reis yanlış anlaşıldık kusura bakma... :)
Printable View
reis yanlış anlaşıldık kusura bakma... :)
Bir değişiklik olmazsa şuanda yaşlanıp ölene kadar okuyabilirsin sorun yok. :)
Askerden kaçmak için okuyorsan ki bir çok kişi öyle yapıyor 29 yaş sınırına dikkat et. :)
Bir de öğrenim süresi var. 2 yıllıksa 4 yıl 4 yıllıksa 7 yıl dikey geçişse kayıt tarihinden itibaren 5 yıl süren var. Sonra öğrencilik haklarından yararlanamıyorsun.
O süreyi doldurduğunda bir ek-c2 belgesi alıp askerlik şubesine gitmekte fayda var.
Bu arada bazen üni.nin yolladığı belgeler nadir de olsa askerlik şubesine ulaşmayabiliyor. O durumda tebligat gelir zaten. Belge alıp elden götürebilirsiniz. Öyle birşeyle karşılaşırsanız heyecana gerek yok. :D
Tek ders sınavında ortalama hesaplanırken vize puanı alınıyor mu ?
Evet. TEk ders final sınavı yerine geçer.
sonuçları nezaman açıklarlar acaba ?
arkadaşlar peki bir kaç yıldır kayıt parası yatırmayıp yenilemediğimiz 1. sınıfımız ne kadar geçerli olur ? :)
ben kayıt bürosuna dondurmak için gittiğimde, kadın, zaten askerlik sorunun yok , parayı yatırmadığın sürece donuk kalacaktır demişti ama doğrumudur.
2009 yılında aöf'e kayıt yaptırmıştım. örgüne geçince unutmuşum harç filan yatırmamıştım. 4 yıl sonra yeni kayıt için büroya gittiğimde eski kaydı sildirmek zorunda kalmıştım. yani benimki hiç işlem yapmadan 4 yıl kalmıştı. Büro çalışanlarının söylediği doğrudur ama...
sonuçlar açıklanmamış hala :) nezaman açıklıycaklar ? :)
Bu cuma olabilir bi ihtimal, yada önümüzdeki hafta başı olur 15-20 gün arası sürüyo sonuç açıklaması ortalama, açıklasalar da bizde ona göre hareket etsek...
Allahını severseniz güncellemeyin. Yüreğime indi :D
Açıklanmış geçmiş olsun :)
Finansal yönetim ve finansal tablolarda batırmışım, diğerleri iyi. İktisat 2 80 gelmiş :)
sormak istediğim birşey var
şimdi bir çok dersten geçtim ilk dönem ama ortalam 1.96
eğer iki dönemin genel ortalaması 2.00 dan aşşağı olduğunda geçitiğim derslerde dahil tüm derslerden kalıyormuyum ?
yoksa geçtiğimden geçip kaldığımdan kalıyormuyum ( çok saçma oldu ama siz beni anladınız :D )
Koşullu olmayan geçtiğin dersleri geçiyorsun sadece koşullu ve ff olan derslerini bir sonraki sene tekrar alıyorsun umarım anlatabilmişimdir :)
35 puan harf nolu olarak noluyor beyler DD mi
beklediğimden iyi geldi sonuçlar bakalım finaller de inşallah öyle olur
2 kazık dersim vardı 2side 50 geldi. finale kısmet bakalım
notlar herkesin yüksekmi ? hesaplamama göre 10-15 puan fazla geldi :)
İşletme fonksiyonları 100 gelmiş. Nasıl oldu anlamadım :)
Desenize çan yüksek olacak :D bende seviniyordum notlar iyi diye :D
Sınava giriş belgeleri yayınlanmış.
Sınav tarihleri 23 - 24 mayıs
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim
Hafta sonu yine sınavlar var. Sınava gireceklere başarılar dilerim :)
sınava giriş belgeleri değişmiş bir renk bir can gelmiş :)
Bu sefer pek çalışamadım. Allah yardımcımız olsun :)
Güncel çekelim.Giriş belgelerini almayanlar nufus cuzdanı kaybedenler son gun sayılır. Sabah aöf merkezlerı calışacak işinizi son zamana bırakmayın günceli.Herkese Başarılar
herkese başarılar dilerim
sınav soruları kaç gün sonra yayınlanıyor tahmini ?
10-14 gün içinde yayınlanıyor.
Arkadaşlar bu dönem okul biterse ağustos celbine yetişiyormuyum? Geçici mezuniyet veriyormu aöf? Gerçi seçimlerden dolayı öne alındı sınavlar galiba 31 hazirana kadar diplomayı alırsam yetişiyorum. Yinede bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
O deilde bugun fakulltede 2 tane sınav vardı. Sınava gıremedım. NE sansızım. Koskaca itu bunu nasıl goz ardı edıyor bılemıyom. Zaten son dersım son fınalımdı rıske atmadım. :)
vize'den zor gibiydi sanki sınav, yada bana öyle geldi :D
nasıl geçti beyler finaller ?