sonunda bitti bee terk ders için okadar paradan kurtuldum :)
Printable View
sonunda bitti bee terk ders için okadar paradan kurtuldum :)
çıkmaz sorun olmaz,aynı durumda arkadaşım kaldı bir sıkıntı yaşamadı.
evini arayıp asker kaçağısın şubeye gel teslim ol diye bir arkadaşı işletti o kadar :D
arkadaşlar gbt de çıkmıyor olay çok hard mevzulara gidene kadar da çıkmaz :D
ama askerlik şubesine girdiğiniz anda verirler elinize sülüsü :D
bu okul burada biter ve ben çekip giderim :D sonunda !
GBT de cıkmaz fakat ikamet ettiginiz evde pek oturmamanız vede sigortalı olarak calısmamanız lazım askerden kacabilmek icin.yoksa ya evden yada işyerinden bigun alıp böluge sokuverirler :)
bir dersten daha geçseydim 4e geçiyordum :( hayırlısı bakalım
50 ile iktisadı vermişim tek derside verip 3e geçtim kayıpsız sorunsuz çok iyi be :D
okuduğun takdirde okul tecil ediyor otomatikman ama aöf de nasıl oluyor onu bilmiyorum. bildiğim kadarıyla öğrenci bellgenle gidip tecil edebiliorsun .. tecil ettiğin zaman savaş çıkmaması halinde hiçbir güç seni askere almaz. Seferberlik yasası war :) seferberlik durumunda sadece onda tecilli olup olmaman önemli değil cart askerde bulursun
3'e geçmişim sonunda :) Her zamanki gibi alttan 2 ders kalmış gerçi :D
tüh ya açıklandımı niye açıklandı yaa şimdi gördüm bakamıyorum yine korkudan :D telefona msjda gelmedi reklamları engelldim diye galiba :D
2064 - İSTATİSTİK 31 50 62 53 G
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 43 50 17 25 K
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 53 70 - 65 G
3154 - DEVLET BÜTÇESİ 40 27 30 33 K
3160 - İDARE HUKUKU 67 53 - 57 G
3161 - ANAYASA HUKUKU 40 50 17 24 K
3163 - SOSYAL POLİTİKA 53 67 - 63 G
3216 - YABANCI DİL 73 60 - 64 G
3451 - TÜRK SİYASAL HAYATI 77 62 - 67 G
teori yüzünden 2-4 engeline takıldım 6.senem di bu sene şimdi teori yüzünden 1 sene attı allah belalarını versin 7.senemizi okucaz heralde son sene oluyo 4.sınıf için tecil kalmadı kaçak okucaz yada şubeye gidip ricada buluncaz :S moralim sıfır şuan
kankacım eğer okul için tecil hakkın bittiyse rica minnet olmuyo o işler maaleef sadece kaydını sildirip 1 yıl daha tecil edebiliyorsun
kanka bu sene için tecil hakkım var okulda 7.senem olucak bu sene seneye 4 e geçtiğimde tecil yok yani öğrenci kartımı alıcak adamlar ocak yada şubatta gidersen askeriyeye 1 sene daha idare ediyolar bizim darkness fln öyle yaptı bu sene için sıknıtım yok anlıycağın ama seneye 4e geçtiğimde sorun olucak teyzem askeri şubeden emekli izmirden onun tanıdıklar var daha oncede onlar vasıtasıyla gitmiştim en kötü öyle yapıcaz ama üzücü oldu 1 senem kaldı diodum şimdi 2 sene daha okucaz hadi onu geç teori yüzünden bu senem uzadı çok sinir bozucu
teyzen askerlik şubesinden emekli ise benimde öz teyzem sayılır artık :D
zuhahahahahahahahah gel izmire halledeyim :D
tek takıntı ıle 4.sınıf olduk hayırlısı ıle bıtsınde 4 ay askerlık yapalım :D
uzadı okul 2 ders yüzünden :( şimdi işin yoksa 2 ders için harç yatır sınava gir hay a.q ya
:( :(
4e geçmemi kutladık az önce ölümüne tantuni yidik :D
nedir bu iktisat teorisi arkadas ya.....2 senede toplam bütler dahil 6 kere iktisat teorisinden sınava girdim daha 30 üstü alamadım gecemiyorum şu dersi bi türlü......Ama öyle yada böyle 3. sınıf olmuşum bu arada ahahahhah......Gecenlere tebrikler gecemeyenlerin Allah yardımcısı olsun diger sınavlar için ;)
ya ben davranış bilimlerine giriş bide ikna ve konusmadan kalmışım. halkla ilişkiler(2 yıllık) 2. sınıftaydım ve 4 yıllığa geçiş yapmak istiodum acaba benimkide 1 sene uzadımı yoksa 4 yıllığa geçip bunların seneye verebilirmiyim:S :S :S
http://img814.imageshack.us/img814/3313/adszmm.png
Gurur Tablom :D :D
iki senedir ustune dusmedigim ve son butunlemeden birini kacırdıgım için aynı sınıfta iki kere kaldım.. Lise tecil hakkıımı kullanmıstım.. Össye de girmemiştim :/ Bir süre daha tecil almak için simdi izlemem gereken yol nedir?
görkemcim bende şuan 3. sınıfta 2. senemi kaldım :( sırf 2 den iktisat teorisi yüzünden..
aöf forumlarını hatim ettim öğlenden beri.ocak gibi yoklamaya gidip ordaki memura mantıklı sebeplerle kasıma uzatma olayı yaptıran çok kişi var..kasıma kadarda aöf e devam edip sınıfı geçersen tecilli duruma geçiyormuşun..ben yinede bi askerlik şubesine gidip konuşucam..bunu kabul ettiremezsen ya askere gidicen ya da kaçak okumaya çalışıcan aöf bitene kadar.
bakmayacaktım moralim bozulmasın diye
sadece banka ve sigorta muhasebesi uygulamaları kalmıştı
son bi cesaret ve 232321 bar basıncında yusuflayarak
sayfayı açtım
bankacılık ve sigortacılıktan mezunum şu an
evde sessiz çığlıklar atıyorum :D:D:D
darısı biyoloji bölümümün başına :D
2116 - BANKA VE SİGORTA MUH. 43 30 63 57 G
Diplomaları ne zaman alacaz şimdi ?
Birde sahibinden hiç kullanılmamış segem sertfikalı , bankacılık ve sigortacılık mezunu teknik personel var yok mu isteyen :)
2yıl zorunlu doldurmam gereken teknik personel zamanı var şimdi ona başlayacağım kısmetse
o aradada biyolojiden devam zorunluluğum olmayan sınavlara gidip gelicem
Sağolasın teşekkürler
FArklı büroya yönlendirme şansımız yok değil mi ?
açık ögretim kayıt yenileme tarihlerini bilen varmı?
gec mec kalırızda askere almasınlar :D
Kayıtlar basladı :)
Kısmet olursa bu sene bitirmeyi planlıyorum :D:D
Yatırdık harcı cartı curtu