Teşekkür ederim :)
Printable View
beyler parayı yatırdıkdan sonra büroyada gitmek gerekiyo öğrenci kimliğini barkot okuyucuya gösterip kayıt yenileniyormuş kitabı ondan sonra veriyolar haberiniz olsun :heyoo:
Bugün para yatırdım kitapları almış bulunmaktayım, en kısa sürede çalışmalara başlıyorum....
Çalışmadan olmıyacak kredili sistem yaktın bizi :(
Ben hala yatırmadım para. Derste seçmedim. Ders seçmeden direk yatırıcam parayı valla.
Merhaba Dostum , şu konuya baktığım zaman hep senin soruların denk geliyor bana :D
Ders seçimi yapmadan parayı yatıramıyorsun ilk önce derslerini seç alt'dan ve üst sınıflardan ders ekleme yapabiliyorsun duruma göre bunu unutma ,sonra ders sayısı başına a.ö.f amca senden para alacak.Parayı yatırdıktan sonra bir daha ders değişimi yapamıyorsun.
İyi günler , kolay gelsin.
Ya istiyorsanız direk yatırın sistemin seçtiği dersler diyodu neyse ben gene kendim seçeyim. Sağolasınız. :D
Egem yayınlarının kitabı gelmiş biraz inceledim gayet verimli ,murat ve karacan'a nazaran anlatımı ve soruları daha keyifli tavsiye ederim. Ben bugün ondan alacağım.
bende dersi seçtimde parayı hiç yatırasım yok :)
Dayı o parayı bana yolla yatırasın yok ise ,arabaya film çektireyim :D
olum senede bir iyiydi şimdi senede 2 kere harçmı olur mına
Soyuyorlar abi bitirelim de kurtulalım bir an evvel.
otomasyona baglanabılıyormusunuz?
Para yatırmak artık mecburi banka kayıt yenileme onayı veriyor.
para yatırdıktan sonra büroya gitmeye gerek yok.
önce ders seçimi yapılmalı.
22 mart cuma son gün
Dün gece yatırdım acayip bir yük kalktı üzerimden.
valla ben dün parayı yatırdıktan sonra büroya gittim kitap almak için hatta bodozlama sıraya geçtim sonra bayan sordu kimliği okuttun mu diye, neyy dedim ? kimliği okutup kayıt yenileteceksiniz kitap ondan sonra veriliyor dedi okuttum bende, ben onun yalancısıyım her büroda farklıysa bilemem Denizli'de durum böyle :D
aöf merkezi arayıp da ulaşabilen var mı ? dünden beri arıyorum hep mi meşgul arkadaş. burda da konuşulmuş ama bir de ben sorayım belki farklıdır benim için, 1. sınıf olduğumdam ötürü. dün akşam üstü atmden harcı yatırdım ben. 1. sınıf olduğum için ders seçmedim zaten seçili görünüyordu 2. dönemde. büroya gitmeme gerek var mı kayıt vs. için ? sonrasında illaki gideceğim zaten kitapları almaya ama bugün gidesim yok hiç.
ekle sili yaptım dün harcıda yatırdım yarın bürolar açıkmı ?
yada gitmek gerekiyomu
parayı yatırdım arkasından büroya gittim kimliği verdim oradaki kadın barkodu okutup tamamdır dedi :D gitmek gerekiyor sonra çıktı veriyor kitap için
bu büroya gitme olayı yeni mi çıktı eminmisiniz ? her kafadan bir ses çıkıyor. Aof ün kayıt yenileme sitesinde büroya gidilecek vs. diye bir şey yazmıyor. Eve kağıt geldi onda da büro lafı geçmiyor ?
Bende harcı önceden yatıranlardanım. Mazeretli ders ekle- sil için bugün son gün. Zaten benim sonraki döneme ait ders gözükmüyor. 4 dersi verirsek bitiyor bu dönem.
Arkadaslar Allah rizasi icin birileri net bisey soylesin bu aof un tel.larinin amk:Deli:hep mesgul parayi yatirdiktan sonra buroya gitmek gerekiyormu?yoksa sadece kitaplar icinmi gidiliyor:beuj:
Benimde bir sorunum var şu anda mazeretli ders ekleme yapmaya çalışıyorum bir sonraki döneme ait ders gözükmüyor fakat aöf sitesinden alınması gereken derslere bakıyorum ve son dönem 2 ders daha almam gerekiyor. Telefonlara çıkanda yok lanet olsun ne sıkıntılı işmiş daraldım.
işletme 4 teyim sanırım 8.yarıyıl dersleri yazıyor sistemde ve 2013 2014 yılına bıraktığınız dersler boş toplamda 8 ders alıyorum bu dönem bunları verdiğim zaman bitmişmi oluyor?