Ahah birde onu bana sor ama bu malzemeyle bu kadar, arac benim degildi : )
Printable View
daha önce tam piste hiç çıkmamıştım 1 kere karting yapılan piste çıkmıştım 1.6 ies eski arabam ile, 35 araç içinde 6. olmuştum :) ama tüm pist başkaymış,bide crx frenleri iyi değildir zaten de bu kadar arka arkaya fren yapmak zorunda kalmamıştım arabayı aldığımdan beri,bildiğin sıfır tepki :D aldım lastiği kukayı altıma zaten :D
207'nin zamanı çok iyi. Nedim'i tebrik ederim...
bı dahakı orgta start fınıshın sonundakı sıganlar olmasın:D o zmn cok daha ıı zmnlar goruruz:D butun katılan aracları tebrık ederım,masallah hepsıne
dur hatırlatma :D fotolarıda merakla bekliyoruz bu arada olanlar varsa atsın daha pls
bugra sen sıgan yapmazdın noldu?
hafif şeffaftı ya sanki o duşlar :D:D
Tek Eksik Müzikti Diye Tahmın edıoyorum Benımde Kendımce Elde eettıgım Vıdeo goruntuler muhtesem. cok keyıflıydı Amele yanıgıda olduk ama sorun deıl :)
Taze taze :)
http://www.vimeo.com/4251137
ben sadece 1 defa piste çıktım yorgunluk yüzünden eve döndüm. zaten herkes ilk çıkışındaki zamanı ikinci çıkışta en az 5-6 saniye iyileştirdi şiganlar biraz daha genişlediği, hava ve asfalt serinlediği için.
ayrıca porsche cayman S ve 911 turbo'da 1'er defa çıktı. herkes 2. çıkışlarında en iyi zamanını yapmış.
Şöle Açıklıyım karışıklık olmasın .
Tüm günü kapsayan İnternette yayınlanmayacak olan Fotoğraf ve Videolara ait dvd hazırlanmakta olup bu dvd ufak bi ücret karşılığında adreslere kargolanıcaktır.
Bu dvd nin adı " Pist Günleri @ AutoDrom İzmir '' dir.
www.pistgunleri.com adresinden ( bir iki gün içinde güncellenicek) temin edebilir.
Veyahut 0554 400 8009 numaralı telefona '' izmir dvd isimsoyad '' şeklinde sms attığınızda gerekli arkadaşlar sizlere ulaşarak dvdnizi gönderebilirler .
Görüşmek üzere .
Buğra zamanları bekliyoruz ama şiddetle dostum. Herkes görsün bence, dün Mustafayla bile muallakta kaldık kim kaç sn de döndü die ;)
Buğracım sağol 1 sayfa atlayarak takip etmişim denk gelmedim zamanlara kusura bakam. Birama karıştığına sayıyorum bende :D
Bu arada buradan zamanları kendimde tuttuğum için özellikle siyah fn2 li arkadaşı tebrik etmek istiorum çok soft bir sürüş sergiliyordu, takdire şayan. kırmızı grande punto çok iidi, lagunanın zamanı tutamadım ama görünce bende şaşırdım onada helal olsun.
Birde eczacı bir arkadaş var :D kırmızı rx8 li ona sesleniorum " bu mu arkadaş zamanlama :D, bidahakine yandın sen" puhahahhahaha
bi daha yarışa gelirken 10 paket sigarayla gelicem:smokin::smokin::smokin:
ya lütfen seni 320 ile arkamdan 10 saniye sonra salsınlar :)
320 ağır gelir (PROJE AŞAMASINDA)... Sen soldan başka araba seç kendine. :D Aile babası arabalı eczacı seni :D puhahahahah
ya neyle gelirsen gel 1:10 altına düşeceğim kesin ona göre araç seç lütfen 911 turbo ile gel yeterki gel.
Söz senin için esp'yi kapamadan döncem ahahahaha
Buğra ile anlaşmandan belliydi zaten. Buğra kukalarımı kaldırcan hakan turlarken, bak 1:10 altına düşcem dio, yoksa başka türlü olma imkanı yok. Sakladığınız büyük süpriz bumu :D :D :D puhahahah
Hadi bakalım bu kadar makara yeter söle artıkın özelden süprizi
sölemek yok söyleyince büyüsü kaçar olmaz falan tek derdin şigansa sen dönerken kaldıralım ben dönerken tekrar koyarız
Sen geçerken topluon kukaları zaten doğal olarak ben geldiğimde kuka muka kalmaz hemen ardından geliom :D
Bu arda bu defa şu japon virüsündne kurtul bari, bak ozaman şaşırcam söz veriorum sana :D Bu arada katlettik konuyu valla bak ben susuom :D
c220 cdi aldım yetmez mi!!! japon forever yeter msn'e geç.
herkes bı suprızlerde:D ufaktan bızde yapsak mı suprız:D keıchım nerde:D selcukkkk:D
bi dahaki pist ne zaman?