User Tag List

Sayfa 417/588 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
11166 sonuçtan 7.905 ile 7.923 arası

Konu: Açıköğretim AÖF Konusu

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sirhot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benimde şuan ortalamam 2,38. geçen sene 2 donem ortalaması 1.90 oldugu için koşullu derslerim var. İlk donem 5 tane vardı hepsini verdim ve ortalamayı 2.38 yaptım. Bu şartlarda 2.donem kalan 4 tane koşullu dersi tekrardan almam gerekecek mi ? 2 ortalamayı geçtim sonuçta. Bu konuda bilgisi olan var mı cevaplarsa çok sevinirim.
    Bende aynı durumdaydım mezun oldun hayırlı olsun sisteme gir sayfada mezun durumdasınız yazısını görebilirsin

Bu arada tesekkür ederim arkadaşlar darısı sizlerin basına insan gercekten rahatlıyor

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı durumdaydım mezun oldun hayırlı olsun sisteme gir sayfada mezun durumdasınız yazısını görebilirsin

Bu arada tesekkür ederim arkadaşlar darısı sizlerin basına insan gercekten rahatlıyor
    yanlız şöyle bi durum var ben 4. sınıfın derslerini yeni alıyorum. yani bu koşullu dersler olmasa bu donem sadece 4.sınıf derslerini alıp mezun olmayı düşünüyordum. ama siz dediğiniz şekilde mezun olduysanız benimde geçen seneden kalan koşullu derslerimden direk geçmiş olmam gerekiyor. YAnlış mı düşünüyorum acaba?

ugr_kskn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar gerekli belgeleri transkilip ve durum belgesi ec2 galiba aldım ve

Askerlik şubesine gittim yakın bir akrabam orda çalışıyor fakat bu belgelerle olmaz dedi normal örgün öğretimde mezun olduğunuzda geçici mezuniyet belgesi veriliyor dekant imzalı kaşeli mühürlü ondan olması gerekiyor dedi büro başkanın imzalı evrağı olmaz dedi maalesef

Eskişehiri aradık aöf yi öyle bir evrak verilmiyor diplomalar baskıdaymış haftaya bürodan alCakmışız

Yanı Ağustos Celpine kaldık

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumaya diplomalar hazırmış soran arkadaşlara öyle denmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diplomalar sınav sonuçları açıklandıktan sonra en kısa sürede hazırlanarak mezunların bağlı oldukları AÖF bürosuna gönderildiği için mezunlarımıza diploma haricinde geçici mezuniyet belgesi, öğrenim belgesi, yazı gibi mezuniyeti belirten hiçbir belge verilmemektedir. Bu nedenle mezunlar Dekanlık, Merkez Büro veya AÖF bürolarından diploma dışında herhangi bir mezuniyet belgesi talebinde bulunmamalıdır; bu yöndeki talepler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Fakülteye öğretim gideri ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı borcu olan öğrencilerin diplomaları borçlarını ödemedikçe verilmemektedir.

LİNK :Büro Hizmetleri | Anadolu Üniversitesi

Yalan olduk

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugr_kskn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gerekli belgeleri transkilip ve durum belgesi ec2 galiba aldım ve

Askerlik şubesine gittim yakın bir akrabam orda çalışıyor fakat bu belgelerle olmaz dedi normal örgün öğretimde mezun olduğunuzda geçici mezuniyet belgesi veriliyor dekant imzalı kaşeli mühürlü ondan olması gerekiyor dedi büro başkanın imzalı evrağı olmaz dedi maalesef

Eskişehiri aradık aöf yi öyle bir evrak verilmiyor diplomalar baskıdaymış haftaya bürodan alCakmışız

Yanı Ağustos Celpine kaldık
    Kardeşim bizim kısmetimizde ağustos varmış. Bende sen o belgeleri yazdıktan sonra bugün tekrar bir şansımı deneyip hem askerlik şubesi hemde eskişehir ile görüştüm ama fayda yok malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bizim kısmetimizde ağustos varmış. Bende sen o belgeleri yazdıktan sonra bugün tekrar bir şansımı deneyip hem askerlik şubesi hemde eskişehir ile görüştüm ama fayda yok malesef.
    Maalesef öyle oldu aradığımda çağrı merkezini ümitlenmiştim gittim bürodan evrakları aldım denedim şansımı ama maalesef olmadı bu cuma 15:00 kadar zamanımız var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar diplomalar dün bürolara gelmiş bugün öğleden sonra aöf den ben aldım diplomamı

Fakat askerlik şubesine vardığımda saat 16:00 di sistemler yokto yoklamamı yapamadım sistemler gitmişti hem hastaneye git sağlık raporu al yetişmezdi evraklarım pazartesine kaldı bir ümit bakalım olacak mı ?

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin... Olmasa da boşver takma kafana sonraki dönemde gidersin.Bu arada sagol bende gidip alayım diplomayı bir ücreti varmı ?
    Alıntı ugr_kskn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar diplomalar dün bürolara gelmiş bugün öğleden sonra aöf den ben aldım diplomamı

Fakat askerlik şubesine vardığımda saat 16:00 di sistemler yokto yoklamamı yapamadım sistemler gitmişti hem hastaneye git sağlık raporu al yetişmezdi evraklarım pazartesine kaldı bir ümit bakalım olacak mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tekos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin... Olmasa da boşver takma kafana sonraki dönemde gidersin.Bu arada sagol bende gidip alayım diplomayı bir ücreti varmı ?
    Teşekkür ederim ins hayırlısı ile gidip gelmek nasip etsin hepimizi aof nin verdiği kimlik kartlari ile alabiliyoruz bir ucreti yok

emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen dönem kayıt yaptırmayı unuttum bu dönemde sınavlara işim dolayı giremiyorum kaydım silinme gibi bir durum olusurmu ?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu son dönem mezun olmak için karacandan aldıgım kıtaplar var 4 adet
    ben memnun kalmıstım onlar sayesinde mezun oldum dileyen olursa ücretsiz gönderebilirim ben bitirdim belki sizinde bitirmenize vesile olur

Denetim
    Spk
    Stratejik yönetim 1
    uluslar arası işletmecilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kayıt dönemi başladı şuan mutluluktan uçuyorum 6 tane ders bekliyodum 4 dc 2 tane ff m vardı bu dönem dc ler ortalama üstünde kaldığı için geçmiş sadece ff olanları aldım 2 tane ders biter bu dönem bu okul

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese yeni dönem hayırlı olsun. İnşallah mezun olacaklar olur, dönem içindeki herkes dersini verir.

Üstten ders alma var mı acaba?

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese yeni dönem hayırlı olsun. İnşallah mezun olacaklar olur, dönem içindeki herkes dersini verir.

Üstten ders alma var mı acaba?
    1.sınıf değilseniz ve altdan dersiniz yoksa alabiliyorsunuz üstden ders alınca harç ücretide artıyor tabi
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Emre Akçay
    Misafir
    1. sınıfım şuan. Ders ekle kayıt yapamıyorum. Sistem otomatik seçiyormuş dersleri zaten. Sadece harcı yatırıp, AÖF bürosundan da kimliğe barkod yapıştırıcaz değil mi? Başka bişey yok sanırım.

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.sınıf değilseniz ve altdan dersiniz yoksa alabiliyorsunuz üstden ders alınca harç ücretide artıyor tabi
    Direk geçiş ile 3. sınıfım. İlk senem aslında ama. Bir kaç zor ders alıp şimdiden halletmek istiyorum o yüzden bir şansımı deneyeyim.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri el atsin soruma
    Simdi aof adalet okuyorum 1. Snifim iki tane dersim ff bunun butunlemesi falan var midir

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri el atsin soruma
    Simdi aof adalet okuyorum 1. Snifim iki tane dersim ff bunun butunlemesi falan var midir
    Bütünleme yeni sistemde yok. Geçen yıl tek dersi kalıp onu verince mezun olabileceklere yıl sonunda tek ders sınavı yapılmıştı ama bu yıl onunda olup olmayacağı kesin değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)