3 senedir 4. sınıfım, biraz üzerine düşünce geçiliyo cidden dersler. Daha önce üstüne düşsem şimdiye 2 yıllık mezun olurdum herhalde :)
2016-2017 güz döneminde sadece 2 dersim kaldı hayırlısıyla verip bitirsekte kurtulsak aöf derdinden :)
Printable View
3 senedir 4. sınıfım, biraz üzerine düşünce geçiliyo cidden dersler. Daha önce üstüne düşsem şimdiye 2 yıllık mezun olurdum herhalde :)
2016-2017 güz döneminde sadece 2 dersim kaldı hayırlısıyla verip bitirsekte kurtulsak aöf derdinden :)
arkadaşlar 3ncü sene şartlı geçtiğim derslerim var.Ortalamam 4 ncü sene 2.0 altına düşütü o şartlı geçtiğim derslerden kalmışmı oluyorum direk?
Arkadaşlar tek ders sınavı oluyor mu ? oluyorsa kayıtlar ne zamandır ?
Denetim dersi olan bahar döneminde sadece o FF gözüküyor bende. ortalamam tüm dönemlerde 2 nin üzerinde başarılı olarak görünmekte.
Bu dersi bir sonraki dönem yeniden kayıt yapıp mı almam gerekecek yoksa tek o dersin sınavına girerek verme şansım var mı bu yıl
Edit : 16 temmuz da tek ders sınavı varmış. inşallah onu da verip mezun oluyorum :)
Diplomalardan haberi olan var mı? ne zaman gelir acaba.!
Ya beyler ben şimdi geçtim mi ne yaptım :D
http://i.hizliresim.com/v4PVVO.jpg
bi bakın tek ders e mi kaldım tek derse kaldıysam para ödeyece mi
ödemeyeceksem başvuru yapacak mıyım ?
Tek ders sınavına ücret ödenmiyor diye biliyorum,ama emin değilim.
Tek ders sınav yerlerini güncelleme diye mesaj geldi ben güncelledim eksik olan varsa güncellesin.
aöf sistemine giriş yapamıyorum atıyor beni, mezun olunca hemen şutluyorlar sanırım, diplomalardan haberi olan var mıdır? Kurumuma vermem gerekiyor derece kademe yükseltmesi için.
Diplomaları çarşamba-perşembe gününden itibaren kendi bürolarınıza giderek alabilirsiniz sanırım. Bürolara ulaşmaya başladı diplomalar. Tasnifi düzenlenmesi kargodan geç gelme ihtimalini vs. göz önünde alarak şahsi görüşüm çarşamba gününden önce gitmemeniz. Boşuna vakit kaybetmeyin.
kayıt yenilemeler ne zaman oluyor acaba belli mi tarih
Gene kaldik,artik gecmek lazim
Diplomalar gelmiş, alacaklara hayırlı olsun.