güz döneminden tek derse kalan varmıdıır ?
Printable View
güz döneminden tek derse kalan varmıdıır ?
Ben parayı yatırmayı unutmuşum.Apar topar gidip yatırdım.Son günmüş meğersem bugün yaa.
ee noldu şimdi parayı yatıramıycazmı
Son gün 4 mart diye biliyorum ben
bugün değil 4 mart son gün
beyler parayı yaptım kaydımı da yaptım.
Yaa beyler son gün 4 Mart insanların içine korku düşürmekten zevk mi alıyorsunuz ?
Arkadaşlar bu sene 3. sınıfım yatay geçişten yaptım ders ekleme yapamıyorum. Şifremi girip 3 harfli güvenlik harflerini yazdıktan sonra ekrana böyle uyarı geliyor.
2014-2015 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.
Ders kaydı yaparken yatırılacak ücret orada çıkıyor zaten. Bana hep 205 çıkıyordu yine aynı. Sınavlarda 18-19 Nisan / 23-24 Mayıs
2014-2015 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız.
Bende bu hatayı alıyorum kayıt yenilerken nedeni nedir? İlk önce ders seçip sonra ücreti yatırmıcaz mi?
ya yarın son ya bu harçlar ben daha yatıramadım.
acaba yarın yatırsam olur mu ? yoksa bugün 12den önce yatırmam mı lazım ?
Yarın gece 12'ye kadar yatırabilirsin ama o kadar bekleme derim..Dün gece yatırayım dedim gittiğim 3 farklı atm'dede sıkıntı vardı yatıramadım bugün vezneden yatırdım
Ales ilkbahar basvurulari 19-31 Mart tarihinde yapilacaktir , herrkese bol sans
http://www.osym.gov.tr/belge/1-23393...ris-sina-.html
Kafamı kurcalayan bir konu var bilen abilerim kardeşlerim cevaplarsa sevinirim. Şuanda iktisat 3. sınıfım aöf için kayıtlar eylüldeymiş galiba adalet okumak istiyorum sonrasında ise çevredeki özel üniversitelerinden birinde Hukuk okuma gibi bir düşüncem var yalnız arkadaş ortamında bir eleman bu geçişlerin kaldırıldığını söylüyor ne derece doğrudur bu ? araştırdım biraz pek bilgi bulamadım? sadece örgün öğretimle aöf okuyanların puanlarının hesaplanmasının farklı olduğunu biliyorum.
Sınav giriş yerleri açıklanmış
giriş yapılmıyor şuan siteye
yerler acaip yakın sevindim :D
Gireyim de bakayım :D
O değilde ben bütün kitapları okudum bütün üniteleri ama kafam çorba oldu okumayın :D
oh be sonunda evimin yanındaki okullara çıkmış sınav yerlerim :D
Her sınav aynı fakülteler olurdu, şimdi değiştirmişler alakasız alakasız yerlere vermişler
İlk sınıfta çok çalışıp 3.40 felan getiriyordum,şimdi 3.sınıftayım bitmeyen ünitelerim var :D 60 yaşındaki teyzeleri sınavda gördükçe utanıyorum açıkcası :D
Çıkmış soruları bulabileceğim bir site adresi bile varsa pm atabilirmi :) sınava hiç çalışamadım :/ işletme
• MUH104U - GENEL MUHASEBE 2
• İKT104U - İKTİSADA GİRİŞ 2
• HUK110U - BORÇLAR HUKUKU
• İST202U - İSTATİSTİK 2
• TAR202U - ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 2
• MAT106U - MATEMATİK 2
• SOS114U - DAVRANIŞ BİLİMLERİ 2
• HUK212U - TİCARET HUKUKU 2
• MUH208U - MUHASEBEDE BİLGİ YÖNETİMİ
• PZL212U - TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
:)
aof kendi sitesinden bulabilirsinz biraz zahmetli olur ama bulunur.eogrenmeden geçmiş sınav sorularına ulasabilirsiniz
Tabikide yollarım :)