Arkadaşların son gün birbirlerine bakarak sınava çalışmasıda beni strese soktu :D
Printable View
3,sınıf 4 derse gırdım ıı gectı cok sukur malıyet muhasebesı bıraz kastı sımdı 14,30 da genel muhasebe ve ıktısat var bakalım nasıl olucak
sınavlara giricek herkese Allah zihinaçıklığı versin :)
ohhh ya bende yaptım geldim çok şükür bitti ara sınav :)
Yerel yönetimler sorularının muratın kitaplarındaki sorularıyla alakası yoktu..Hep 2 şık arasında kaldım.
Neyse bugünü unutup yarına bakıcaz artık.
girdik cıktık gusel gecti sanki iyi salladım :D
yemek yiyeyim başlıyorum çalışmaya yarın ikide sınav :D
4 dersten girdim bitti gitti çok şükür işletmeden bikaç sorunun cevabına baktım iyimiş yani :D
geçmiş olsun cümleten eski çıkmış sorulara çalışın benden tavsiye :icon_tup:
ohhh ya muhasebeyi atlattık,yarında iktisadı atlartırsak ondan sonra sabaha kadar rolll time :D:D:D
avcılar ticaret meslek lisesinde ilk sınavıma girdim :D tutarsa bütün derslerden geçicem inşallah :D yarında sefaköyde mustafa pars i.ö.o da sınavım.. kitaplar halen poşette duruyo iç ellemedim :D
3.sınıfa gidiyorum 3 dersim güzel geçti yarına 4 dersim var.
Herkese başarılar diliyorum...
bu sınav soruları nerden görebiliriz yanıtlarıyla birde nekadar sürede açıklanıyo sonuçlar..çömezim daha ben :D
istatistik kastıran var mı :D
Bende 2 senedir işletme 1. sınıftayım :) , benim sınav yerim vs gelmedi acaba sınavları geçti mi yoksa ileri bir tarihte mi?
hadi hayırlısı olsun hepimize :)
istatistikten bulduğum el notlarını çalışmıştım baya bir maya yaptı :D
2. sınıf iktisat teorisi ve yönetim organizasyon derslerinden 30 ar soru çıktı. Şaşırttılar herkesi. (normalde 36 soru soruyorlardı.)
Dünkü sınavda ticaret hukukunu çok çok kasmışlardı , bugünkü dersler normal seviyede geldi.
O kadar dersaneye gitmeme ,soru çözmeme rağmen gerçekten çok orijinal soru sordukları için 60-70 civarı notlar bekliyorum.
ikinci sınıftayım alttan en kolay dersi bıraktım işletme.sabah sınava gitmeden yarım saat baktım 4 soru çıktı...öğleden sonra iktisat teorisi ve istatistik vardı unuttuğum bütün tekerlemeleri hatırladım...:)
portakalı soyamadım,portakalı soydum,vs...
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar :)
eöğrenmedeki ara sınav denemelerini yaptığımda hepsinin yarısı doğruydu onlara güvenip çalışmadan girdim ama sanırım patladım :D
istatistik için arkadaki formullerin ne anlama geldiğini bilseniz çok rahat geçersiniz kastırmıyolar pek
herkese geçmiş olsun sınavlarda bitti artık bu geceden itibaren rolling işlerine startı verdik sabaha kadar dens:redspotda:hoo::hoo:
beyler nasıl geçti sınav loto kimler oynadı ? :D
Allaha şükür vizeleri atlattık inşallah güzel sonuçlar alırız.
Geçmiş olsun :) inş beklediğiniz gibi gelir
ben 2 senedir sınavlara gitmiyorum.
Şimdi atılmış mı oldum yoksa seneye harcı verip tekrar kaydı yaptırabilir miyim??
4. sınıf işletme Genel olarak 50 ve üstü alınacabilecek durumdaydı.( 1 Ders hariç :D)
Spk'dan fena sorular sordular. 36 sorudan 30 'a indirmeleride cabası :ofk:
aöf tarhinin şimdiye kadar gelmiş geçmiş en kolay soruları sorulmuştur sınavlarda bütün sınıflara hemde.
umarım herkez iyi notlar alır :)
ıyı veya kötü atlattım cok şükür ya...
Umarım herkesın kı ıyı gecmıstır...
evet son derece iyi salladim bende umarim gecerim bi ikisinden:o
2.ci sınıf soruları zormuydu bana mı öyle geldi:D
2. sınıf ticaret hukuku çok zordu. Çok orijinal soru sormuşlar ve sınavdan çkan birçok arkdaşım döküldüklerini dile getirdiler.
Atatürk İlke ve İnkilapları dersinde de 10 a yakın zor soru vardı. Ama geri kalanı ders geçmek için yeterlidir.
Yönetim Organizasyonları dersi kolay ama bu sene sorular biraz daha komplike geldi diyebiliriz. Ama geçilmeyecek gibi de değildi.
SPK.dan kalmazsam muhtemelen hepsinden geçtim...:)
Sorular ve cevaplar verildi.(Cevapları alanlar vardır çaktırmadan :D )
Spk beklentimin üstünde geldi :rolleyes:
yahu bu sorular nerde bulamadım bitrlü :S