tavsiye edilebilecek soru bankası vs. var mıdır yumurta kapıya dayanıyor işletme için soru çözelim bari
tavsiye edilebilecek soru bankası vs. var mıdır yumurta kapıya dayanıyor işletme için soru çözelim bari
TT CTRCUF STILMS RC
murat yada karacan yayınlarından test alabilirsin.ya da verilen kitaplarda konuyu hızlı oku geç ünite sonlarında sorular var 10 tane onları çöz.Ben öyle yapıyorum zaten sorcak bişey yok ilk 4 ünite çıkacak
Aöf işletmeye yazıldım bölümle de pek alakam yok açıkcası.Kitaplardan nereye kadar çalışmalıyım sınavlar için yada kolayı var mıdır?
Beyler bu aöf için sınava girerken bandrole ihtiyaç var mı o tarz biseyler duydum da
olması lazım diyorlar ama bugüne kadar soran olmadı. ne olur ne olmaz alsanız daha iyi olur.
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
sınav merkezini avcılar yaptık büyükçekmecede oturan adama yine gidip sefaköyde sınav yeri veriyorlar allah belasını versin bunların
konuyu bi hortlatiyimgeçen sene yazılıp hiç sınava girmemiştim bu sene ilkkez girdim. dünde bari dedim bitane derse çalişiyim çalıştığım dersin sınavı baya iyi geçti gaza geldim çalışınca oluyomuş
![]()
Yarın 2 sınav daha var bugün onlarada çalışıcam en azından vizede 2-3 ders iyi olursa finalde hepsinden geçerim gibime geliyor bu gazla 3 biterse seneye 4 ü bitiririm sonrada dooru askere
![]()
Kamu ekonomoisi soruları lazım çok acil olan varsa foto çekip whatsapp'ten atabilir mi yada link varsa o da olur.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
site çöktü valla![]()
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
mobil uygulamadan çöküntü olmadan bakabilirsiniz![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Ben 1 saniye bile beklemeden baktım sonuçlara, şanslıyım demek ki![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Yapmayın bee biraz daha bekleselerdi yaa![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
devamlı deneyin giriyor
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
yarım saattir 4 sekmede sürekli sayfa yeniliyorum gelen giden yok
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)