ben almadım dünden beri bekliyorum:(işletme 3 finansal
Printable View
Semsiyeyi içimde hissediyorum son gun yardırmacası cıkmıs sorulara devam vizesi iyi oolanları versem büte fazla bişi kalmıo insallah umdugumuz gibi gecer sınavlar
Sınava gırecek arkadaşlara başarılar :)
@sLp
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 3.Sınıf_İşSosyalGuvenlikHukuku__FINAL_2005_2010.ra r
bu dosyada 2005-2010 çıkmış sorular ve cevap şıkları var.
2011'i daha bulamadım :)
Bende döküman olarak çıkardım bunlara çalışıyorum.
kitap şeklinde satılan çıkmış sorular var alın çalışın ama bu saatten sonra değil :D
sınav giriş belgesini alacam ama Dönemlik-Kredili Programlarda kaydınız bulunamadı. diyor anlamadım :S
bandrol yapstrma olayında zorunlluk varmı beyler ben 2. bandrolu yapstırmadımda
tamam beyler düzeldiiiiii
1. sınıf işletme sınavı için nokta atışı nereden çalışırım :D 1 gün kaldı amaaa
Beyler iş almayalım bu cevaplardan :D
yok çiçem o lazım değil bana 3 ten finansal 4 den muhasebe var
aynen yaw :D bu sifreleme v.s. yada soru calma olayına girmesin :D powers varmı sana bunu anlatanın böyle bağlantısı :D
silmişim abi zaten mesajıda işime yaramıyor diye :D bugün gece oturup önceki yıldan bugüne kadar olan cevapları karşılaştırcam bakalım şifre var mı :D
akşam bende biraz geçmiş yılların sorularına bakam nolacak
uluslararası ilişkiler 1. sınıfla ilgili cevap olupta vermeyen varsa eğer :D
serkan bürolar yapıyor
sabah 7 de açılıyor aof buroları
Yok biz keyfimizden pm attık zaten burda yazmayı bilmiyoduk cevaplar diye adlandırdınığınız yazıyı.
Ulan arkadaşlar neden isim telakki ediyosunuz neden olmucak olmucak seyler soyleyip şifre mifre karıştırıyosunuz kola kapağımı la bu ? :D
Arkadaşlar gönderdiğim ''Yazı'' dakinler zaten bilinen şeyler bunun gizlilikle ne bilim sınavla alakası yok. misal insanların a noktasından b noktasına en hızlı gitme şekli ? yada ne bileyim öğrenci evlerinin vazgeçilmez ana yemeği gibi :) dimi dostlarım ?
Murat isimli arkadaşın sözleri bunlar hep; elçiye zeval olmaz olmaz.. şşşş :D
ben vizeye bandrolsüz girdim bakmadılar bile. sorun olacağını sanmıyorum. artık seneyekini yapıştırırız direk :)
bende de bakmadılar herhalde dikkatimi çekmedi hiç ama olurda dengesizin birinin aklına düşer işte uğraş dur sonra :)
kıl hocaya denk gelirseniz bakıyorlar :)
aradm aofu 1yıl ıcn o bandrol 1yılda 2. Bandrol olmaz dedler baktm harbı 2011-2012 yazıyo bandrolde
Noluyor abi ?Benim kartta 2011-2012 bandrolü yapıştırılmış yanlış mı
e doğrusuda 2011-2012 zaten.
iş sosyalden 14 neti geçemiyorum geçmiş soruları çözdümde bana en az 15 lazım strese girdim ak.
pazarlamadan 20 nin aşağısına düşmedim.
maliyeti çözüceğim birde bilişime bakıcam bilişim zaten 38 alsam yetiyor.
vergiyi büte bıraktık.
finansmanıda yarın kasıcağım
türk vergi sisteminin trt okulda derslerini veriyorlardı az önce takip edin o kanalı :)