Aman harcınızı yatırmayı unutmayın
Printable View
Aman harcınızı yatırmayı unutmayın
başlığı gördüm panik oldum :S neyse 21 aralık son günmüş kayıt yenilemek için.. fakat harçlar ne kadar bilen varmı ?
220 liramıydı neydi heralde?
her banka alıyomuydu?
gecen sene vakıfbanktan yatırılıodu hatırladığım
Bu senede vakıf bank
250 lira :)
vize sınavı ne zaman olurki tahminen işletme 3 deyim :D
sınav mı var?
Nisanın ilk haftası vize mayısın son haftası final
oh oh süper :D teşekkürler :)
Bizim kurs basladı valla calısmaya basladık sizede tavsiye ederim :D
Ben 2. üniversite olarak okuduğum bölümde son sınıfta 2 dersten kaldım :D
Bankaya gitmeden nasıl öğrenebilirim ödeyeceğim harç miktarını?
kız arkdsım 1ıncı sınıfta kalmıs tekrar kayıt yapcaz ucretı hakkında bılgısı olan varmı
harcı yatırıpta kalmak koyuyo valla calısıp mezun olmak gerek artık :)
290 lira harç kaçmış banada:D 4e geçtim çok şükür hedefim bu sene okulu bitirmek:D
hem ben hem eşim gitti 500tl....
maliyet muhasebesi düşündüğümden çok daha zormuş daha önceden girenler tecrübesi olanlar için sorim dedim 26 tane sorudan ne kadarı matematiksel oluyor sözelde iyiyim fakat bu problem falan adamı öldürüyor ya :)
289 geçen dönemden borcum varmıs birde kayıt yenileme için 235 ödedim cok ferahım bu aralar :D
parayı yatırdıktan sonra kartın arkasına yapıştırdıkları yeni dönem pulunu almak için bir zaman var mı acaba ? Aöf burosu baya uzak taaa cebecide şimdi gitmeyim işim o tarafa düşerse alıyım diyorum ama zaman sınırı felan varsa hemen alalım....
para politikası ve teorisi bi de idare hukukundan çekeceğim var bu sene :S
31 ocak diyor burda :) gidip yapıştırmak lazım :D
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgel...meDuyurusu.doc
2. taksit şubatta mı yatıyor?
beyler bayanlar şu 2. taksitin ne zaman yattığını bilen var mı? internette arıyorum bulamıyorum şimdi kalkıp kayıt bürosuna mı gitmek lazım öğrenmek için :)
28 şubat diye söylentiler geldi kulağımada emin değilim.
Bu hafta başlıyorum bende deneme çözmeye,
benimde başlamam lazım ;)
onderdiğiniz denemeler varmı ?
Deneyim dershanesinde son 5 yılın cıkan soruları basılıyor onlar cok faydalı.Henuz cıkmadı ama :)
murat yayınlarında da var gecmıs yılın soruları kıtap seklınde 12 lira
bende murat yayınlarından calısıyorum faydalı gercekten 4. sınıf ısletmedeyız bakalım bu sene ne olucak son sınıfın zor olan derslerı nelerdır tecrubesı olan arkadaslar varsa bılgı versın bızede ya :)
Off off hiç çalışmak gelmiyor içimden 3. sınıftayım 6 senedir bitmedi :D
Geçmiş yıl sorularını indirebileceğimiz bi yer varmı?