vizeler nasıldı sizin ciddi ciddi sağlam çalışıyorsunuz çünkü :)
Printable View
sınavlardan 50 alsam geçiyorum bu rahatlıklada bu saate kadar geldik
konuyu görünce sıkıntı bastı :D
biraz bakmanın zamanı geldi artık :D
koyverdim gittim yarın ola hayrola :D
ben 4 dersten 44 aldımm ... şimdi kaç almalıyım
arkadaşlar alalh yardımcınız olsn yarın iyi bi sınav geçirirsinz inş.
seneye bizde aöf de olacaz :D
herkese başarılar :D
ne halt edicez ya :D
yönetim bilgi sistemim 47 :D muratın denemelerini bi çözeyim dedim 30da 19 yaptım önce sonra 30da 22 doğru yaptım ben neymişim ya :D
Herkese başarılar şimdiden...
İş sosyal hukukuna kasıp duruyorum sabah beri soru ezberledim paso,bide çıkmazsa babayı yedim :D
Çıkıyo çıkıyo kesin çıkıyo :) Maliyet muhasebesinde bütçe saptaması var ilk giren ilk çıkar ve yatırım hesabı var kesin çıkıcak :D
:D toplam 16 ünite her üniteden 40-48 arasında soru var,her türlü soru kalıbı mevcut inşallah çıkar ya,Murat yayınlarından tekrar testi almıştım genelde hep çıkıyordu bu defa çıkmıcak gibi hissediyorum.
BİRAN ÖNCE BİTİRMEYE BAKIN :D 2013 de anadolu üniversitesi kredili sisteme geçiyor aynı örgün öğretim gibi 2 dönem olacak güz dönemi kasımda vize ocakta final bahar dönemi nisanda vize haziranda final olacak ve bütün kitaplar değişecek ve zorlaşacak arkadaşlar.bilginize
bu sene geçersem seneye son abi benim bitircem inşallah kasmaya devam :D
aga desene biz yutmuşsuz hapı
daha ilk yılım hiç ne ders ne kasma hiç bişey yok koyverdim rolantinde gidiyor
yarın sabah hayrola
herkese başarılar arkadaşlar finaller geldi ,ALLAH zihin açıklığı versin 2-3 ay günde 1 saat çalıştın mı derece bile alırsınız diyorum o yuzden yumurta dayanmadan çalışıp bitirin :)
işimize gelmiyo abi :D şahsen benim öyle amaaaan daha var çalışırız diye diye bi bakıyoruz sınav günü gelmiş :)
çok kastım çok niyetledim çok azimlendim, yok çalışmadım sonuçta...
Bakalım yarın ne halt edicez... Yine herkesten önce soruları bitirip sınıftakilerin notunu wericem sanırım :D
güzel kızlar gelse bari ahahaha :D
ben yenibosna ilköğretim okulunda giriyorum varmı orada giren :)
kv661 hep sölüyorum aslında ama melih-ö nün dediği gibi işlerine gelmiyor :) 3 ay önceden başlıyorum her gün 1 ünite bitiriyorum ara ara kaytarıyorum tabi çok rahat zaman geldiğinde sınava girip çok güzel notlar alıp devam ediyorum , günde 1 ünite bazen yarım saat sürmüyor :)
herkeze sınavda başarılar :) bu sene 4. sınıfım umarım bitiririm....hemen askere gitmek gerek tayyip babanın ne yapacağı belli olmaz :D
arkadaşlar ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun , zihin açıklıgı versin...gecikmelide olsa benden size tavsiye ;
hiç bişey bilmiyosanız bile önce okudugunuz soruyu iyi anlayın sonra verdiğiniz cevaplarda biraz mantıklı olun amaaaaann diyip atarsanız olmuyo bilginiz olsun
yani demem o ki
atıyorsanız bile mantıklı ve destekli atın :D
30 soruda her şıktan 6 tane olduğunuda unutmayalım :)
26 sorulu muhasebede a b c d 5 tane e 6 tanedir. Sallamanında usulü vardır :D
bir soru bile çözmedim. mantıklı mantıksız sebeplerim vardı okulu uzatmaya karar verdim hayırlısı olsun bakalım..
hade ben kaçtım biraz daha sorulara bakıp yatayım herkese başarılar hepimiz geçeriz inşallah :D
herkese başarılar arkadaşlar istanbul ünv avcılar kampüsünde giriyorum yarında pazarda bakalım ne yapıcaz doğru düzgün bakamadım bile ya işallah yaparız birşeyler :D
Herkese başarılar . :)
7de uyanıcam hala dedikodu yapıyorum :D
Bayağı bir kazıktı ..
sınavda bi güzel salladım bildiin sayısal loto :D sonra çıktım yolda milli piyango cu nimet ablayı gördüm :D dedim bide burda sallıyayaım tam kolon sayısal oynadım bide piyango bileti aldım geldim eve :D bakalım hayırlısı
sınavda olayı abartmslar diyenler var arkadaşlar ne durumdasınız :)
pek iyi değildi benimde zormuydu ne :) :D
Kalem falan vermiyorlar dimi sınavda kendimiz götürelim:)