kanka ne 60 70 ı:D external wg ıle 13 psı cont:D aynı kıt aynı setup ıle 340 whp aldı;) tunc abının arac tas catlasa 180 whp hadı bılemedın 185 whp;)
Printable View
güç değilde şöför önemli bak 911 turbo nerlerde %60 güç + %40 şöför.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=28646
Teaser Burada !!!
erdem ben zamanları sölerken senin turbo setupına dönceğini unuttum :D
atmosferik 270lerde olan setupla karşılaştırdım ;)
düzlük fazla izmirde gibi gözükse de virajlar daha sert gibi geliyo bana,yada en azından u viraj sevmediğim için bana öyle geliyo :D körfez pistinde yan koltukta 5-6 tur atma şansım oldu ona göre karşılaştırıyorum.
bu arada 0.9 bar cont. stock motora yük bindirmiycek mi?
bu arada süprüzünüzü sabırsızlık ilen bekliyorum buğra :D:D:hahaha:
ya burada soyle yaparim soyle sofrum boyleyim demekle genelde pistte durumlar farkli oluyor. Ayrıca bunlari konusmak niyedir hic anlayabilmis degilim. Gidersiniz girersiniz kendiniz kanitlama derdindeyseniz orada ispatlarsiniz. Eglencesine giderseniz zamaniniz ne olursa olsun eglenir cikarsiniz. Burada birsey soylemekle olmuyor, bu isin teknik arizasi var ufak tefek hatalari moral bozuklugu var vs vs.. Gelirsiniz hep beraber egleniriz ;)
senin girdiğin mcs stockmuydu daha iyi dereceler bekliyordum
Ben simdi burada o sonuclarin niye ciktigini yazip kendimi kanitlama geregi duymuyorum aksilik olabilir konsantrasyon dagilabilir. Her zaman cok güzel sonuc cikacak diye bir durum olamaz zaten. Ben alcak gonullu bir insanim, yine gecebilirsin ben gecmek icin degil eglenmek icin yarisiyorum dert degil yani ;) tek demek istedigim burda bunlarin lanse edilmesi yerine gidip dereceyi cikarmak daha makul bir davranis olur.
Kimin ne oldugu belli derken?
Ben bosa konusuyorsun demedim, bunlari konusmanin gereksiz oldgunu dusundugumu soyledim. Ve ayrica orada bir sürü problem olabilecegini dile getirdim, konuyu bu gibi bir sekle sokmanin geregi yok, umarim kazasiz belasiz herkes eglenir ;)
Bukadar hırs yapmayın açık açık söylüyorum .
Biz Hafta sonu eğlenmek isteyenlere uygun bir organizasyon yapıyoruz .
Hırs yapan varsa Türkiye pist şampiyonası bunun için ideal bir yer .
Sakin olun arkadaşlar bir organizasyona katılmak zaman çıkarmak dünya meselesi değil amacmız eğlenmek keyf etmek birbirinizi kırmaya deyecek bişey hiç değil o nedenle Konumda ve organizsyonumda bu tür iddalar istemiyorum .
Yapan yapar zamanını sonrasında konuşur ama öncesinde tahmin boş iş mekanik spor bu hiç belli olmaz 5 mt sonra çektirir sağa ....
Bir sonrakini iple çekiyorum. ;)
Keyifli gündü, teşekkürler;)
Buğra baba arkadaşlara gösterdim teaseri gülüyolar aynı top gear deki stig e benzemişsin diye ama hormonlusu sen nediyosun hehehehehe........