sinava saatler var, az önce rollingden geldim :D
insallah bütünlemede halledecegim hepsini :D :D :D
yarin hepimize basarilar diliyorum
Printable View
sinava saatler var, az önce rollingden geldim :D
insallah bütünlemede halledecegim hepsini :D :D :D
yarin hepimize basarilar diliyorum
bu kafayla kım kalkıp gıdıcek sabah yaaa...:S:S:S
asıl son gece bakınca işe yarıyor :)
sırf çıkmış sorulara çalışmak en iyisi noktasına kadar aynı çıkıyormuş
herkese başarılar
artık bütlere çalışcaz ne yapalım :D buarada kaç alınca geçiliyor bu sınavlardan :D
cıkmıs soruları cözuyorum suan, umarım yarın işe yarar :)
Şimdi çalışmaya başladım en güzeli böyle uyumadan taze bilgiyle gitmek :D Başarılar yarın herkese :)
Belkide en kolay muhasebe sınavıydı,hayatımda ilk defa mutlu çıktım sanırım sınavdan :D
bugun para politikası iş hukuku ve kamu ekonomisi vardı.para politikasından büyük ihtimal geçtim 80 almam gerekliydi ama diğerlerinden çaktım nasip bütlere su 4. sınıfa geçersem herkeşe benden çaay :P
sosyal politika,sosyal güvenlik hukuku ve çalışma ekonomisi sınavları bitti yarınada 5 tane daha var bakalım nolcak sonuclar :)
3.sınıf Ana Yasa hukuku kazık ötesiydi , Sosyal politika birebir aynı geldi , türk siyasalda normalde birebir aynı geliyodu ancak onuda kastırmışlar yarınkilerde tahminimce zor olur
aynen sosyal politika %90 ı cıkmıs sorular geldi..
genel muhasebe ve ıktısattan gırıcem 14,30 da alttan aldıgım dersler kesın vermem lazım pofff
valla normal sınavlara denk geldiği için hep son gün çalışıyorum
sınavım yarın birazdan başlarım
İş ve Sosyal Güv. Hukukuna girdik bakalım fena değildi:) Yarına Allah kerim:D
14.30da benimde sınav çıkmış sorulara bakıyorum hala huku ve iktisaddan 55 almam lazm:)
iş hukuku ve sosyal güvenlik zordu. Allahtan ilk sınav yüksekti :(
ıktısat patlamaz ıns
girdik çıktık hayırlısı ile, geçmiş olsun herkese :)
Çok kötü geçti gibi ama herşey olabilir :(
benimde kötü geçti kazıktı sankim umarım destekli sallamışızdır herkese geçmiş olsun yarınki sınavda başarılar girecek olanlara...
olm tasarıya gitseydin vardır kesin orda
yönetim bilgi sisteminin müfredatıda tamamen bu sene değişmiş oda hiç bi yerde yoktu sağolsun tasarıdan hallettim.
öyle deme lan harbi zordu :D. yani en azından ben rahat geçer 80 lik yaparım diyodumda. Aynı soru da yoktu pek :D
yine 60 70 alırız herhalde yani inşallah :)
Zormuydu onu bile anlamadım :D Bu 4. sınıf dersleri ne garip :D
sınava girdik sınavda bize girdi mutluyuz huzurluyuz :D:D
ilk sınava gore kotuydu kafam patladı bazı soruları 3 kez okudum yaa.
2.sınıf hukuk neydi öyle yaa :beuj:
istatistik kastırıyorum :)
yarıladım sayılır konuları
Selam millet , benimde fena deiğldi sabah mat vardı sayısal sonra öğlen 4ders daha bakalım artık yarında 4 tane var.sabah yolda yürüyordum elemanın biri sınava gireceğim okulu sordu oda girecekmiş arabayla gelmiş ben almamıştım dedim yakın bende oraya gidicem gel dedi beraber gidelim , neyse atladık araba palio 1.2 stantart gri duruyordu.giderken gaza dokununca ses çok farklı daha tok gelliyordu dedm ne va r bunun motorda?Dedi ki 1.2 motoru swaplayıp 1.4 dacia motoru atmış.Araç 1400cc 97 hp olmuş ama zor oturtmuşlar.Arkadaş slalomcuymuş birde arkada denge çubuğu var.Çok güzel gidiyor ama .Bende de 1400 cc var deyince dedik kaldrıalım sınavdan sonra benim corsa c 1,4 90hp le bakalım neler olur maceraya devam.Yarınki sınavda herkese başarılar dilerim.
bütlere girmem inşallah, inşallah bitmiştir :)
Zordu finaller :S
Finansaldan büt olabilir ya bakalım kısmet :D
istatistik sınavında hesap makinesi kullanmama izin vermediler exp tuşu var diye
exp tuşu işime yaramıyor ama istatistikte şart gibi bir şey bilimsel makina
bakkalların kullandığı casio ile mi girecektim :S
arkadaşlar bu final sonuçları ne zaman belli olur bilgisi olan var mı acaba