hayırlı olsun inşallah sıkıntısız verirsin 3. üniteye çalış gerisi kasmaz zaten :)
Printable View
Bende 2 senedir işletme 1. sınıftayım :) , benim sınav yerim vs gelmedi acaba sınavları geçti mi yoksa ileri bir tarihte mi?
hadi hayırlısı olsun hepimize :)
istatistikten bulduğum el notlarını çalışmıştım baya bir maya yaptı :D
2. sınıf iktisat teorisi ve yönetim organizasyon derslerinden 30 ar soru çıktı. Şaşırttılar herkesi. (normalde 36 soru soruyorlardı.)
Dünkü sınavda ticaret hukukunu çok çok kasmışlardı , bugünkü dersler normal seviyede geldi.
O kadar dersaneye gitmeme ,soru çözmeme rağmen gerçekten çok orijinal soru sordukları için 60-70 civarı notlar bekliyorum.
ikinci sınıftayım alttan en kolay dersi bıraktım işletme.sabah sınava gitmeden yarım saat baktım 4 soru çıktı...öğleden sonra iktisat teorisi ve istatistik vardı unuttuğum bütün tekerlemeleri hatırladım...:)
portakalı soyamadım,portakalı soydum,vs...
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar :)
eöğrenmedeki ara sınav denemelerini yaptığımda hepsinin yarısı doğruydu onlara güvenip çalışmadan girdim ama sanırım patladım :D
istatistik için arkadaki formullerin ne anlama geldiğini bilseniz çok rahat geçersiniz kastırmıyolar pek
herkese geçmiş olsun sınavlarda bitti artık bu geceden itibaren rolling işlerine startı verdik sabaha kadar dens:redspotda:hoo::hoo:
beyler nasıl geçti sınav loto kimler oynadı ? :D
Allaha şükür vizeleri atlattık inşallah güzel sonuçlar alırız.
Geçmiş olsun :) inş beklediğiniz gibi gelir
ben 2 senedir sınavlara gitmiyorum.
Şimdi atılmış mı oldum yoksa seneye harcı verip tekrar kaydı yaptırabilir miyim??
4. sınıf işletme Genel olarak 50 ve üstü alınacabilecek durumdaydı.( 1 Ders hariç :D)
Spk'dan fena sorular sordular. 36 sorudan 30 'a indirmeleride cabası :ofk:
aöf tarhinin şimdiye kadar gelmiş geçmiş en kolay soruları sorulmuştur sınavlarda bütün sınıflara hemde.
umarım herkez iyi notlar alır :)
ıyı veya kötü atlattım cok şükür ya...
Umarım herkesın kı ıyı gecmıstır...
evet son derece iyi salladim bende umarim gecerim bi ikisinden:o