yanlız şöyle bi durum var ben 4. sınıfın derslerini yeni alıyorum. yani bu koşullu dersler olmasa bu donem sadece 4.sınıf derslerini alıp mezun olmayı düşünüyordum. ama siz dediğiniz şekilde mezun olduysanız benimde geçen seneden kalan koşullu derslerimden direk geçmiş olmam gerekiyor. YAnlış mı düşünüyorum acaba?
Arkadaşlar gerekli belgeleri transkilip ve durum belgesi ec2 galiba aldım ve
Askerlik şubesine gittim yakın bir akrabam orda çalışıyor fakat bu belgelerle olmaz dedi normal örgün öğretimde mezun olduğunuzda geçici mezuniyet belgesi veriliyor dekant imzalı kaşeli mühürlü ondan olması gerekiyor dedi büro başkanın imzalı evrağı olmaz dedi maalesef
Eskişehiri aradık aöf yi öyle bir evrak verilmiyor diplomalar baskıdaymış haftaya bürodan alCakmışız
Yanı Ağustos Celpine kaldık![]()
Cumaya diplomalar hazırmış soran arkadaşlara öyle denmiş.
Diplomalar sınav sonuçları açıklandıktan sonra en kısa sürede hazırlanarak mezunların bağlı oldukları AÖF bürosuna gönderildiği için mezunlarımıza diploma haricinde geçici mezuniyet belgesi, öğrenim belgesi, yazı gibi mezuniyeti belirten hiçbir belge verilmemektedir. Bu nedenle mezunlar Dekanlık, Merkez Büro veya AÖF bürolarından diploma dışında herhangi bir mezuniyet belgesi talebinde bulunmamalıdır; bu yöndeki talepler kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
Fakülteye öğretim gideri ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı borcu olan öğrencilerin diplomaları borçlarını ödemedikçe verilmemektedir.
LİNK :Büro Hizmetleri | Anadolu Üniversitesi
Yalan olduk![]()
Arkadaşlar diplomalar dün bürolara gelmiş bugün öğleden sonra aöf den ben aldım diplomamı
Fakat askerlik şubesine vardığımda saat 16:00 di sistemler yokto yoklamamı yapamadım sistemler gitmişti hem hastaneye git sağlık raporu al yetişmezdi evraklarım pazartesine kaldı bir ümit bakalım olacak mı ?![]()
geçen dönem kayıt yaptırmayı unuttum bu dönemde sınavlara işim dolayı giremiyorum kaydım silinme gibi bir durum olusurmu ?![]()
arkadaşlar bu son dönem mezun olmak için karacandan aldıgım kıtaplar var 4 adet
ben memnun kalmıstım onlar sayesinde mezun oldum dileyen olursa ücretsiz gönderebilirim ben bitirdim belki sizinde bitirmenize vesile olur
Denetim
Spk
Stratejik yönetim 1
uluslar arası işletmecilik
kayıt dönemi başladı şuan mutluluktan uçuyorum 6 tane ders bekliyodum 4 dc 2 tane ff m vardı bu dönem dc ler ortalama üstünde kaldığı için geçmiş sadece ff olanları aldım 2 tane ders biter bu dönem bu okul![]()
Herkese yeni dönem hayırlı olsun. İnşallah mezun olacaklar olur, dönem içindeki herkes dersini verir.
Üstten ders alma var mı acaba?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
1. sınıfım şuan. Ders ekle kayıt yapamıyorum. Sistem otomatik seçiyormuş dersleri zaten. Sadece harcı yatırıp, AÖF bürosundan da kimliğe barkod yapıştırıcaz değil mi? Başka bişey yok sanırım.
Biri el atsin soruma
Simdi aof adalet okuyorum 1. Snifim iki tane dersim ff bunun butunlemesi falan var midir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)