ersin mezun olduktan 20 gün sonra diplomanı alıyorsun ağustos olmasa bile kasım dı sanırım bir sonraki kasımda kesin gidersin
Printable View
ersin mezun olduktan 20 gün sonra diplomanı alıyorsun ağustos olmasa bile kasım dı sanırım bir sonraki kasımda kesin gidersin
Dilekce falan veriliyor sanırım giden arkadaslar olmustu..
29-30 mayıs olsa fınaller hazıranda acıklanır temmuzda dıplomayı alırız agustosda hemen gıtmek ıstıyorum ama bakalım ıns dusundugum gıbı olur
bunun net bılgısını subeden mı aöf burodan mı alırız
25 hazıran son gunmus sanırım basvuru ıcın subeye aöf de gecıcı mezunıyet belgesı vermedıgı ıcın aöf den mezun olanlar aralık ayına kalıyormus bole bı bılgı edındım ne kadar dogru bılmıyorum nette arastırdım bı cok kısı bu durumdan sıkayetcı sanırım bızde o sekılde olucaz :(
açıköğretimin sorularının tamamı birisinde çıkmış?
nerden aldın bılgıyı kaynak varmı bızlerde okuyalım kpss den dolayı bunuda karıstırırlar sımdı
habertürk tü sanırım tv de gördüm tüm sorular ve cevaplar birisinden çıkmış
edit: haber için ayrıca link
http://www.internethaber.com/bir-kop...de-289872h.htm
sonuclar ne zman acıklanacak bu butunleme sınavının
ay sonu acıklanır ıns ıptal olmaz sınav ya
öncelikle herkezin geçmesi dileğiyle.
ben 2 yıllık üniv. den dgs ile 3 sınıf işletmeye kayıt oldum 4 sınıfa geçtim 4.sınıfta Edebiyat dersi muaf mıdır bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
2.yıllıkta gördüğün derslerden biriyse muaf oluyor
tvsden girdim kolaydı..büyük ihtimalle mezunum..geçmiş olsun herkese
ben bayağı salladım hakkımızda hayırlısı :)
4 ten dersım yok 3 ten fınansal kalmıstı buyuk ıohtmal onuda werdım mezunum darısı basınıza:D
sorular acıklandı malıyet 70 turk vergı 75 :D fınansal takla seneye ıns