Bu sene uluslarası ilişkiler 4 yıllığa yazılcam.Harç parası ne kadardır bilgisi olan varmı?
Printable View
Bu sene uluslarası ilişkiler 4 yıllığa yazılcam.Harç parası ne kadardır bilgisi olan varmı?
beyler bu satten sonra napmalıyız ***** çalısmadık geç kaldık sınav günü geldi çattı :D son 5 yılın büt sorularını çözsek nasıl olur :)
tek ders iktisaddan giricem hiç çalışmadım allah sonumuzu hayır etsin :D
3 dersim var kitap karşıdan bana bakıyor ben kitaba ama bitürlü bi araya gelip çalışamadık :d
malıyetten gırdım oldukca kolaydı sorular gecmıs yıllardan cok geldı aynı sorular
Arkadaşlar bütünleme sınavlarının sonuçları tahmini olarak kaç gün sonra açıklanıyor ?
20-25 gün içinde acıklanır
Arkadaşlar sabah işe giderken radyoda (radyo piramit) dinledim.
Montla sınava giren bir öğrenciden şüphelenilmiş inceleme yapılınca dizinde kopya yalanmış ve bütün doğru cevaplar yazılıymış, yakalanan kopya anadolu üniversitesine gönderilmiş eğer soruların çalındığı kesinleşirse sınav iptali olabilirmiş.
Nette aradım kaynak bulamadım paylaşmak istedim.
nette kaynak yoksa soylentıdır ole bıse olsa coktan duyulurdu dıe dusunuorm ...daha oncekı yıllarda calınan sorulardan dolayı sınaw olmadan ıptal edilmişti....
bencede çıkardı diye düşünüorm bende ortaya..
bu arada sanrm takıldım 2-4 engeline teori fena kazıktı veremicem galiba :S 1 sene daha uzucak okul
aöf nin sitesine ne zaman verilir sorular bilgisi olan varmı?
1 hafta ıcınde verılıyor genelde
ıns ıptal olmaz 2 tane verdım fınansal yonetım kaldı sadece 4.sınıf olduk bıtıcek hayırlısı ıle
finallerde mezun olursak agustosa askerlık ıcın yetısırmıyıs ? onumuzdekı yıl ıcın soruyorum