User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
152 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Türkiye'deki Ferrari FXX

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Kaya cok güzel yazmıssın.

Hemen 2 saniyede karalıyorlar adamı, yaptıkları hakkında en ufak bir fikir olmadan...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit : Neyse tartışma ortamı yaratmaktan vazgeçtim. Nobel bile almalı bence ama,dünyaya gerçekten inanılmaz şeyler katmıştır kendisi eminim. Ayrıca zor zar aldıgım opc nin fiyatı ile,adamın elinin kiri ile aldıgı FXX in fiyatı kıyaslamak biraz saçma oldu.

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit : Neyse tartışma ortamı yaratmaktan vazgeçtim. Nobel bile almalı bence ama,dünyaya gerçekten inanılmaz şeyler katmıştır kendisi eminim. Ayrıca zor zar aldıgım opc nin fiyatı ile,adamın elinin kiri ile aldıgı FXX in fiyatı kıyaslamak biraz saçma oldu.

dostum hala saçmalıyorsun insanlar neler anlatmış sana hala elinin kiri bilmem neyi diyorsun Başaranları yakın tanıyorsun kaçak göçek işler yaptığını insanları hor gördüklerini kimseye yardım yapmadıklarını falanmı biliyorsun yada eminsin böyle şeyler yazıyorsun.
    Samsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugünde etilerde başıma geleni anlatıyım tam arka ulus kapısında Garage nin önünden karşıdan karşıya geçicem elimde telefon telefona bakıyordum arabanın biri durup yol veri teşekkür için kafamı bir çevirdim Veyronla 1 metre var yok aptallaştım teşekkürümü ettim yürüdüm gelde böyle adamlara laf söyle tanımadan etmeden yorum yapmamak lazım.
    Samsa

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    samsa veyron seni düşünerek vermemiştir yolu bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu bilmemde veyronu görünce suratım ne olduysa adam bile güldü
    Samsa

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum hala saçmalıyorsun insanlar neler anlatmış sana hala elinin kiri bilmem neyi diyorsun Başaranları yakın tanıyorsun kaçak göçek işler yaptığını insanları hor gördüklerini kimseye yardım yapmadıklarını falanmı biliyorsun yada eminsin böyle şeyler yazıyorsun.
    Ülkemize birçok katkısı olan bir firmanın sahibi olması aşağıdaki gerçekleri değiştirmez benim için.

Mantıken konusuyorum,bilgimden değil,araçlarına milyonlar yatıran biri,bence çok çok rahat kazanıyordur,ki o sebeple dedim elinin kiri diye.10 yıl boyunca para biriktirip almadı ya bunu.Yanlış anlasıldıgım için üzgünüm,tek demek istediğim şu : Dünyanın en zengini de olsa (ki yaptıgı hobi amaçlı,tamam karışılmaz) , bu araçlara bu kadar para bayılmak israfın daniskasıdır.Dünyada yüz milyonlarca aç insan varken bunLARA bu paraları verenleri kınıyorum (tabiki sadece arabalar ile ilgili değil) ben sadece ne kadar da büyüttünüz düşüncelerimi yahu.LARA diyorum,çünkü bir tane alırsın , yeter.

Bu şekilde bir israf yapan insanlardan nefret ediyorum.Adam melek de olsa,peygamber de olsa,dünyanın en iyi,en cömert kiside olsa,tüm Türkiye'ye bağış da yapsa,yaptıgı israftır,insanlıga kazandırdıgı hiçbirşey yoktur.

Lütfen daha fazla tartışmayalım ben sadece kendi fikrimi söylemiştim.

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen neden normal bir corsa yerine opc seçtin ise bu adamında gallardo yerine fxx alması aynı şey. bunu idrak etmek bu kadar zor olmasa gerek, tek yapman gereken empati. bir başkası bir arabam olsun ayağımı yerden kessin diye düşünürken senin gidip kendi sınıfında sportif bir araba almanı oldukça gereksiz ve israf olarak görebilir, aradaki tek fark maddi imkan meselesidir, seni opc ye iten sebep sportif bir araba sevgisidir imkanın olsa m3>f430>enzo>f1 olarak gider bunun sınırını kim koyabilir, şu kadar paran varsa şu arabayı alacaksın diye bu araçların sahibide senin yaptığından farksız olarak arabalardan zevk alıyor işin kısası bu onu suçlu yapmaz seni yapmadığı gibi ..

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abimizde güzel bir garaj var..

tekne merakıda vardı yanlış bilmiyorsam yatları olcak bi kaç tane ultralüks fxx den 1 2 tane alacak kadar etiketleri olan yatlar..

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiber gibi duruyor dicem asıcaksınız beni
    ne yalan söyleyim bende öyle düşündüm bian
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre sende opc alıcağına 2. el bi tempra al geri kalan parayı aç lara dağıt ... bak ama yapmadın opc aldn ... sende en az onn akdar suçlsn elindeki imkanı dağıtmadın ...

dediklerine bakılırsa sende en az o dam kadar suçlşsn daha önceki msg larda arkadaşlar çok gzl söylemiş nerdn biliyorsn adamın yapmadığını ... bi fxx aldı diye neredeyse terörist ilan edicen ...
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

sercangolge
    Misafir
    heeee ses feci birde asılmasını duymak isterim ancak ondan once onu ındırcek bı asansorluk de para yer ve imkan vardır dimi

etraftakiler kalas arabanın üzerinde durduğu kalas ... yazık yawwww nolcak bu gidişat

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kac msgi okudum ve aklima su geldi arkadaslar
    bu yazik israf diyen arkadas allah kismet ederde o kadar parasi olursa kendi ne yapar o zaman goruruz
    3 milyon euro yu bir arabaya verebilen adamin mantik cercevesinde 30 milyar euroluk serveti vardir
    diyelimki bir allahin kuluna yardim etmiyor ama o servet icindeki fabrikalarinda isciler her ay onun sayesinde karnini doyurabiliyor ulkede istihdam sagliyorsa bu bile en buyuk hayirdir
    yoldan gecen ferrariyi gordumuzde vay bilmem nenin cocugu ne caldi cirptida aldi demek yerine
    acaba ne is yapti nasil basardida aldi demeyi deneyip bizde bunlara caba harcasak herkese faydasi olmazmi?
    ben demiyorumki hic kanunlari cignememistir vs ama super kahraman polat alemdarda kanunlari cigniyor degilmi...
    son olarak araba camiasindan ismini bildigim kadar taniyorumdur mehmet rustu basarani hi birde bir ara musterimizmis ama o zamanlar ben yoktum o kadar yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde anlamadığım yıllardır forumlarda buna benzer konular açılır ve konu her seferinde bu noktaya gelir. Maşallah Allah kaza bela vermesinde yürü git. Ne sorgularsın nasıl aldı niye yardım yapmıyor diye.
    Samsa

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde anlamadığım yıllardır forumlarda buna benzer konular açılır ve konu her seferinde bu noktaya gelir. Maşallah Allah kaza bela vermesinde yürü git. Ne sorgularsın nasıl aldı niye yardım yapmıyor diye.

konunun bu noktaya gelmesi normal çünkü kimse kimsenin görusunu ve eleştrisini kabul etmiyor etmek istemiyor. sitedeki çoğu insan kendi bilgilerini başkalarına dikte etmeye çalışıyor. bi konu açılmış ve opc sahibi arkadaş kendi yorumunu yapmış dogrudur yada değildir ama bi bakış açısıdır.
    buarada bu aracın legal cadde versiyonu çıkmış yada birileri tarafından uygun hale getirilmiş.
    http://www.youtube.com/watch?v=9W2MhAsv6zI&NR=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre kardeşim, durumu biraz abartmışsın. bak şimdi ben de sana şöyle desem: "21 yaşında 192 beygirlik sıfır arabaya biniyorsun, ben ise 21 yaşımda rahmetli babamın 90 model Lada'sını kullanıyordum." diye.. ben de seni eleştirsem daha bu genç yaşta bu arabaya binebiliyor diye... ha bu kadar paraya böyle çirkin bir araba sırf markası Ferrari diye alınır mı bunu eleştirebilirsin

utku_speed
    Misafir
    zenginin mali zuurdun agzini yorarmis

sülüman
    Misafir
    cok laf yalansız cok para haramsız olmaz..

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben böyle büyük paralar kazansam ne yapardım ?
    bu dünyadaki en büyük zevkim & hobim otomobil... imkanım varsa da bu zevkimi sonunda kadar tatmin etmeye çalışırdım... ben de kendi garajımı oluştururdum ve bunu yaparken de kimseye ayıp olur mu ya da israf olur mu diye düşünmezdim... israfla herhangi bir alakası yok bu işin... ha tabi alıp da hepsini saklar mıydım yoksa belli aralıklarla bazılarını değiştirir miydim orasını bilemem.. ama en büyük zevkim buysa ve imkanlarım da müsade ediyorsa , neden bu hevesimi tatmin etmeyeyim?
    aynı şey tekne , uçak , helikopter , malikane , mücevher vs..vs.. gibi özel tüketim kalemleri için de geçerli...
    böyle bir garajı insan başkalarına hava atmak için oluşturmaz , kendi kişisel zevki için oluşturur...
    imkan varsa , sağlık varsa , neden olmasın?
    "şahsen" böyle düşünüyorum
    polemiğe gerek olmayan bir konu bence...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)