım tam arka ulus kapısında Garage nin önünden karşıdan karşıya geçicem elimde telefon telefona bakıyordum arabanın biri durup yol veri teşekkür için kafamı bir çevirdim Veyronla 1 metre var yok aptallaştım teşekkürümü ettim yürüdüm gelde böyle adamlara laf söyle tanımadan etmeden yorum yapmamak lazım.
Samsa
Ülkemize birçok katkısı olan bir firmanın sahibi olması aşağıdaki gerçekleri değiştirmez benim için.
Mantıken konusuyorum,bilgimden değil,araçlarına milyonlar yatıran biri,bence çok çok rahat kazanıyordur,ki o sebeple dedim elinin kiri diye.10 yıl boyunca para biriktirip almadı ya bunu.Yanlış anlasıldıgım için üzgünüm,tek demek istediğim şu : Dünyanın en zengini de olsa (ki yaptıgı hobi amaçlı,tamam karışılmaz) , bu araçlara bu kadar para bayılmak israfın daniskasıdır.Dünyada yüz milyonlarca aç insan varken bunLARA bu paraları verenleri kınıyorum (tabiki sadece arabalar ile ilgili değil) ben sadece ne kadar da büyüttünüz düşüncelerimi yahu.LARA diyorum,çünkü bir tane alırsın , yeter.
Bu şekilde bir israf yapan insanlardan nefret ediyorum.Adam melek de olsa,peygamber de olsa,dünyanın en iyi,en cömert kiside olsa,tüm Türkiye'ye bağış da yapsa,yaptıgı israftır,insanlıga kazandırdıgı hiçbirşey yoktur.
Lütfen daha fazla tartışmayalım ben sadece kendi fikrimi söylemiştim.
sen neden normal bir corsa yerine opc seçtin ise bu adamında gallardo yerine fxx alması aynı şey. bunu idrak etmek bu kadar zor olmasa gerek, tek yapman gereken empati. bir başkası bir arabam olsun ayağımı yerden kessin diye düşünürken senin gidip kendi sınıfında sportif bir araba almanı oldukça gereksiz ve israf olarak görebilir, aradaki tek fark maddi imkan meselesidir, seni opc ye iten sebep sportif bir araba sevgisidir imkanın olsa m3>f430>enzo>f1 olarak gider bunun sınırını kim koyabilir, şu kadar paran varsa şu arabayı alacaksın diyebu araçların sahibide senin yaptığından farksız olarak arabalardan zevk alıyor işin kısası bu onu suçlu yapmaz seni yapmadığı gibi ..
abimizde güzel bir garaj var..
tekne merakıda vardı yanlış bilmiyorsam yatları olcak bi kaç tane ultralüksfxx den 1 2 tane alacak kadar etiketleri olan yatlar..
![]()
emre sende opc alıcağına 2. el bi tempra al geri kalan parayı aç lara dağıt ... bak ama yapmadın opc aldn ... sende en az onn akdar suçlsn elindeki imkanı dağıtmadın ...
dediklerine bakılırsa sende en az o dam kadar suçlşsn daha önceki msg larda arkadaşlar çok gzl söylemiş nerdn biliyorsn adamın yapmadığını ... bi fxx aldı diye neredeyse terörist ilan edicen ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
heeee ses feci birde asılmasını duymak isterim ancak ondan once onu ındırcek bı asansorluk de para yer ve imkan vardır dimi![]()
etraftakiler kalas arabanın üzerinde durduğu kalas ... yazık yawwww nolcak bu gidişat![]()
bir kac msgi okudum ve aklima su geldi arkadaslar
bu yazik israf diyen arkadas allah kismet ederde o kadar parasi olursa kendi ne yapar o zaman goruruz
3 milyon euro yu bir arabaya verebilen adamin mantik cercevesinde 30 milyar euroluk serveti vardir
diyelimki bir allahin kuluna yardim etmiyor ama o servet icindeki fabrikalarinda isciler her ay onun sayesinde karnini doyurabiliyor ulkede istihdam sagliyorsa bu bile en buyuk hayirdir
yoldan gecen ferrariyi gordumuzde vay bilmem nenin cocugu ne caldi cirptida aldi demek yerine
acaba ne is yapti nasil basardida aldi demeyi deneyip bizde bunlara caba harcasak herkese faydasi olmazmi?
ben demiyorumki hic kanunlari cignememistir vs ama super kahraman polat alemdarda kanunlari cigniyor degilmi...
son olarak araba camiasindan ismini bildigim kadar taniyorumdur mehmet rustu basarani hi birde bir ara musterimizmis ama o zamanlar ben yoktum o kadar yani
birde anlamadığım yıllardır forumlarda buna benzer konular açılır ve konu her seferinde bu noktaya gelir. Maşallah Allah kaza bela vermesinde yürü git. Ne sorgularsın nasıl aldı niye yardım yapmıyor diye.
Samsa
konunun bu noktaya gelmesi normal çünkü kimse kimsenin görusunu ve eleştrisini kabul etmiyor etmek istemiyor. sitedeki çoğu insan kendi bilgilerini başkalarına dikte etmeye çalışıyor. bi konu açılmış ve opc sahibi arkadaş kendi yorumunu yapmış dogrudur yada değildir ama bi bakış açısıdır.
buarada bu aracın legal cadde versiyonu çıkmış yada birileri tarafından uygun hale getirilmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=9W2MhAsv6zI&NR=1
emre kardeşim, durumu biraz abartmışsın. bak şimdi ben de sana şöyle desem: "21 yaşında 192 beygirlik sıfır arabaya biniyorsun, ben ise 21 yaşımda rahmetli babamın 90 model Lada'sını kullanıyordum." diye.. ben de seni eleştirsem daha bu genç yaşta bu arabaya binebiliyor diye... ha bu kadar paraya böyle çirkin bir araba sırf markası Ferrari diye alınır mı bunu eleştirebilirsin![]()
zenginin mali zuurdun agzini yorarmis
cok laf yalansız cok para haramsız olmaz..
ben böyle büyük paralar kazansam ne yapardım ?
bu dünyadaki en büyük zevkim & hobim otomobil... imkanım varsa da bu zevkimi sonunda kadar tatmin etmeye çalışırdım... ben de kendi garajımı oluştururdum ve bunu yaparken de kimseye ayıp olur mu ya da israf olur mu diye düşünmezdim... israfla herhangi bir alakası yok bu işin... ha tabi alıp da hepsini saklar mıydım yoksa belli aralıklarla bazılarını değiştirir miydim orasını bilemem.. ama en büyük zevkim buysa ve imkanlarım da müsade ediyorsa , neden bu hevesimi tatmin etmeyeyim?
aynı şey tekne , uçak , helikopter , malikane , mücevher vs..vs.. gibi özel tüketim kalemleri için de geçerli...
böyle bir garajı insan başkalarına hava atmak için oluşturmaz , kendi kişisel zevki için oluşturur...
imkan varsa , sağlık varsa , neden olmasın?
"şahsen" böyle düşünüyorum
polemiğe gerek olmayan bir konu bence...![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)