ahahah ulan yılanın başı sensin gevşek :D
Ne güzel geçen hafta düzeltmiştik nicki sayende yine değişti :D Bide isim babası benim diye böbürleniyodun :D
Printable View
Ff leri verdiğimde sorun yok rahat 2.00 geçer ama şuan yazan aklıma takıldı tekrar yazdığı için acama 3. sınıfta kaldımca tekrar 3. sınıfı vercekmişim gibi düşündüm
Abi ilk başladığımız zaman bize ders ekle sil yaptırılmamıştı direk belirli dersler verildi onların sınavına girdim tarihleri öğrendim ona göre girip bakıyım bu sene ekle sil yapacakmıyız bilgisayar bölümünden geçtiğim için ilk başta fark dersleri zorunlu almıştım yanına seçmeli ders seçme yoktu , maalesef Ankaradayım abi ama yinede kayıt yenileme zamanı büroya uğrayım yanlış bişey yapıp 1 yılı yakmak istemem
Anladım abi peki seçmeli ders ile kaç krediye kadar seçmemiz gerek yani 30 kredi kendisi verecek okulu bitirebilmemiz için o yıl için kaç kredilik ders almamış gerek , birde ilk dönemden 2 ikinci dönemden 2 ff var bunları seçmeli ders kısmında seçecek miyim yoksa otomatik onları ekliyor mu sistem , özgün öğretimde ff ler otomatik ekleniyordu
arkadaşlar benim 2.dönem tek dersim kaldı, sadece 2. dönem kayıt yenileyeceğim dimi, askerliğimiz sakata gelmesin ?
ösym de tanıdığı olan var mı? DGS sonuçları hala açıklanmadı. 1 ay oldu hala ses seda yok.
2. dönem kayıt yenileteceksin ama askerlik şubesini telefonla arayıp bir sor askerlikte sorun çıkacak mı diye. En net yanıtı orası verir.
Bizde de otomatik eklenir. Zaten ders ekle sil yaparken göreceksin ekranda. ilk önce ffleri verir. Her ff olan dersi kendi döneminde alabilirsin. Yani bahar döneminde olan dersi güz döneminde alamazsın. 45 krediye kadar eklemene izin verir. Zaten fazlasını istesen de sistem onay vermez eklemene
Arkadaşlar 3.sınıf sosyoloji öğrencisi. Geçen sene 3.sınıfın 2.döneminde yani bahar döneminde kayıt yenilemedi.
Şimdi güz döneminde kayıt yaptırması gerekli mi?
Aöf bürosuna sordum güz döneminde dersi yoksa gerekli değil. Kayıt yenilerse güz dönemindeki dersleri alır gibi birşey geveledi ağzında.
Alttan kalan dersi yok 3.sınıf 1. Dönemden.
Bu güz kayıt yaptırmasak bahar yaptırsak problem olmaz demi?
Kayıt silinmesi gibi birşey olmaz değil mi?
Kayıt yenileme ne zaman beyler ? Son sınıftayım 4 ders kaldı artık bitiriyim bu sene yahu boku çıktı.
Bu dönem güz döneminde alacağınız ders bulunmamaktadır diyor. Yalnız bahar döneminde alacağım dersler var. Şimdi güz dönemi kaydı yaptırmam gerekli mi?
kayıt yenileme 26 eylülde başladı diye biliyorum.
Kaçına kadar sürecek kayıt yenilemeler
Ders ekleme tarihini kaçırmışız
6 7 ekim de mazeretli ders ekleme var diyor
Yenilemeyi o zamana mı bırakayim yoksa bugün harcı yatırıp o gün ders eklemesi yapınca extra borç çıkacakmıdır
ÖSYM, DGS sonuçlarını açıkladı ama tercihler daha yapılmadı, ben AÖF lisans bölümlerinden birine geçmek istiyorum umarım ösym yarı yolda komaz bizi.
2019 12. aya kadar tecilim var, 3.sınıfta oluyorum tecil bittiği zaman arkadaşlar, tecilimi 1 sene daha uzatabilir miyim ? bitirip gitmek adına ?
tek derse 209 tl ulan :)
240 tl nedir yaa :ofk:
Ders ekleme işlemini yaptım bugün tüm dersleri ekledim ama sormak istediğim bir durum var aşağıda ekran görüntüsünü ekledim 3 adet kırmızı işaretli ders var bunların 2 si geçen seneden ff olan dersler 1 tanesi ise (Finansal yönetim I ) dc olarak geldi dönem ortalamam 1.77 olduğundan 3 dersi zorunlu olarak ekliyor ben ff leri versem zaten ortalamam 2 yi geçecek bu dc olan dersi almam zorunlu mu ?
http://i.hizliresim.com/88WYJW.png
açıktan 2 farklı bölüm okunabilirmi bir 2 yıllık diğeri 4 yıllık olmak üzere dış ticarete yazıldım da birde seneye işletmeye yazılim diyorum 4 yıllık
Uluslar arası ilişkiler bölümü okuyan var mı? dgs den mecburen seçtim. Nasıldır konuları?
Abiler arkadaşlar benim normal örgüne gitti kafam dersleri ekle sil yapmadan para yı yatırdım bunu nasıl düzelticez sistem kendisi seçmiş ama ben 45 kredilik alıcaktım ders :(
Direk 3ten başladım 4 sene oldu başlayalı, son 2 senedir veriyorum dersleri öncesinde formaliteden kayıt yeniledim. Konular sözel ezbere dayalı, tarihi ve okumayı seviyosan zorlanmassın hiç. Bölüm bu sene 2. Mezunlarını verdi yeni bölümlerden. Ne zor ne kolay öyle söyliyim.