3.sınıf ılk donemde 9dersın 4u ff almısım gerısı cb cd dd bakalım allah kerım bıraz calıssam gotururum bu işi sankı
3.sınıf ılk donemde 9dersın 4u ff almısım gerısı cb cd dd bakalım allah kerım bıraz calıssam gotururum bu işi sankı
Hala derslerin harf notu aralıkları konulmamıs, bu nasıl is
2. dönem için kayıt yenilemeye gitmesem otomatik donmuş olur mu?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
dikey geçiş ile iki yıllık makina myo dan işletme üçüncü sınıfa kayıt olmuş buldum kendimi hiç kitap açmadım yazıldım sınavlara gittim sadece iki tane ff gelmiş sadece diğerlerinden geçmişim şimdi olay şu bu işletme okuyup bitirince ne oluyor neci olmuş oluyoruz ne kazAnmış oluyoruz kısa dönem askerlik dışında değerli abilerim yani bu işletme yi kasıp çalışıp bitirsek okuyup aöfte bitirenler ne iş yaparlar![]()
Kimya konusunda tüyo verebilecek kimse var mı? tek derse kaldım, vize final ve tek ders sınav hakkım var tavsiyeler lütfen.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
üni. 4. sınıf öğrencisiyim. 2 yıl okuduktan sonra uzatayım dedim 4 yıla açık öğretimden. yahu aöf'ü aradım bu 2 dersi verirseniz mevzunsunuz dediler. Ben bu konuma ne ara geldim hiç hatırlamıyorumEn son 7-8 ders vardı. işim yüzünden askerliği uzatıyorum diye bitirmeyim diyorum kendi kendine bitiyor bu üniversite. gerçekten hepi topu bu 2 ders mi kalmış anlamadım. sadece sınavlara girip çıkıyorum sadece.
![]()
YamahA Xmax 250 ABS
vallahi onuda takip etmiyorum sınavın var diyorlar mesaj atıyorlar giriyorum sınav kağıdını çıkartıp okula girip çıkıyorum sınavabu tabloyu gördüm ve şok oldum son sınavda halı deseni yaptım 2 dersin birinden 55-40 diğerinden 40-55 almışım CB ve BB ile geçmişim bir şokta böyle yaşadım. ulan bitmesin diye uğraşıyoruz zorla mevzun ediyorlar.
YamahA Xmax 250 ABS
edit : birde şöyle birşey soracağım mevzun olursam. hemen askere mi çağırıyorlar belli bir süresi var mı acaba onun.
YamahA Xmax 250 ABS
22 şubat -4 mart bende sordurttum
YamahA Xmax 250 ABS
MDeniz in yukarıda paylaştığı ekranı ben neden göremiyorum ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
player lerden birşey eksik yada güncellenmemiş olabilir
YamahA Xmax 250 ABS
Bugün aklıma geldi ders seçimini yapıyım dedim bu şekilde uyarı verdi bu sene başladım aöf e sanırım bizde ders seçme yok ama emin olmak iyidir
Kayıt kısmını atlayıp netten ödemeyi yapabilirmiyim bankamatikle uğraşmayım
"2015-2016 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir. "
Sistem hatasi alan varmi peki![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)