Ders kitabın pdf de ctrl f yapıyorsun
Tık yok
Ben bu sınavı sikime geçersin diye algıladım
Ümitliyim senin gibi inş sıçtuğum şeyden kurtuluruz
Printable View
Anlaşmalar, cepheler, ilk ve ikinci tbmm ve gruplar, kongre/genelgeler, o zamanki vatan haini yavşak şerefsizler ve grupları gibi şeyleri biliyordum. O sorulardan eminim zaten.
Ama bir 6-7 soru vardı ki hiç bir şeyle alakası yoktu, anlamadım. Bana ne o zamanki köşe yazarının yazdığı kitaptan, saçma sapan işler.
Türkçe 2 çok zor olur demişlerdi bana tam tersi Türkçe 1 inanılmaz zordu kitapla alakası yoktu. Beş tane dersten girdim sınava sadece iki tanesi tamamen kitaptan sormuş geri kalanı ne kitaplarda nede ders notlarında bulabildim sadece 3-5 soru kitaptandı
Finansal yönetim 1 dersim vardı kitap ve 5 farklı çıkmış sorudan arattık ama çok az soru çıktı biraz zorlamışlar , geçersem bitiyor benim 4.yılın sonunda
20 dersim kaldı ha gayret :D
Amk mezun olursam efso olacak :)
La sabah sabah hort yapamda
Kendinize gelin :):):)
Açıklanmadı :)
2 dersim kalmıştı. Bence bitirdim bu sefer ama bakalım sonuç ne gelicek :)
Yaz okulu bölümü açılmış dersler görünüyor
Ama sonuç henüz verilmedi
Açıklansada kaç puanla kaldık baksak artık :D
Günaydın yazayim de bir heyecan daha olsun :):)
açıklandı koşun
Mezun oldum beee amk kurtuldum
Ohhhhh beee
Benimde bitti sonunda :D
Ben de vermişim cb ile.
Ee napıoz şimdi? Nasıl alıyoruz diploma?
Oh bee bitti :D
2020 yılının en güzel olayı bu oldu sanırım benim için
bakan çıksın sayfa kitlendi bakamıyoruz :D
2 dersten 100 almışım sınav biraz daha online devam ederse diplamamı eve getirmek zorunda kalacaklar
Benimde 5 dersim vardı en düşüğü biri CB biri BA diğer üçü BB olarak artık mezunum sonunda bitti :D
Bitti ... :D
Rekor kimde benim altıncı sene sonunda bitti :D
Bitti sonunda. Elveda maaş ortagım
Bakim ben kaç sene sonra mezun oldum yazıcam buraya :D
5 senede mezun olmam gerekirdi
Evlendim 3 yaşında çocuğumuz oldu.
O arada boş durmadık yani
Ama kafasını alırsın aöf bundan sonra
Bu konu bana kilit la hahaha :)
Sanırım artık bende bitirdim, bitiren herkese geçmiş olsun devam edenlere ise kolaylıklar :)
Öğrenci durumuna baktığımda hâla aktif yazıyor mezun yazması gerekmiyormu ders durumlarında hepsi yeşil
Sanırım şuanlık bende 2012 girişliyim bende :D
Benimde 9 dersim vardı yaz okulunda 5 ders aldım, bir tane sayısal dersten ff aldım diğerlerinden bb ba almışım inşallah aralıkta bende mezunum :D
Bu sene kayıt yaptırdım ben de. Şu ingilizce tarihtir vs. muafiyet durumları ne zaman açıklanır bilen var mı?