offf çalışmaya başlasam artık iyi olacak.....ara sınava son 50 gün :D ... bi dünya ders özeti indirdim ama hala içimde okumaya başlayacak heves yok ve ne zaman gelecek hala belli degil ahaha :D :D
Printable View
offf çalışmaya başlasam artık iyi olacak.....ara sınava son 50 gün :D ... bi dünya ders özeti indirdim ama hala içimde okumaya başlayacak heves yok ve ne zaman gelecek hala belli degil ahaha :D :D
tarihleri görünce bi sıkıntı bastı :D 8 ders var bu sene, heralde bi sene uzayacak :D
3 ten vergi 4 ten maliyet var benimde egem yayınlarının soru bankalarından her sınav en az 13 ,14 tane soru garanti:D
beyler ısletme notu sorusu olan bana maıl atarmı? 3sınıftaym artk calsmaya baslayacagm. Bıde burodan verılen sıfreyı bı turlt aktf edemedm varmı bu konuyu ıyı bılen
ben bu yıl 4'e geçtim, 3 ten de iki tane kaldı :D
Vize sınavı yaklaşıyor dogru düzgün çalışmadım çalışamıyorumda napmak lazım :D
sene'ye artık diye kendini kandır :)
valla sırf askerlik için bile ben olsam aöften alırdım o diplomayı;)
DİKEY GEÇİŞ(İktisada Giriş-Genel Muhasebe-Hukuka Giriş-Genel İşletme)
bana uyanı bu sanırım ama 875 sayfa diyor 4 ders için. fazla değil mi yahu ? :D
ek olarak konuları okumaktansa çıkmış sorulara bakmayı düşünüyorum internetten, e-ogrenmeden ve ek olarak bi kitap alarak. bu yolla geçmiş arkadaşlar var mı ?
aöfün verdiği kitaplarla çalışan yok denecek kadar az , yardımcı kitap alırsın özet önemli yerleri anlatıyor zaten geçmen için yeter artar ;)
e-ogrenme için ne diyosunuz peki ?
eğer imkanın varsa işyerinde kitaptan çalış , eöğrenme iyi tabi ama ben kitabı tavsiye edicem , kısa , öz , etkili :)
Valla egem yayınlarının çıkmış soru bankasını aldım en iyisi bunları çözmek başka çare yok :D
muratın ders çalışmak için,ama egem çıkmış soruları olan kesinlikle bakılmalı diyorum ben
Murat her zaman daha iyi bu işte,ben de muratın konu anlatımlı kitabı var ancak egem biraz daha kolay özetlenmiş gibime geldi arkadaşta egem var ,ancak murat daha etkili ve bire bir diyebilirim ..Murat konu anlatımlı kitap alın yanına da son 5 yılın çıkmış sorularını tamamdır
eyw :) tşkler 2 senede hiç kalmadan bitirebilirsem mükemmel olucak..
bu aöf de binbir türlü yol bulabilirsin :D bi arkadaş soru şıklarını sayıp sallamasyon yapma yöntemi bile önerdi :) geçiyormuşta , sende kafana hangisi iyi yatarsa uygulıycaksın :)
ben kendimden örnek veriyorum muratı aldım intibak ve 3. sınıfta 70-80 arası notlarla geçtim sadece hergün bir ünite bitirdim konu sonundaki testi çözdüm , 4.sınıftayım ek olarak bi test kitapçığı aldım bide onu çözüyorum olayım bu ;)
doktor beraber takılak mı? :D
hahhaha :D zor değil merak etme günde 1 saat versen tamam :)
Bad-Fast ben günde 2-3 saat ders çalışmaya razıyım ancak olmuyor masanın başına oturunca yapamıyorum gözüme büyüyor dersler :D güzel taktik ama her gün 1 ünite bitirip soruları çözmek bugün başlamayı düşünüyorum ,maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden bir şey çakmıyorum ama
valla ilk başladığınız için sizi çok iyi anlıyorum bende aynı şekilde , zor mu , geçebilcem mi , hayatımda hiç görmedim dersleri falan binbir türlü soru vardı kafamda çalışıyordum bide o zamanlar çalıştım dediğim gibi sınava girdim hala kalmış olabilirim diyorum notlar geldi 70-80 :) ilk zamanlar dediğin gibi kafa gidiyor başka yerlere istek yok gözde büyüyor ama 1 ay sıkıcan dişini gerisinde spor gibi yapmayınca aklında kalıyor :)
bazen 1 ünite 2 saat sürer bazen 1 ünite yarım saat sürer ama yap 2 hafta uygula sonra yaz buraya dediğimi görceksin :)
Tamam abi başlıyorum bugün :)
uygula 2 hafta hala değişen bişey yok dersen bende bırakcam o sistemi :D
Bak ondan sonra vay senin yüzünden kaldım ver 250 tl taksitimi falan deme :D :D
kendi grüşüm egemin çıkmış yıllara ait soru bankası var ders değil soru bankası on numara
yok ben geç kaldım zaten bu sene biticek kaçarı yok inş. :)
çıkmış sorular , soru bankalarında aynı fikirdeyim faydası oluyor , muratdan kitap alırken test kitabı hediye ettiler onu çözüyorum , farklı sorular veya farklı soru şekilleri oluyor ..
ben üç,dördü soru bankaları sayesinde geştim kaldı iki ders:D
inş. sende bitirirsin bu sene :)
Ehliyette, microsoft sınavlarında hep sorulara çalışım :D Bu şekilde geçtim sıkıntısız. Açık öğretimde'de aynı taktiği izleme kararı aldım :D hadi hayırlısı
Valla benim durum okadar komediki bugün ders çalışmaya başlıyayım diyorum örnek gün cuma oluyo Hafta başı tertemiz başlayım diyorum güzel bir dizi oluyo salı başlarım filan yaklaşık 1 aydır kendi kendimle pazarlık halindeyim :D