User Tag List

Sayfa 413/588 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
11166 sonuçtan 7.829 ile 7.847 arası

Konu: Açıköğretim AÖF Konusu

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hiç ders almam gerektği yazmıyor.
    2. dönem koşullu gecer derslerim dönemlik sistemle geçyi diyor ben şimdi mezun muyum tool amca Allahını seven su hayırlı haberi versin artık yaa

normalde 2. dönem almam gereken dersler sunlar.

Türkiye ekonomisi
    Stratejik yönetim 2
    Küresel pazarlama
    Finansal tablolar analizi

ortalamam gecen sene 1.98 di ff yoktu kosullu gecer derslerim vardı not ortalamam tutmadıgı için mezun olamadım bu seneki güz dönemi durumum da sudur;

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #7829 aynı durum bendede mevcut bende merak ediyorum cevabını ama bildiğim kadarıyla tekrar almak zorundayız.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ome_rs
    eger listenin altinda baska ders yoksa FF vs bitmis zaten, genel not ortalamasi 2nin ustunde ve mezun gozukuyosun
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde 1.95'di ortalamam , ff dersim yok hatta seninle burda konuştuk. Benimde 2. dönem CD ve DC olan 2 tane dersim vardı. A.Ö.F 'yi aradım sisteme mezuniyetiniz 20 gün sonra yansıyacak ama şu an bütün derslerinizi almış,GNO ortalaması olarak 2.00'ı geçmiş gözüküyorsunuz.Mezun olmanız için hiç bir engel yok dediler ama sisteme 20 gün sonra yansır şeklinde söylediler. Bu senenin başında aramıştım o zaman böyle söylemişlerdi.
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. dönem koşullu gecer derslerim dönemlik sistemle geçyi diyor ben şimdi mezun muyum tool amca Allahını seven su hayırlı haberi versin artık yaa

Türkiye ekonomisi
    Stratejik yönetim 2
    Küresel pazarlama

ortalamam gecen sene 1.98 di ff yoktu kosullu gecer derslerim vardı not ortalamam tutmadıgı için mezun olamadım bu seneki güz dönemi durumum da sudur;

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ome_rs
    eger listenin altinda baska ders yoksa FF vs bitmis zaten, genel not ortalamasi 2nin ustunde ve mezun gozukuyosun
    Alıntı Tekos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde 1.95'di ortalamam , ff dersim yok hatta seninle burda konuştuk. Benimde 2. dönem CD ve DC olan 2 tane dersim vardı. A.Ö.F 'yi aradım sisteme mezuniyetiniz 20 gün sonra yansıyacak ama şu an bütün derslerinizi almış,GNO ortalaması olarak 2.00'ı geçmiş gözüküyorsunuz.Mezun olmanız için hiç bir engel yok dediler ama sisteme 20 gün sonra yansır şeklinde söylediler. Bu senenin başında aramıştım o zaman böyle söylemişlerdi.
    listede baska ders yok inşallah sistemde bir değişiklik yapmazlar ve mezun olurum içimi rahatlattınız teşekkür ederim

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ortalamam hiç 2.00 ve üzeri olmadı.. Bu dediğiniz yerlere girince bazı dc dd derslerim dönemlik sistemde geçti diyor hiç bir anlam veremedim.. Birde bu dönem dc olan derslerimi gelecek dönemde 2 üzeri yaparsam geçemiyormuyum ? kaldı yazıyor çünkü son girdiğimiz sınavlardaki bu derslere.. :S
    .

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler ders durum görüntülemeye baktığımda 6.dönemden DC ile kaldığım ders yeşil renkte olup dönemlik sistemden geçti diyor..Ortalama 2'nin altında olduğu için ben bu dersi tekrar alıcam diye biliyodum neden böyle bisey yazıyor bilgisi olan var mı ?

Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ortalamam hiç 2.00 ve üzeri olmadı.. Bu dediğiniz yerlere girince bazı dc dd derslerim dönemlik sistemde geçti diyor hiç bir anlam veremedim.. Birde bu dönem dc olan derslerimi gelecek dönemde 2 üzeri yaparsam geçemiyormuyum ? kaldı yazıyor çünkü son girdiğimiz sınavlardaki bu derslere.. :S
    Aynı sey bendede gecerli DC olan derslerim dönemlik sistemde geçti diyor hiçbisey anlamadım :/ ortalamam 2 üzeri hiç olmadı bile..

Genel not ortalaman 2 üzeri olursa geçtigimiz dönemin DC olan dersleri geçmiş sayılıyor.

ugr_kskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar açıköğretim fakültesini ulaşamıyorum 444 10 26 tuşluyorum aramıyor başka tel ulaştığınız numara var mı ?

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1897866_10152198401554644_356677880_n.jpg[IMG]

Türkiye ekonomisi
    Stratejik yönetim 2
    Küresel pazarlama

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1782167_10152192800139644_1952056743_n.jpg[IMG]
    Ömer yanlışımda olabilir çok emin değilim ama benim bildiğim güz ve bahar dönemlerinin dönem ortalamasında 2,00 devirmen gerekiyor o yüzden ikinci dönem için o koşullu geçer dersleri alman gerekebilir. Ama bu yeni sisteminde ne olduğu belirsiz inşallah geçmişsindir de tekrar uğraşmazsın.

Birde ders durum görüntüleme kısmında akademik durum alanında ne yazıyor sende ?

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ömer yanlışımda olabilir çok emin değilim ama benim bildiğim güz ve bahar dönemlerinin dönem ortalamasında 2,00 devirmen gerekiyor o yüzden ikinci dönem için o koşullu geçer dersleri alman gerekebilir. Ama bu yeni sisteminde ne olduğu belirsiz inşallah geçmişsindir de tekrar uğraşmazsın.
    Ben de böyle biliyorum, ama 2.dönemi almaya gerek yok deyince arkadaşlar tereddüt ettim.

Arkadaşlar telefon açıp net olarak öğrenince buraya da yazılsın lütfen, bilgimiz olsun.
    diyemedim ya la

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada diploma için bugün gittim 15 20 sürecekmiş gelmesi açıklanamayan bölümler yüzünden. mayıs tertip yalan oldu bunların yüzünden kaldık bir sonrakine.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlısı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Birde ders durum görüntüleme kısmında akademik durum alanında ne yazıyor sende ?
    benim geçen seneki bahar dönemi 1.92 bu seneki güz dönemi 2.95 yani ikisinin ortalaması yine 2 nin üzerine cıkıyor büroya ulasamıyorum muallakta bir durum valla umarım tekrar almak durumunda kalmayız
    akademik durum
    Genel Not Ortalaması (GNO) : 2,23 Akademik Durum : BAŞARILI (*)
    yazıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Ome_RS Senin FF dersin yoksa ki ortalamanda 2 üzeri olduğundan mezun olmaman için bi engel yok bence..

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ömer ben mevzuatı okudum.Yılın başında a.ö.f'yi aradım.Bugün tekrar aradım 30.defa da zor düştü. Abi biz mezun olduk neredeyse eminim , ama sana da kesin diyemiyorum.Türkiye burası, benim 3 adet kalan dersim varken bana 8 adet ders yüklediler.Hiç bir şey kesin değil , çağrı merkezindeki kız bile mezunsun diyemedi.Sisteme 20 gün sonra yansır dedi.Mezun olmanız için her kriter tutuyor dedi.Ben aldığım derslerin geçme-kalma durumlarına baktım.Bu senenin 2. dönemi için 4-5 gün önce koşullu geçer yazıyordu. O yazıyı bugun güncellemişler 2. dönem koşullu geçer yazdığı dersler bugün itibariyle "Dönemlik Sistemde Geçti" diye çıkıyor.
    Mevzuat şu şekilde ; ***2,00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılır.
    - Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekir.
    - Bu koşulu yerine getiremeyen öğrenci, kayıt yenilediği takip eden ilk dönem, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar
    etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır.
    - Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2,00 Genel Not Ortalamasını sağlaması halinde ders tekrarı sona
    ermiş olur. *** diyor eğer sen bu dönemde 2.00 geçemeseydin o zaman 2. dönemki o cc altı derslerini vereceklerdi tekrar 2. dönemde geçemeseydin bu sefer diğer yıl tekrar aynı dersler geçene kadar son 2 dönemdeki cc ve altı dersleri alacaktın ne zaman GNO: 2.00 ortalama yaptın 1. veya 2. dönem farketmez o zaman elveda a.ö.f diyecektik ve bence dedikte hayırlısı olsun cümlemize. Bu arada dershanelerin rehberlik servisleri bile bilmiyor mevzuatı söyliyeyim.
    benim geçen seneki bahar dönemi 1.92 bu seneki güz dönemi 2.95 yani ikisinin ortalaması yine 2 nin üzerine cıkıyor büroya ulasamıyorum muallakta bir durum valla umarım tekrar almak durumunda kalmayız
    akademik durum
    Genel Not Ortalaması (GNO) : 2,23 Akademik Durum : BAŞARILI (*)
    yazıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya mevzuat o kadar karısıkkı ben 444 10 26 dan ulasamayınca eskisehiri aradım sekreterlik öğrenci işleri vs ile konustum bilgileri yok eksık bilgi veriyolar vs sistem yeni oldugundan mıdır nedir kimse bir şey bilmiyor bende okudugum kadarıyla mezuniyete yoruyorum ama sistemde mezun yazısını görmeden içim rahat etmicek 20 gun ızdırap olur şimdi inşallah umudumuz hüsranımız olmaz da bu okul bizi bir dönem daha ugrastırmaz burdan mezuniyetimizi kutlarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler benim sorun düzelmiş tekrardan bi bakın kontrol edin.. Bi önceki sayfada yüklediğim yeşil gözüken derslerim kalmış olarak gözüküyo suan

ercan arseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sınava girdiğim halde notlarımın sonucunu öğrenemedim tc ile girdiğimde bu bilgilere ait not bulunmuyor diyor.. neden olabilir.
    SONGÜR GARAGE TEAM

98 POLO..
    94 CİVİC Sİ SEDAN..
    98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
    93 CİVİC EG HATC..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şifreli giriş olarak denediniz mi ?

Edit: Bölümünüz nedir bilmiyorum ama anasayfada şöyle bi duyuru var

* BİLGİ YÖNETİMİ, BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI, COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ, ECZANE HİZMETLERİ, GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ, KİMYA TEKNOLOJİSİ, TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ ve TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER bölümlerinde dönem sonu işlemleri henüz tamamlanmamıştır. Dönem sonu işlemleri tamamlandığında notlar açıklanacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)