pARA YATIRMa mevzusu en son ne zaman aralık sonu gibi duydum dogru mu
Printable View
pARA YATIRMa mevzusu en son ne zaman aralık sonu gibi duydum dogru mu
20 aralık son olması lazım
harçlar klavuzda var
kayıt yenileme klavuzu
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgel...meKilavuzu.pdf
teşekkür ederim
parayı yatırdıktan sonra büro ya gidip bandrol yapıştırtıyorsunuz kimliklerinize sonrada kitapları veriyorlar
Beyler bu sene eve sınav giriş kağıdı gelmiycekmiş herhalde biz kendimiz cıkartıcakmışız netten bilginiz olsun sonra kağıt gelmedi diye telaşeye düşmeyin...
Yenilemek lazım kayıtları :D
aöf den msj geldi beyler 23 aralık son gün kanımızı emdiler be:D
şimdi kayıt olduk ilk kayıt kitapları verdiler ve bidaha büroya gitmedim sınavlar nezaman sınavlara girmek için neler yapmamız gerekiyor para felan yatırıyormuyuz.? Dilekçe vb bişey dolduruyormuyuz bu konulara biraz uzağım
artık zaten gitmene gerek yok bandrolde aldıysan kimliğe tamam nisan 7-8 de ilk vizeler var , ondan önce şubat sonuna kadar 2.taksit yatırcaksın bankaya , şubatda falan bi form gibi bişey vardı öle bişey hatırlıyorum ama bu sene görmedim bende :)
bide bu PASO olayını artık kendimiz çıkarıyormuşuz , bendeki öğrenci pasosu bozuldu bunu karaköye gidip direk değiştirebilirmiyim farklı bi prosedür mü var ?
ilk seferse normaldir o zaman evraklar falan , o aralıktaki sınav farklı bölümler için senin bölüm nedir işletme iktisat falansa nisanda sınav , eski sayfalara doğru bak zaten bulursun cvbı :)
işletme bölümüm teşekkür ettim nisandaysa sorun yok
işletme nisan 7-8 evet ;)
seneye sıcılaki ama :S normal örgünler gibi vize final olcak bi donemde :D aslında dahamı ıyı dahamı kotu bılemedım :D
kayıt yenilemek için sadece bankaya para mı yatıracağız?
gidip birşey almaya gerek yok mu?
Açık Öğretimde okuyan arkadaşlara bir sorum olucak, cevap verirseniz çok çok sevinirim!
Sorum şu ; 2 YILLIK Meslek yüksek okulundan mezun olduktan sonra, lisansa (4 yıl) tamamlamak için açık öğretim'e yazılsam çok zorlanırmıyım ?
ve de hazırlık dönemi olmuyor dimi ? 2 yıllık myo yu bitirip üni 3.sınıftan açık öğretimle devam edebilirmiyim ?
Para yatırdıktan sonra bu ekrandan kontrol yapıyorsun hepsi bu ,
KAYIT YENLEME
Sanırım intibak kalkar benim dönemime inşallah, üniversiteye yeni geçicem ve 4 yıllık direkt kazanamazsam düşüncem bu. 2 yıl bitirdikten sonra açık öğretimle 4 yıla tamamlamak.. teşekkür ederim..
Günde 1 - 2 saat çalışırım, bakalım bölüme görede değişiyor sanırım. birde açıköğretim kursları filan varmış, onlardanda yararlanmadan zor olur gibime geliyor
hee sen geçene kadar illa bişeyler değişir tabi hayırlısı :) güzel bi çalışma programı sağlıyıp bitirmek amaçlı çalışırsan kolayca geçersin sadece yardımcı kitaplarla , ben şahsen öle geçtim son sınıftayım şuan ;)
valla bu açıköğretimede sıra gelince 2 senede bitirmeliyim uzatmadan.. ***** sonrasında 5 ay askerlik var sonrasında bi hayat kurma çabası evlilik falan. hayatı ertelemeye gelmiyor
Açık öğretime, her hangi bir bölümden mezun olduktan sonra, bir açık öğretim bürosuna gidip kayıt olabiliyoruz dimi ? bir sınava filan girmemize gerk yoktu sanırım :S
Kayıt yenileme için son 2 gün:)
ben 2 senelik okuldan mezun oldum direk 3.sınıf işletmeye girdim hiç intibak filan okumadım.
Birde turkce edebiyat derslerinden muafım.
işletme 4. sınıf nasıldır
3. sınıfta herkes maliyet muhasebesi zor diyodu ondan geçtim 4. sınıf için verebiliceğiniz tavsiye varmı
teşekkürler
3.sınıftayım direk geçiş yaptım 2 kere üst üste kalınca atılıyomuyuz :D
aynı plan bendede var. zaten yas kac birazcık gec kaldık bunları bıle yapmak ıcın ama zararın neresınden donersen kâr.
bu arada açıktan 3 4 yapıp bitiren arkadaşlarım yada hala okuyan arkadaşlarım.
kayıt anında aldıın kitapları ver babanene yaksın onlardan bişey olmaz. cıkmış sorulara aban diyorlar. yardımcı kitaplar ve çıkmış soru ne kadar soru cozersen o kadar iyi diyorlar. sanırım sadece hukukta ders kasmak gerekiyor.
bende 3.sinif isletmeyim bakalim :)
3 te maliyet ve finansal zorlayabilir ama çalışana hepsi kolay :D
bu sene mi intibak görmeden geçtin 3.sınıfa direk lisede hangi bölümdü ? intibak kalktımı kesin acaba :) 4.sınıftayım dersler sözele dayalı 3.sınıfı geçen 4de pek zorlanmaz gibime geliyor çünkü kolay görünüyor şuan ;)
aöf ün verdiği kitaplar çok detaylı falan dediğin gibi gereksiz , yardımcı kitap test yeterli oluyor herkese :)
geçen sene işletme 3de, 6dersin 6sından da kaldım. Bu yıl bütlere kalmadan geçmem gerekiyor. çalıştığım için dersaneye gitmem de imkansız.. hergün 1 2 saat ders çalışmayı düşünüyorum evde. Hangi kitapları önerirsiniz arkadaşlar ? Soru kitapları olarak da ayrıca önerirseniz çok sevinirim.. Kitapçılara gittiğimde hangi yayınla anlaşmalıysa onu öneriyor çok samimi bulmuyorum.
beşiktaş büroya gittin mi herkes bi yandan çekiştiriyor ayar oluyorum ona :D ben intibakdan bu yana muratın kitaplarını aldım çalıştım bence gayet yeterli günde bir iki saatde çalışcam diyorsun ki bende öle yapıyorum hiç kalmadan son sınıfa geldim güzel notlar aldım ilginç tarafı :) tavsiye ederim muratı , test kitaplarını almana gerek yok bence çalışma kitabı yetiyor
İşletme 3 için +1 :D
Maliyet muhasebesi okuldada zordu sanırım burdada zorlayacak.
Akşam dersleri için kayıt yaptırmamız gerekiyormuş aöf bürosundan öğrendiğim kadarıyla ocak ayı içerisindeymiş.
18inde 1.taksidi ödedim 240 tl 2.'yi ne zaman ödüyorduk 5. senem olcak bu sene ama hala karıştırıyorum aksi gibi.
Yarın son gün kayıt için ben son güne bıraktım işim yüzünden yarın halledim unutan varsa yarın son arkadaşlar dikkat!!!
29 şubat son dio 2.taksit için ona acele yok :D
1. taksit için yarın son gün
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgel...meKilavuzu.pdf
artık sınav kagıtları eve gelmıyecekmıs dogrumudur
mazeret gerekmiyor sanırm dün yatırdım ben normal şekilde :) 23 ünden sonra kabul etmiyorlar mazeret olsada
beyler ilk taksiti yatırdıkdan sonra 2. taksit için acele etmeyim :D kafanız ne zaman eserse yatırın. (3-5tl fark oluyor)