Kaç yıllık AÖF ciyim bukadar kötü sonuçlar görmemiştim.
Kaldık yine seneye Hımınaa
Printable View
Kaç yıllık AÖF ciyim bukadar kötü sonuçlar görmemiştim.
Kaldık yine seneye Hımınaa
önümüzdeki maç ne zaman
Benimde çok kötü ya çalışmıştım halbu ki. neyse artık finallere asılıcam
Ticaret hukuku yine düşük agelmiş ya,sinir oldum :D Çan eğrisi ortalamaları ne zaman açıklanır ?
Finansal 55
Etik 60
Denetim 55
Spk 30
SPK batımış :)
Geçme notu kaç?
50 geçiyormuydu ?
spor gazetesi ya.
uluslararası işletme 35
etik 45
olcak şey değil.
Sinava gircegimiz sehiri degistirebiliyormuyuz?
Temel bİlgİ teknolojİlerİ i 3.0 50.00
hukukun temel kavramlari 4.0 30.00
tÜrk anayasa hukuku 4.0 35.00
İktİsada gİrİŞ i 5.0 40.00
genel İŞletme 5.0 55.00
genel matematİk 4.0 65.00
genel muhasebe i 5.0 40.00
İlk defa girdim bende sonuçlara bak spor gazetesi.
Sınav tarihleri ne zamandı?
aklımı kurcalayan birşey var arkadaşlar , acıkogretimde 2 sene üst üste kalınca askere alıyolardı , şimdi bu değişti diyolar 29 a kadar serbestiz sanırım ? 29 dan gün alıncamı yoksa 29 bitip 30 dan gün alıncamı askere alınıyorum
benim bildiğim aöfte kayıt olması gerekiyor 29a kadar. eğer kaydın olmadan 29u beklersen bir gece ansızın gelebilirler :D
New Page 2 şu linkte detayları var işten dolayı okuyamadım ama istediğini bulabilirsin sanırım
Evet beyler, güz dönem sonu sınav (finaller) giriş yerleri belirlendi.
Linkten bakabilirsiniz sınav yerlerinize.
https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx
Ben yorgunluktan mı göremiyorum? Her hangi bir şekilde bulamadım giriş yerleri ile ilgili kısmı?
ben de bulamadım
Yazmıyor sınav giriş yerleri...
Bende de çıkmadı.
Halla halla. Öğlen saatlerinde sınav giriş yerleri belirlenmişti. Bizzat kendim baktım. Çıktı çıkaranlarda vardı hatta. :beuj:
Şimdi tekrar baktım da görünmüyor bende de.
sınav yerlerini geri çektiler arkadaşlar .
Az önce girdim , gözüküyor.
Yine 4 farklı okul ya valla sabahları her seferinde karıştırıyorum nereye gideceğimi :)
benim geçen sınavla bu sınavın ilk okulu aynı. 2. okulda diğer okulla aynı mahallede :)
Ben bu sınavlara giremicem memlekette olucam çünkü. Giremeyince noluyo kalıyorum heralde?
Şanssızlığın bu kadarı ilk gün Ankara'nın Yenidoğan semtinde giriyorum sınava artık hapcılarla torbacılarla felan aynı sınıfa düşeriz heralde :D :D
:D:D:D ben etlıkteyım yıldırım beyazıt unı varmı benle gırecek olan aynı yerde? :)
ya ben gecen sınav gırıs yerını aydınlıkevler dıye degıstrmsıtım yıne sokullu yenımalle demet dagıtmıs benı bu ne la
bu sefer şanslıyım cumartesi gazi üni çevresinde 2 okuldayım pazar söğütözündeyim :D
sızın sınav yerı buro fln nere ya ben kecıorende otuyrm benı ta sokullu ya fln atyr ayar oluyorum
Geçmiş Dönem Bilgileri
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 BAHAR DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
2012 GÜZ DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
bu duruma göre
AÖF Çan Eğrisi Geçme Notu Nasıl Hesaplanır? 04 Mart 2013 12:10
burda 33 üstü ortalama yaparsam her türlü bitiriyormuyum okulu?
denetimden 30
sermaye piyasaları 65 almışım umarım finallerden ıyı alırımda bıter bu donem