Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Ohoooo Buğra ne işHakana yardım et Nihata yardım et... Nasıl organizatörsün arkadaşım sen
Tarafsız ol... Herkesin eksiklerini tamamlıosun puhahahaha
Buğra yine teşekkür ederim konuştum slick lastikler için telefonla yarın bi bakıcam bi aksilik olmassa alıcam.Denemek istiyorum birdahaki yarışa bakalım zamanımı daha aşağıya çekebilicekmiyim
Jan'ın Makinasından birkaç tadımlık ....
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Cem Fujiwara: Evet evet yawww Bernieyle şimdi görüştüm daha...Diyo Cem hiç aramıyosun sormuyosun valla kırılıyorum..Ya benim zamanım mı var arkadaş yoğunum işim gücüm var diyorum... Formula 1 de organizasyon yapmıyorum diye kırılıyomuş bana baaakkk...
benden hatıra olsun sana fujiwara![]()
Tarihler belli ancak organizasyona 15 gün kala ilan ediyoruz .
Ayrıntılı bilgi almak isterseniz 0554 400 8009 numaralı telefona SMS ile isim soyad ve otomobilinizi yazıp yollamanız yeterli. Bu sayede sizi geri ayarıp detaylı bilgi verilecektir.
2.İzmir ayağı Çok yakında İlan edilicektir.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
start düzlüğünde en son kaç km hıza çıkılıyo bakan varmı? benim o adrenalinle hatırladığım kadarıyla 160 km çıkıp fren yapıyodum
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yanlış hatırlamıoyorsam, yaptığımız denemelerde e30 325 ile (e36 m50 2.5 motor ve 200 hp civarı güçle); son virajı bitirdiğimizde 100 civarını yakalıyabildiğinde tekrar viraja girmeden 4 bitiordu. Oda yaklaşık 190 a denk geliyor. Ancak tabi kukaların olmadığını farzedersek
ben yavaş gittim
130 la frene başlıyodum
viraj çıkışında da 80-90 arası bi hızla çıkıyodum start finiş e..
frenler çok kötü olduğu için daha geç fren deneyemedik
ismail( cupra-r) a sorduğumda 170 gördüğünü söylemişti..
Fren demişken o günden sonra benim frenlere bişey oldu yüksek hızda frene basınca vibrasyon yapıyor sanki diskler yamulmuş gibi servise bi göstericem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)