Cumartesi günü sınavlara giremedim, hepsinden kalmışım :) Pazar girdiğim 3 dersten 2sini vermişim biri kalmış.
Printable View
Cumartesi günü sınavlara giremedim, hepsinden kalmışım :) Pazar girdiğim 3 dersten 2sini vermişim biri kalmış.
AOF iktisatı kitap açmadan bitirdim
İstiyen olursa murat yayınlarının açmadığım kitapları var izmir içi ihtiyacı olan ulaşsın
Lan not ortalamam güz döneminde ilk defa 2 üstünde ama gerek kalmadı cb ve bc ile geçmişim dersleri şansa bakın :)
4 dersin hepsinden geçmişim. Şimdi kaldı son dönem :)
Hiç çalışmadim 7 dersin 2 sinden kalmışım . Bu ikisi için şimdi örgündeki gibi büt e mi gircem. ? :) nasıl oluyodu aöf te.
Bütünleme yok. Seneye devam.
Ff kaliyor dimi cd geçiyordu?
sağlam kalmışım.
Muhasebe patlatmış diğerlerinden geçmişim seneye artık
hazirana mezun inşallah :)
Beyler ortalamam 2 nin üzerinde sadece denetim dersinden kalmisim FF gözüküyor.
Bu dersin tek ders sınavı falan oluyor mu ? Yoksa 1 ders için seneye tekrar kayıt olmam gerekicek mi ?
İsletme son sınıfım
Tek ders sınavları Temmuzda.
hiç çalışamadan nasıl geçiyorsunuz valla hayret.
bende hiç çalışmadan 5 üzerinden 3,64 not ortalaması ile geçmişim. Ama hiç çalışmadan hııı :)
Birde hiç çalışmadan üstün başarı belgesi almışım :) ama hiç mi hiç çalışmadan :)
valla dostum 15 sene aöf okudum :) 3 sene öncesine kadar hep sallamıştım. son 3 senedir sınavdan 1gün önce ünite sonlarındaki özeti okuyup testi çözerek sınava giriyorum ve 3 senede 3. sınıfı bitirdim diyebilirim. hakikaten enteresan :)
gEÇMİŞ YILLARDA GİRMEDİĞİM SINAVLAR YÜZÜNDEN PATLADIM EN KÖTÜ DERSİM CB AMA GENEL ORTALAMA 1.910 OLDUĞU İÇN TEKRAR YAZIYOR..
0.09 YÜZÜNDEN KALDIM ÇILDIRACAĞIM..!!!
Diplomayı ne zaman alıyoruz arkadaşlar
3yıldan beri ilk sınavlara girsem ikinci sınavlara girmiyodum ikincilere girsem ilk sınavlara girmiyodum hep kalıyodm :D
şimdi ilk defa bi hepsine gireyim dedim 6 dersin 5inden geçmişim valla şaşkınlık içerisindeyim