benim notlarda böyle ilk dönemden bir ff vardı birtek o dersten mi kaldım yoksa farklı bir durum mu oluyor acaba.. net bir bilgisi olan var mı arkadaşlar bu konuda
http://l1306.hizliresim.com/1b/h/p5wgb.jpg
Printable View
benim notlarda böyle ilk dönemden bir ff vardı birtek o dersten mi kaldım yoksa farklı bir durum mu oluyor acaba.. net bir bilgisi olan var mı arkadaşlar bu konuda
http://l1306.hizliresim.com/1b/h/p5wgb.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...27127059_n.jpg
Arkadaşlar eski dönemlerden FF dersim yok. Bir tek bu dönem resimde gördüğünüz stratejik yönetim FF gelmiş. Mezun olamadım mı yani tekrar mı alıcam bu dersi ??
yaktın bizi Stratejik Yönetim II
en bitik ben varım aranızda 3tane FF var gerisi koşullu ortalama da tutmuyor :D
geçen ay haberlerde çetinsaya nın son sınıf öğrencilerinin tek dersle alakalı çalışmalarımız var demesi inşallah gerçekleşir de bir yıl uzatmadan mezun olabiliriz. Yoksa ben bu sistemin ta içine...
arkadaşlar tc nolarınız var goruntuşerınzde onları guvenlıgınz ıcın edtleyın. tek ders umarm but yaparlar ama bı yandanda adamlar haklı sımdı can egrisi oldugundan butten yuksek alanlar bazı gecenlerın sınıfta kalmaxını sağlayabılırler.
50 vize 20 final ff geldi stratjik yönetim tek dersten dönem oldu gene. dünden beri allak bullağım. bütünleme olursa nefis olur aslında.
sivasta anıl vardı ondan hiç ses soluk çıkmıyo. bilen varmı ?
sonunda mezun oldum darısı olamayanların başına bu arada büt olursa normal okullardaki gibi çanı etkilemez geçer not 70 olur
Şimdi ilk dönem ders seçmedim ne verdiyse sistem parasını yatırdım girdim. 2.00 la başarılı yazdı ama Anayasa dersi FF di.
Bu dönem ders seçtim ama 3 tanesini seçmedim. Neyse Anayasa'dan CB almışım ve ortalamam yine 2nin üzerinde. Ama bir dersten yine FF im var.
şimdi Güz döneminden ve Bahar döneminden seçmediğim dersler ve 2 dönemdeki FF ler seneye kaldı doğrumu anladım. Yoksa Seçtiklerimin kredileri yeterli gelip ortalamam 2ve üzeri olduğundan sadece FF lerden mi sorumluyum.
Ne moktan sistemdir. Bir halt anlamadım...
[IMG]http://j1306.hizliresim.com/1b/j/p6t1x.jpg[/IMG]
arkadaşlar ortalama 2 altında benim tekrar yazıyor dd fln kalıyorda "cd" de mi kalıyor acaba ?
Beyler ben seneye hangi dersleri göreceğimi nasıl öğrenicem bilgisi olan var mı ?
Bende mezun olmuşum. Mezun olan arkadaşları kutluyorum. Olamayan arkadaşlar da üzülmesin inşallah seneye mezun olurlar.
Şu an aofburo ya girip de 1 ve 2. dönem ortalamalarını (uyarı, tekrar , başarılı vs.) yazan kısmı göremeyen var mı yoksa sadece bende mi bir sorun var ?
gözüküyor bende :)
Mezun olanlar ne yapıyor ? Diploma ne kadar sürede çıkar ? Bu soruyu da arkadaşım için soruyorum, ağustos celbine yetişebiliyor mu ?
Bu sene 3. Sinifta ki derslerimi FF siz sekilde 2.00 ortalama uzerinde verdim.
Fakat alttan Ticaret Hukuku dersim vardi. İlk donem ki Ticaret Hukuku I BC dustu.
İkinci donemki Ticaret Hukuku II ise FF dustu. 2 donemlik durumlarimda basarili yaziyor.
4. Sinif oldum. 4 siniflar sinava ogleden sonra giriyor. Alttan olan dersim yani 2. Sinif Ticaret Hukuku dersime ogleden sonra girmistim. Seneye nasil olacak? Bana ozel kitapcik mi hazirlayacaklar?
24 Haziran'dan itibaren diplomalar verilmeye başlanacakmış. Aöf bürosundaki arkadaşım söyledi.
artık hesabı kitabı bıraktım amk :D
hay aq acaip canım sıkıldı yaa;
-2012 güz döneminde 9 ders aldım ve bitanesi ff geldi
-2012 bahar döneminden 9 ders aldım hiç ff yok
-genel not ortalamamda 2.10
anladığım kadar ile genel not ortalamamın 2.10 olmasından ötürü güz ve bahar döneminde aldığım 19 dersin ff olmayanlarının hepsinden geçtim ve sadece ff olanını tek ders olarak güz döneminde alıcam :(( yani tek dersten bir dönem kaçıyor :((
tek ders sınavı olucakmıki acaba?bi bilginiz varmı arkadaşlar?
Mezun durumundasınız yazısını gördüm rahatladım bende... Mezun olanlara hayırlısı olsun... Mezun olmayanlarada bol şans, önünüz açık olsun...
yazıyı gördüm bir kere daha sevindim hayırlısı ile diplomayıda aldık mı tamamdır :)
Sonunda akıl edip de oraya açıklama yazabilmişler , bir tedirginlik yok değildi hani :)
Mezun yazısını gördüm emin oldum tam olarak :)
SMS ile bilgilendirme olacak diyor ama belli de olmaz onların işinden.
Yeri gelmişken buradaki arkadaşlara sorayım, bu sene mezun olduk, tekrar 2 yıllık Adalet bölümü okumak istiyorum. LYS mi YGS mi neyse o sınavında ilkine girdim barajı geçtim. Şimdi sınavsız geçiş felan da oluyormuş. Bunun tercihleri ne zaman oluyor acaba? Nasıl Adalet'e başvuracağız tekrardan?
tek ders sınavı ile alakalı bi bilgi varmı arkadaşlar :(