Denetimle spk ya o kadar calistim, arkadaslarla soru cevap yapardik takir takir yanitlardim , dun tekrar yapayim dedim bitane soruyu bile cozemedim . Neden boyle oldu bilmiyorum ama lanet olsun canim cok sıkıldi ben uzattim herhalde .
Printable View
Denetimle spk ya o kadar calistim, arkadaslarla soru cevap yapardik takir takir yanitlardim , dun tekrar yapayim dedim bitane soruyu bile cozemedim . Neden boyle oldu bilmiyorum ama lanet olsun canim cok sıkıldi ben uzattim herhalde .
Denetimde "sorusturma teknigini" sorcaklar birde modus sistemini kesin sorcaklar gibi
Spk dada spekulasyon - manipulasyon-icerden ogrenenlerin ticaretini sorabilirler kavramlar benzer cunku
para yaratan bankalarida sorcaklar gibi
ortalamalar düşssede geçsek bitsede gitsek :D
vizelere girmedim finallerden nasıl bi not almam lazım acaba çan egrisinin üstüne cıkmak için :D çan egrisi 5 10 falan cıksa bari :D
suan marmara uni gostepede olup sinava girecek olan varmi. cikista semsiye party yapalim :)
Bugünki sınavda 1 saat olmadan herkes cıktı sorularmı kolaydı yoksa butun sakarya üniversitesinde sınava girenler salmıştı işi? :D
Denetim notum dusuk diye bugun ilk denetimden basladim bi soruda kararsiz kaldim digerlrini isaretledim hemen ama bakalim kismet.
Spk denetimden daha basit geldi bana sizce nasildi?
Bi soru sorucam
Bir malin fiyatini basma bir malin satisi etkiliyosa
Hangi tur oluyodu o?
Ben sinirli diye siyirdim arkadas manupulatif demis nedir?
bende tek ders olarak denetim sınavına girdim bugün..
bence yeterince kolaydı..
sadece dün gece ve bugün sabah kalkıp murat egitim kurumlarının 1-6 final deneme testlerine baktım 20 sorudan en az 11-12 tane kesin dogrum var Allah'ın izniyle :)
bence bu dönemdede murat egitim kurumları soru tutturmada yeterince başarılı oldular :)
Rabbim herkesi yüz akıyla bu sınavlardan kurtarsın inşallah...
muvaffak olabilmemiz ümidiyle..
diğer sınav fatihlerininde yorumlarını beklioruz :)
bakalım denetim kolaydı diyen sadece ben miyim ? :)
bahar donemi kayit yenileme 11 martta basliyor,
4 mart haftasinda sonuclari ogreniriz artik :D
Spk denen ders baya sıkıntı galiba şimdiden tırsmaya başladım :D 1.sınıfı rahat geçerim gibide 2.sınıfta bakalım ne olacak :)
Denetimden semsiyeyle cikan varmi ?
Mayıs'a kadar rahatız,geçmiş olsun beyler :D
vergiden epic failim spk denetim eh işte geçti felsefe belli 50 olsun benim olsun beyler.
Bu normalde yasak
Yani AÖF yasaklamış
Fakat kursların çoğu (Murat - Tasarı - Karacan ) Ücretsiz olarak öğrencilerine dağıttılar baskıya dayanamayıp
Yasal prosedürleri muhtelemen aştılar
Bir malın fiyatı diğerini etkiliyorsa TÜREV ürün diye geçer
Herkese geçmiş olsun
Şemsiyeyi hisettim doğum günümde en anlamlı hediyeyi aöf ten aldım :D
1.si Beyler sorular çok kazıktı.
2.si Evimin dibinde 3 tane lise var , Ankarada gezmedigim okul kalmadı bu nasıl bi dagıtımdır. Boşuna benzin yaktık dünya kadar
3.si Bunlar beni ankaranın öbür ucundaki okula verdikleri için sabah erken cıkmama ragmen trafikden ve okulu bulmakta zorlandıgımdan dolayı sınava geç kaldım. son 1 dakika ile girdim. Tabi onun stresi ile nefes nefese soruları okurken hiç bir şey anlamadım netice kötü geçti..!
Seko :) patladık :D -5 panpa :D
soruyu herkes farklı yorumlamıs ama :D arkadas baska yorumlamıs ben baska sekoda baskı acıdan bakmıs :D
Kıtap konusunda. aöf bu sene ılk baslarda telıf hakkı vermedı dershanelere. karacan da hatta o yuzden cok gec kaldı ama o ara murat verıyodu nasıl yaptı bılmıyorum ama bı uzlasma noktası varmıs muratın tepelerden koparıyomus olayı.
Dershaneler çıkartamadılar ozet fılan cunku cıkarttıkları ozetlerde kaynak belırtmek zorundalar ve bu kaynakta aof un kıtabı olmak zorunda. o yuzden telıf yasasına gırıyor olay. aofte vermedı fılan.
ama vızelerden sonra kıtapcık olarak cıkarttı karacanda telıf te anlastık dedıler ama ne derece dogru bılınmez.
denetımle spk dan gecsem dıgerlerınde gozum yok zaten de hayırlısı :)
Sınav bitti Karacan yayınları test yolluyo ne cins insanlar var yahu.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...72584909_n.jpg
adamlara bak şaka gibi :D
Götürüp dersanelerine bırakıcam ya :hehe:
cumartesi-pazar sınav haricinde bir yere daha gittim(15 km kadar) 112 km yapmışım toplamda...:D:D hahah...:D Vizelerden daha iyi geçti benim fakat bilemiyorum net konuşmak zor...geçmiş olsun herkese...:)
cumartesi pazar istanbul içi 122 km tam ters yerler
Oha sınavlar açıklanmış .
lan angaranın güüzeli neden panik-heycan ortamı yaratıyorsun :D :D :D
neşelenin diye abi :D
bu arada beyler ders ortalaması neden silinmiş bilgisi olan var mı ?
ne neşelenmesi gene kaldık bitanecik dersi vermemedik ya la :D :D