gecen sınawkı gıbı ınşallah sorular elıme gecerde burda yıne yayınlarım
Printable View
gecen sınawkı gıbı ınşallah sorular elıme gecerde burda yıne yayınlarım
Yaa benım finalden haberım bile yok facebookda grupdan ileti gelmiş başarılar diye ordan öğrendım valla :D
askerliği ertelemek için okuyodum ama saolsunlar yakında askerlik die bişeyde kalmayacak herkez eşit sürede askerlik için yasa çıkacak onaylanırsa açıköğretimde yalan olacak..Bekle askerlik bende geliyorum o zaman :D:D
Finallere geri sayım yapalım :) son 2 gün :)
Gecen sınava bakmıstım biraz bu sınava hic calısmadım misal ticaret hukukundan 63 almıstım bugün final denemesinde 25 ile 30 arası cıkıyor bu kız milleti yaktı beni yaktı :(
bende giriyorum aof ne okusam derken iktisat a kayıt oldum olmaz olaydım hiç benim alanım değil şu son sınavlara da giricem istediğim gibi geçmesse kaydımı sidiricem oss ye giriyorum zaten başka bolume kayıt olurum :)
son sonıf son 4 ders, teslerimi çözdüm, birazdan işe gidicem son 20 dakkamı tt de geçiriyorum, bence sizde sıkmayın canınızı biraz büyük aşkınız tt den uzak durun muratın dinal denemelerini ikişer kez çözün sınavda garanti 50 üstü alırsınız ;)
kafayı yedim ders çalşmaktan inşallah güzel gecer :)
totonun kralını ben oynayacam galiba hiç calısmadım:icon_wack
50 baraj. 10 kararkter :D
Herkese kolay gelsin 9 ders var bakalım nolacaz :D
iktisada giriş ve iktisat teorisinden son iki yılın final sorularını ezberleyin.
Herkeze başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun .
Uygarlık tarihi yaw 2 senedir tek dersten çakıyorum :D
İnşallah kolay bir sınav olur allah herkesin yardımcısı olsun..
1. sınıf 2. sınav geçmiş sorular olan varmı (işletme)
4.sene bakalım 4-4 yapabilcez mi :D
1.Sınıf İşletme çıkmış final soruları(2003-2007)
http://rapidshare.com/files/10577080...ular__305_.rar
2.Sınıf İşletme Çıkmış Final Soruları(2003-2007)
http://rs375.rapidshare.com/files/10...ular__305_.rar
teşekkürler:)
bitmedi su sınavlar ya :D
180 muhasebe
216 iktisat
216 işletme
çözdüm bitsin artık bu işkence
Hukuk zor , muhasebe karışıktı . Her iki derste de daha önce sorulmumış konu ve soru kalıpları vardı. Vizelere göre her iki derste zordu.
Diğer oturumlar ve yarın ki sınavlarda başarılar herkese....
Bende simdi cıkıp Cumhuriyet lisesi'ne sınava gidicem kamu maliyesi ve ticaret hukuku :)
herkese basarılar arkadaslar :):)
fena değildi işte :) bir tek maliyet muhasebesi biraz kastı :D
bütünleme bekle geliyorum :D
kolay gelsin :)