yaa birşey sormak istiyorum şimdi bu dönem internetten kayıt yeniledim ancak parayı yatırmayıp gelecek sene yatırma gibi şansım var mı yani sınavlara girebiliyormuyum para yatırmadan?
Printable View
yaa birşey sormak istiyorum şimdi bu dönem internetten kayıt yeniledim ancak parayı yatırmayıp gelecek sene yatırma gibi şansım var mı yani sınavlara girebiliyormuyum para yatırmadan?
arkadaşlar bu dönem kayıt yeniledim fakat ücreti yatırmayı düşünmüyorum. yatırsam da final sınavlarına giremicem. o yüzden ücreti yatırmak saçma geldi. şimdi sorum şu;
1- ücreti yatırmadığım için bi daha ki sene her hangi bir ceza vb. druma düşermiyim?
2- bi daha ki dönem aynı şekilde dersleri ekleyip devam edebilir miyim?
ben sadece parayı yatırdım kayıt yenilemedim onun içinde son günmüydü bugün nolcak napcam ben :(
Bende sadece parayı yatırdım :D
arkadaşım büroya gittim kimliği verip kayıt yeniledim falan dedi
önce ders ekle yapıcaktınız sonra parayı yatırcaktınız
Para yatırdıktan sonra büroda kayıt yenilettim ben. 1. sınıfım
Parayı yatırmayınunutdum fakat kaydı yenilemiştim ne olacak acaba şimdi haftaya yatırsak olmazmı çünkü eskiden de sonra yatırabiliyoduk
Hergün büroya gidiyorum kitap almak için,acayip sıra var yahu.
Beyler ben parayı yatırmayı unuttum mazeretli kayıt gibi bişey varmı
İlk seneyse allah yardımcınız olsun benim bitti gibi 4.sınıf son tek önerim sınavdan bir hafta önce çalışmayın sonra cmartesi pazar menüde çorba oluyo ;)
Açıköğretim derdinden de kurtulduk çok şükür. Bitti nihayet yaw. Mezuniyet durumunu öğrenince ne yapacağımı şaşırdım sevincimden.
Beyler ders eklemiştim 1 tanesini silmem gerek
Büro silmezmi seko, yada 17 Mart'da harcı eksik yatırsam. Varmıdır öyle uygulama
Ders ekleme farkı 17-21 Mart da
parayı yatrırırken falan diyosn?
parayı neye göre eksik yatrıcaksn ki orda tc verince bi fiyat cıkıyor burdan bi öğrenci bi tam diyemiyorsn :)
heyecan yaratayım biraz :) çalışmalar ne durumda arkadaşlar :)
MAT2 yi nasıl vereceğiz? bi yolu yöntemi var mı.
Mat2 yüzünden okulu uzattım :(
bu dönem çok rahatım ama yinede çalışıcam şuan ortalamam 2.51 bu dönem 2 dersi verebilirsem mezunum.
geçen sene harf aralıklarına baktım 35 ortalama yapabilirsem sınavlardan rahat rahat bitiriyorum:D
Sinavlar aciklanmis beyler.Artik butlere bakicam :(
beyler besevler aof de sıra varmıs bayagı sanırım bana kıtap lazım yardımcı hangısını almamı onerırsınız kendı kıtaplarımı karacan mı murat mı????
bir de ben büroyu felan değiştirdim beşevlerdi aydınlıkevler yaptm kıtapları besvlerden alsam sorun olur mu aydınlıkevlerdekı yer nerde bılen var mı ?