Taze taze
http://www.vimeo.com/4251137
Taze taze
http://www.vimeo.com/4251137
ben sadece 1 defa piste çıktım yorgunluk yüzünden eve döndüm. zaten herkes ilk çıkışındaki zamanı ikinci çıkışta en az 5-6 saniye iyileştirdi şiganlar biraz daha genişlediği, hava ve asfalt serinlediği için.
ayrıca porsche cayman S ve 911 turbo'da 1'er defa çıktı. herkes 2. çıkışlarında en iyi zamanını yapmış.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şöle Açıklıyım karışıklık olmasın .
Tüm günü kapsayan İnternette yayınlanmayacak olan Fotoğraf ve Videolara ait dvd hazırlanmakta olup bu dvd ufak bi ücret karşılığında adreslere kargolanıcaktır.
Bu dvd nin adı " Pist Günleri @ AutoDrom İzmir '' dir.
www.pistgunleri.com adresinden ( bir iki gün içinde güncellenicek) temin edebilir.
Veyahut 0554 400 8009 numaralı telefona '' izmir dvd isimsoyad '' şeklinde sms attığınızda gerekli arkadaşlar sizlere ulaşarak dvdnizi gönderebilirler .
Görüşmek üzere .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Buğra zamanları bekliyoruz ama şiddetle dostum. Herkes görsün bence, dün Mustafayla bile muallakta kaldık kim kaç sn de döndü die![]()
Buğracım sağol 1 sayfa atlayarak takip etmişim denk gelmedim zamanlara kusura bakam. Birama karıştığına sayıyorum bende
Bu arada buradan zamanları kendimde tuttuğum için özellikle siyah fn2 li arkadaşı tebrik etmek istiorum çok soft bir sürüş sergiliyordu, takdire şayan. kırmızı grande punto çok iidi, lagunanın zamanı tutamadım ama görünce bende şaşırdım onada helal olsun.
Birde eczacı bir arkadaş varkırmızı rx8 li ona sesleniorum " bu mu arkadaş zamanlama
, bidahakine yandın sen" puhahahhahaha
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ya lütfen seni 320 ile arkamdan 10 saniye sonra salsınlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)