büroya göre sınav bölgesi olduğu için benimde büro cebeci olduğu için sanki şişli etfal morgunda girdik sınava arkadaş:D:D
Printable View
büroya göre sınav bölgesi olduğu için benimde büro cebeci olduğu için sanki şişli etfal morgunda girdik sınava arkadaş:D:D
Ve maraton bitti insallah iyi sonuclar aliriz
Bi istanbul unide giremedim sinava :D heralde oradan mezunum diyedir :D
İyiydi güzeldi allah belanı versin aöf :D
Abilerim kardeşlerim 14:30da kocasinan mehmet akif lisesinde sınavım var.Ama okulun yerini bilmiyorum işin kötü yanı bevlerde yaşayan arkadaşlarım bile bilmiyolar bilen var mı?
Bakırköyden nasıl giderim?
Son 4 sınav bitsin artık uyumak istiyorum
Mehmet Akif Lisesi
bu okul sanırım :D olmadı maps.google.com :D yanlış olmasın adresi kağıttan kontrol edin .D
Abi kendi haritalarında kendi yerleri yok fark ettin mi :D
Mehmet akif ersoy i.ö.o gözüküyor ya :D
Artık kocasinan i.ö.o tarafına geçerim bir otobüsle ordan da allah kerim :D
haha evet iöo yazıyor ilginç :D aman yanlış gitme :D
finansal yönetimde biraz haşırdama sesi geldi :)
Şükür bitti...Sınavın başlamasına 3 dk kala salona girdim kitapçığı kodliycam bide baktımki kalemim yok :D geç kaldım diye koştururken kalemi düşürmüşüm :D :D
Sınava kalemsiz giden ilk TÜRK genci olabilme ihtimalim nedir acaba :D :D :D
maliye politikası ve iktisat tarihinde geçmiş yıllara bakmak yeterliydi. ben son 4yılı okudum sınavdan önce 22-23tanesi çıkmış sorulardı
ohh kurtulduk arkadaş bu sınav stresinden,3. sınıf derslerim çok güzeldi ama alttakilere çalışmadım hiç fena tosladım :S
türkiye ekonomisinden haşırtı sesi geldi bayağı :S
Sorular beklediğim gibi değildi. İnşallah doğru tahmin etmişimdir :D
beklediğim kadar zor değildi.
Ama iddia her zamanki gibi AÖF'de oynanır :)
2 günde çalıştığım soru sayısını hesapladım az önce,2829 soru çıktı :D
:D yani 1-2 hafta kadar aklımda kalır sorular,gördüğümde o soruları zorlanmadan çözerim tabi ama sonrasında unuturum geçen sene daha fazlaydı şuan hiçbiri yok aklımda :D
umarım önümde oturan bayan arkadaş çalışıpta gelmiştir :D
gençler bütün sorularınız çok basitti sadece işletme son sınıfın uluslararası işletmecilik ve 3 sınıf iktisadınn uluslararası iktisat dersii zorduu.fdiğer hepsii geçmişş yıl sorularıydı
İşletme 3. sınıftayım 2 alttan 3 bu seneden ders alıyorum.. 2 aydır tabiri caizsse inek gibi çıkmış sorulara çalıştım hiç evden çıkmadım kendime bi program yaptım sadece hafta sonları kendime tatil verdim..Şimdi şunu söylemek istiyorum sınavdan sonra yapılan yorumları okudum herkes geçmiş senelerden soru çıkmadı demiş..ben 5 dersin sınavına girdim ve bütün derslerin cevap anahtarlarını işaretledikten sonra bi sayayım bakayım dedim geçmiş dönemden kaç tane soru sorulmuş bu sınavda,ortalama kaç alırım diye saydım ve 1 dersten geçmiş senelerden çıkmış soru sayısı en az 15 di..o yüzden içim çok rahat,geçmiş dönemlerden çıkan soru sayısı çok oldugu için her bi sınavım en fazla 20 dk sürdü geri kalan sürede de tekrar göz gezdirdim,işte çıkmış soruları felan saydım..allaha şükür bütün sınavlarım iyiydi.bu 1 haftayı kendime tatil verecem önümüzdeki hafta yine kapanacam eve,yapacak bişey yok :)
Emeğimin karsılığını alıcam inş. Şükürler olsun bende 4. sınıf işletmede uluslar arası haric hepsi guzel gecti :)
ya kanka melihgülün suçu ne :D gitmişim erken evimde avcılarda zaten maksat bikaç soru çalışmak arabayı çektim bildiğni defile geçiyo önümden sağlı sollu hatta bikaç kız arabayı gösterdi falan bi yerlerim kalktı ahahah :D hele bitanesi vardı amanssss diyorum ya :D