Aynen ben dün gittim büroya "diplomalar henüz gelemedi cuma günü tekrar uğra muhtemelen cumaya elimizde olur" dedi görevli arkadaş :)
Printable View
Herkes bir üst sınıfa geçtin diyor ama aöf öyle demiyor :) 10 dersten 3 tanesi kaldı .
http://a1210.hizliresim.com/12/5/dnyzv.png
bende de 2 dersten borçlu geçti diyor.
Nerden baktiniz bunlara
bende çok şükür geçtim sınıfımı kayıt yenilemeyede sanırım bayaa var 22 ekimdi sanırım :)
Diğer illeri bilmiyorum fakat Bursa'da diplomalar dağıtılmaya başlanmış.Öğrenci kimliğimi bırakıp diplomayı alıp çıkınca boşlukta hissettim kendimi :D
büro 60km uzakta ***** h.içi iş güç. noterden vekaletsiz kimlik vs ile akrabama teslim ederlermi? yada ctesi açık mı büro? bilgisi olan var mı?
istanbulda diplomaların durumu nedir arkadaşlar alan olursa burdada paylaşsın
Bugün bende gidip diplomamı aldım muhtemelen tüm illerde dağıtım başlamıştır pazartesi öğrenci kimliğinizle gidip diplomanızı alabilirsiniz arkadaşlar :)
Diplomayı almak sevindirdi ama 7 yıldır cüzdanımda taşıdığım öğrenci kimliğimin eksikliğini hissetmiyor değilim :)
Aöf büro web hizmetleri yenilenmediği için sınıf tekrarı şeklinde gözüküyor olabilir oraya takılmayın bence...
Konuyla pek alakalı değil ama bisey ögrenmek istiyorum..Nihayet 2 yıllık meslek yüksekokulu'ndan diplomamı aldım..Acık ögretimden devam etmek istiyorum ama bi lisans tamamlama bide ikinci üniversite olayı var..Arasındaki fark nedir bunların ?? Ayrıca direk 3. sınıftan mı devam ediliyor yoksa 1 sene hazırlık okuyup 3-4'mü yapılıyor ? Nedir tam olarak
direk 3 den devam ediyorsun artık
Beyler benimkide konuyla alakalı değil ama bu bölümlerden birini seçicez arkadaşa kolay olması ve içinde matematık muhasebe sayısal dersler olmamasını istiyoruz sözel olması daha ıyı yatay geçiş yaparak 3.sınıftan devam edicek hangisini seçmeliyiz İŞLETME,KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ,İKTİSAT,MALİYE,ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTİRİYEL İLİŞKİLER,ULUSLARARASI İLİŞKİLER,KAMU YÖNETİMİ
Uluslararası İlişkiler' de matematik var valla :)
Hocam bize işte sayısal dersler olmasın diğer okuyan arkadaşlarda varsa baksınlar konuyada ona göre tercih yapalım 1.19 ekim hala bolumu secemedık :S
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf
Burdan ders listelerine bakıp karar verebilirsiniz.
mezun olan arkadaşlar diplomalar hazır bürolarda
bize vurdu size vurmasın bari :) eyv. ;)
hazırlık kalkmadı arkadaşlar. 3. sınıfın içinde alıyorsunuz hazırlıkta almanız gereken fark derslerini. 6 ders yerine 10 dersiniz var yani :) ha sene olarak kardayız o ayrı :D
Aynen sene olarak karda olmamız önemli zaten :D :D
yeni sistemle daha fazla ders alıp daha da erken bitirme şansınız var bende olaydı o sistem 1 sene karım olurdu :)
Acaba fazladan ders aldığımız zaman yine geçmek için aynı krediyi mi tutturmak gerekiyor yoksa aldıkça yükseliyor mu?
Yani üstten aldığımız derslerden kalsak nasıl bir dezavantajı oluyor acaba?
Kamu 3.sınıf okuyan yokmu ?
Şuan iş icabıyla Konya 'dayım. Kimliğim hariç tüm belgelerim İstanbul 'da kaldı. Kimliğimi İstanbul 'â fakslasam ailemden biri benim kayıtımı gerçekleştirebilir mi?
Not: AÖF 'e mail attım bir de size danışayım dedim.
kayıt işlemini sadece öğrencinin kendisi yaptırabiliyo anna baba kabul etmiyolar malesef
1.sınıf işletmedeydim.
2ders geçtim.5inden kaldim.hiç bakmadan gittim ztn sınavlara.
Resmi olarak ne yapmam gerek şuan ?
kimse birşey bilmiyo vay arkadaş. kredili sistem ne, banka mısınız ulan siz? yaz dönemi, güz dönemi ne, çiftçi misiniz ulan siz? nasıl bi sistemmiş, Allah belalarını versin. yediler zaten koskoca bi senemi.
10 dersin 7sinden gectim 3unden kaldim kimisi gectin 4.sinifa kimisi 3te kaldin diyo nolcak bu halimiz
Beyler kamu okuyan yokmu kimsede yardım etmiyor bu konuda yaw :D
kim ne biliyo ki neye yardım edecek? Allah belalarını versin bunların da, sistemlerinin de.
beyler 2 den 3 e geçtik yapmamız gereken bi işlem falan var mı ?
2 yıllık myo mezunları Dikey Geçiş olarak kaydoluyor, Lisans tamamlama sanırım 4 yıl okurken okulu bırakıp ön lisans diploması ile ayrılanlara, İkinci Ünüversitede 4 yıllık bitiren yada suan 4 / 2 yıllık okuyanlara
Hazırlık olmicakmış daha doğrusu hazırlıkla 3. sınıf birleşmiş öğrendiğim kadarıyla 10 ders ( 6 ders 3. sınıf 4 derste hazırlık dersleri oluyormus işletme için )
Kayıt yenileme ekimin sonuyla kasımın ortası değil mi ?