cumartesi günü tek dersten sınav koyan yönetimin
ben bitmeden okul bitse bari...
hahahahahahahahahahahahahahahahahah
olum ben 2 dönem önce bütüüüün kayıtlarımı sildirip son tecil hakkımı kullanıp eskere gittiydim dönüşte bi mesaj geldi telefonuma kaydınızı yeniletmeyi unutmayın diyegittim sordum taaa 2008 deki bi aftan faydalanmışım
geçen sene kayıt yaptırdım 1. sınıf bitti şimdi 2. sınıfbu sefer bitirecem
![]()
yine kalacaz bitmiyor okulll
Öğrenci kimliğine yeni yılın bandrolunu yapıştırtmak gerekiyor muydu ya? Reset attım resmen hiç bişey hatırlamıyorum aöf'e ait..
Ben sözel dersleri kitaplardaki tanımları okuyarak ve aldığım karacan yayınlarının nokta artış sorularını çözerek çalışıyorum. Hoş aramızda bunları dahi yapmayan arkadaşlar " daha neye çalışacaksın " diyebilir. Fakat ilk dönem aldığım toplam 9 dersten de geçtim. Bu dönemde zaman kısıtlılığından bu kadar dahi çalışamıyorum inşallah aldığım derslerin hepsini bu dönem verebilirim. Herkese bol şans. Allah yardımcımız olsun.
murat eğitimin soru bankasnı aldım
oturcam hepsini işaretleyip okicam sonra sınava giricem
geçen dönem vizesine girmediğim dersleri vermiştim bu sistemle
bildiğin ezber
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Cevapları altlarında açıklanmış soruları çözdükten sonra bir kaç defa okunduğunda ister istemez aklında birşeyler kalır. Sınavda da karşına çıktığında sentez yapabilirsin. Hatta kendine bile kızabilirsin benzer şeyleri görüp hatırlamadığında keşke okusaydım diye.Aöfün kitaplarındanda sağda solda yazan ipuçları, tanımlar, dikkat ve konu sonlarındaki özetleride okumanda fayda sağlayacaktır. Aöf kitaplarına çalışmak zor geliyorsa kitap almaya gittiğimde görmüştüm konu anlatımlı yeni bir kitabı çıkmış karacanın içinde soru var denemek lazım.
Hafta sonu kaçiş yok mokoko var gecen senede demistim acik ogretim fakultesi degil acik ogretim fuckertesi hiiamina
Yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum. Hangi bölümdesiniz ve hiç hazırlandınızmı. Gerçekten yanlış anlamayacağınızı umarak soruyorum. Geçen sene güz ve bahar dönemi hiç ders çalışmadım kitap dahi açmadım. Bir çok dersim CD ile DD arası geldi sistemi bilmediğimden bu dersleri seneye tekrar alacağımı düşünüp bu okul bitmez dedim ki ben muhasebeymiş ekonomimiş hiç birinden anlamam yolda görsem bomba sanarım. Ortalamamda 1.90 civarıydı. Evlilik askerlik yumurtası dötüme dayanınca sadece bu geçtiğimiz dönem söylediğim şekilde çalışarak Genel Not Ortalamasını yükselttim ve kredili sistemden yararlanıp geçen seneden 30 ile 50 arasında kalan bu CD DD derslerinden otomatik olarak geçmiş sayıldım. Sadece 1 dersten FF ile bu döneme dersim kalmış oldu. Örnek vermem gerekirse geçen dönem çalışıp ortalama yükseltmeseydim geçen sene bu dönem FF olan dersimin yanında 3-4 tane daha CD DD olan dersleri almam gerekecekti. Çok değil arkadaşlar biraz gayret gösterip bu kredili sistemin ekmeğini yiyerek derslerinizi verebilirsiniz. Ben çok pişmanım mesela geçen sene hiç kitap dahi açmadığıma. Sırf bu yüzden geçen dönem 1 ders alamayıp senem uzamış oldu.
Edit: Aklınızdaki herşeyi sallayın gitsin zormuş bitmezmiş fln ben bu dersleri yolda görüp bomba sanacak durumdayken sistemden yararlanıp sadece biraz gayretle üstesinden gelmeye başladım. Hoş bunda askerlik ve evlilik etkeninin çok büyük etkisi varBunlarda dönem dönem ders notlarım geçen sene ile bu seneki farkı umarım anlatabilmişimdir.
Edit 2 : Buda not ortalamam.
![]()
Ya zaten 50 fln calismadan aliniyo her derse 2 gun ayir gecersin sinifi.ben 4 teyim isletme bilincaltim bitirip askere gitmek istemiyoama bende yillardir suregelen bir sorun var dersaneye kursa gittigimde notlarim dusuyo neden boyle oluyo bilmiyorum
ders calismak ? 1 kere calistim ondada gectim ama icimden gelmeye gelmeye.acik ogretimde iş tamamen kişinin disiplinide bitiyo ha bazen oyle zor soruyolarki calissanda bi fayda etmiyo ama calissamda calismasamda mokoko olacak bu sinavlarda belli
![]()
İşsiz güçsüz değilim bu arada. Şuanda ofisteyim mkerim işini gücünü dedim ders çalışıyorum vakit buldukça. Keza akşamlarıda aynı şekilde. Aynen öyle disiplinde bitiyor geçen dönem vizede 7 finalde 7 günde bugün oldğundan daha fazla vakit ayırarak toplam 9 derse çalıştım ve hepsini geçtim sisteminde yardımıyla. Bu vizelerime vakit ayıramadım notları hep beraber görürüz fakat finale oturup düzgünce çalışacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)