kalem yok :)
sınav bu sefer zor geldi nedense :)
Printable View
kalem yok :)
sınav bu sefer zor geldi nedense :)
tadını kacırdılar iyice haa. Ulan bu acıkogretim az daha kolay sorun ya da az soru sorun. sıkıldım bea sınavda. 160 soru gına geldı :)
gecmıs yıllardan sorular geldı mı ?
geçmiş yıllardan pek rastlamadım. hatta hiç rastlamadım desem yeridir. büt'e kalır benim iş. 3. sınıf işletme
ya bu hukuk ne kıl bi dersmiş kolay kolay diorduk acaip terimli sorular bunalttı resmen :)
aynen valla hukuk çok kastı biraz daha kolay soramıyorlar sanki
matematikte hepsini d yaptım
Bizim 2.30 da sınav Allah yardımcımız olsun :)
Fena babalara geldim yahu,Para teorisini abartmışlar :@ bi 12 doğru çıksa yetiyo gerçi ama hiç ummuyorum :D
yine bi sürü apaçi kız vardı sınavda...ortalıkta sigara içmeler keko keko konuşmalar:D
sabah sabah bütün motivasyon iptal:D
abi 20 kişilik sınıfta 4 erkektik diğerleri dişi:D sınav iptal :hahaha:
heleki bi tanesi vardı artık boynuma ağrılar girmişti kafayı çevirmekten
bu sefer sınavı acayip kasmışlar maaşallah...... cıkmıs sorulara calısmıstım hemen hemen hiç cıkmadı desem yeridir.... yalan olduk.....zaten sınav yerim cıkmış taaa türközüne git git bitmiyor.....moral sıfır oldu :D .... yarına bakacaz artık :D :D
bende bı hazırlanıp cıkayım barı 50 kalmıs sınava 20 dk yol var daha :D
yaa sınawın zorluu osu busu her neyse sorun deılde her sınawda anasının nıkahına gıdıom bnm ewın dıbınde bı yer nıe wermıorlarda 1 saatlık yola werıorlar sınaw gırıs yerını gercekten anlam weremıom bı kere tam waktınde gıtmıs deılım arkadas yaa 1 saat onceden cıkıom gene yetısemıom gene yetısemıom we gazlıarak gıdıom..
kesinlikle katılıyorum....merkezi yerler olsun diye büroyu cebeci sectik garip garip yerlere yolluyor.....Etimesgutda oturuyorum bana cıkan yer ta Türközü.....yol tam 1,5 saat otobüs dolmuşla....arabayı sattık tabi alışmışız ne dolmuşu biliyoz ne otobüsü ne gider oraya bilmiyoz....zor bela gittim ama bi dünya sövdüm büroya :D ... Allah gercekten dolmuş ; otobüsle sınava yetişmeye çalışanlara yardımcı olsun....Çok zor bişeymiş bugün anladım ;)
Sınava anasının nikahına yer veriyolar 1 saat trafikten sonra bide mahalle arasındaki ilk okulu arıyosun, hadi ilk okulu buldun afedersiniz s.k gibi yerde park yeri arıyosunuz. park yerini buldun daha 2 ay önce telefonla girdiğin sınava telefon yasak diyolar millet kantinciye veriyo 1 tl ye kantincinin önünde 50 metre kuyruk.. gi arabaya geri telefonu koy zar zor bulduğun 4 sokak öteye geri gel. sonra 1.85 boy 90 kiloyla git ayakları sabit durmayan ilk okul sırasına sığmaya çalış 20 dakka gecikip sınavları geç. ben bunların yapaacağı sisteminde açık öğretiminde ta .... lanet olsun..
aynen 4.sınıf ısletme ılk gun soruları hep gecmıs yıllardan geldı hepsını verdım gıbı yarında bole devam eder ınsallah bıter artık okul :D
Hani ömür boyu Muş'un Köyünden dışarı çıkmamış bir adam, istanbula gelip, bir anda boğaz köprüsünden denizi görüp de şaşkın şaşkın bakar ya...
Öyle bakakaldım yemin ediyorum sorulara :D
valla istanbul ünv girdim telefon alıyorlardı
sorular bu sefer kazıktı, bütünlemeye kalır işimiz...
maliyet biraz kastı ama diğer sözeller kitaptakilerden baya vardı bakalım yarın napcaz
Bende arkadaşımı götürdüm millet sınava mı geliyor podyumama çıkıyor fuara arabasınımı getiriyor anlamadım.:D:D:D
O kadar detaylı çalışmama rağmen sorular hep yabancıydı
1000 kere tekrar ettiğimiz komple kitap ve sorular tamamen mındar
Soru sorma stilleri gerçekten inanılmazlaşmış
Kasparov olsa kasılırdır arkadaş :D
Neyseki vizelerim iyi benimde
Bunlardanda 50-60 alırım gibi ama kafa rahat geçmek varken şüpheli notları beklemek çok canımı sıkıcak..
Sadece Muhasebe kolaydı - Hukuk kolay dedik oda gırtlakladı
kimse verim alamadı bu sınavdan cidden sorular kazıktı ..
Kesinlikle amaçları büte kalmamız olmuş
Vizedeki basitti.Azda konu içeriyordu
Finalde her dersten yaklaşık 20 ünite oldu sorular zorlaştı nasıl bir mantık anlamadım...
Açıkcası çok zorlandım çokkkkk
Abartmıslar ya iktisat özellikle grafik hep sorular sonumuz hayrolsun sayısala devam :D
maltepede girdim sınava okul otoparkında yer arıyordum baktım bi yerden el isareti geldi gel die yanastım bi araba ileri kayıyo saolsun bi arkadas yer verdi aracı soktum sonra tanıstıkkı tech üyesiymiş kendiside tanımıs aracı seviyorum bu forumu :)
beyler bi sorum olacak ben şimdi 1.sınıf öğrencisiyim büyük bi ihtimallede kaldım gibi görünüyor :)
bu yıl beni askere çağırırlarmı :beuj:
bugün yönetim maliyet ve tvs den girdim aöf yine ters köşe yaptı cıkmıs sorular cıkmıyor artık sanırım :(
1 gecede ne tvs öğrenilir ne de finansal yönetim saldım gitti. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
sorular cidden kazıktı :S
3.sınıf işletme okuyorum , son 6 yılın çıkmış sorularını sular seller gibi ezberledim özelliklede hukuk tan hemen hemen hiç soru çıkmadı hep farklıydı :icon_wack
sanırım işimiz büt e kalacak , Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun ...
beyler önümdekinden 3 dersi kopya çektim gerizekalıyı dövücektim :D yanlış şıkları çiziyor sona 2 tane doğru bırakıyor gerizekalının hangisi doğru olduğunu çözmek bi hayli zordu en sonunda patlattım bitane kafasına :D hoca kağıdımı aldı :D
çok basitti bugunkü sınavlar 60 sorunun 56 tanesi çıkmış sorulardandı.. 9.15de sınav bitti kalan 15dk hocayla sohbet ettim :)
Öyle yada böyle bitirdik sınavı :D Yalnız dün kitapçıkı işaretleyip işaretlemediğimi hatırlamıyorum görevli hocalarda bişey söylemedi :S İşaretlemediysem büte kaldım heralde :(
Dün sabah alttan olan derslere uyanamadım 2.30takilerden de kamu maliyesine sağlam loto oynadım:D
Bugünde 2.30da gitsemmi gitmesem mi bilemiyorum o kadar yol,en ufak birşey bilmiyorum:(
Sabahki sınavda tek ders finansal yönetim sınavım vardı. Sınava başladım kitapçıkdaki ilk dersi çözmeye başladım. saat 9.15 de bitti cevap kağıdına kodladım. Sonrada aklıma geldi ya sorular hep vergi ile alakalı bu ne hikmet diye. Kitapçığı açtım bi baktım Türk vergi sistemini çözmüşüm:hehe::D
Sonra sildim cevap kağıdını ve finansalı yaptım çıktım sabah sabah iki sınav çözmüş oldum:D