Ev adreslerine gelmiyor mu kimlikler ?
Printable View
Ev adreslerine gelmiyor mu kimlikler ?
büro dan alıyorsun ...
dostum aynı dert bnde dea var aöf gıttım 2 poşet kıtap verdı ömru hayatımda bu kadar kıtabı olan üniversiteli görmedım 10 dersim var ve kıtap yuzu acmadım acılcak gıbıde gözukmuyo murat yayınların cıkmıs soruları vardı tum dersler var arkdas almısta bı bakındım da soru ezberlemekle olcak iş degıl gıbı
Bu arada 2 yıllık muhasebe mezunuyum. Sabahtan akşama işteyim akşamda ders çalışmak çok koyuyor adama bilmiyorum nasıl olacak sadece çıkmış soruları ezberlemek saçmalık olur sanırım çalışmaktan başka çare yok galiba
muhasebe mezunuysan çok zor olmaz , 1 saat günde göz atsan yeter artar ;)
Valla ben okulda fazla bir şey ögrenmedim şans eseri mezun oldum diyebilirim akıllarda fazla bir şey kalmadı :)
Valla beyler çıkmış soruları çözeyim sınıf geçeyim diye düşünen yan gelir benden söylemesi...
Kendi taktiğimi size söyleyeyim murat yayınları yardımcı kitabını alın...Vizelerde atıyorum 7 üniteden sorumlusunuz bu 7ünitenin 3 yada 4 ünitesini sular seller gibi bilin ezberleyin bu ünitelerden gelen soruları kaçırmayın sınavda...Sınava girdiğinizde ilk önce kesin emin olduğunuz soruları yanıtlayın ve ondan sonra sıkları sayın.AÖF de soruların cevapları sıklara eşit dağılmak zorunda...Yani 30 soruluk testte 6A 6B 6C 6D 6E sıkkı bulunmak zorunda opsiyon olarak biri 7 diğeri 5 te olabiliyor tabi ama genelde bu sekilde olmak zorunda...Sıkları saydıktan sonra hangi sıktan daha az işaretlediyseniz geriye kalan tüm boş soruları o sıktan işaretleyin...Kesin emin olduğunuz sular seller gibi bildiğiniz üniteler burada devreye giriyor işte 10 soru çözüyorsanız 10uda doğru olsun kalan 4yada 5 tanesi bu sekilde sallamayla kesin geliyor..yanlış doğruyu götürmediği içinde boş bırakmaya zaten gerek yok...Kesin böyle yapın demiyorum tabi ama daha az ünite çalışıyorum bu sayede...Maliye 4.sınıftayım suan :)
Ben bu sekilde yapıyorum tüm sınavlarda yüzde 70 75 basarı oranım var :D 26 soruluk matematik sınavından 9 soru çözmüştüm ve 78 le geçmiştim mesela bu taktikle :D
bende sıfırdı hiç muhasebe falan görmedim biraz çalıştık işte geçtik şükür , sende çalışcan mecbur muhasebe zorlar en fazla zaten :)
Çalışmam gerektigini biliyorum ama masaya oturunca ders çalışmak istemiyorum :) ezberlemek yerine günde 1-2 saat bakmak daha mantıklı olacak galiba
Muhasebe hayatımda gördüğüm en kolay derslerden biriydi kitap bile açmadan geçmiştim SDÜ de AA ile AÖF de 95 le geçtiğim bir ders :D
Valla anıl günde 1-2 saat bakmak yerine günde 1 sayfa ezber yapsan daha başarılı olursun ben 15 gün önceden calısmaya başlıyorum ve günlük çalışmam 45dk 1 saati geçmiyor.Hem sıkılmıyorum hem rahatça yetişiyor stres yapmıyorum :)
Valla taktik verin demişsiniz ben kendi taktiğimi söyledim sizlere uygulamak yada uygulamamak size kalmış :D Tabi benim dediğim sekilde çalıştıktan sonra çalışmayı ünite sonu testler ve önceki yılların vize sınavları sorularıyla desteklemenizde gerekli :)
Tamam nisanın başında başlarım çalışmaya o halde okurum anlarım sorularımıda çözerim gerisi allaha kalmış :D
ben kendimden örnek verim günde 1 saat bakıyorum 1 ünite ediyor işte yardımcı kitapla kalmadan son sınıfa geldim güzel notlarla :) senin gibide hiç bir dersi örgünde görmedim :)
bakma sen bu Evrene :) otur çalış akşamları 1 saat Anıl :) bu taktiğe şifreye ayırdığı zamanı ders çalışmaya ayırsaydı odtüde yanımda olurdu zeki :D
işi maceraya bırakma yaş 22 imiş zaten 2 senede bitirirsin paşa gibi bakarsın önüne :)
Ben örgünü AÖF den sonra kazandımda gittim ama bende örgünde görmeden önce AÖF de 3 e kadar geldim sen gibi daha sonra cok sınıfta kaldım ama örgündeki vize finallerle sürekli olarak cakıstı tarihler o yüzden cok sınıf tekrarı yaptım 7. yılım bu yıl :D
Kanka madem odtü desin AÖF başlığına niye yazıyorsun bu konuda ne işin var :D :D
:D :D maliyet muhasebesi ve finansal yönetimden tırsıyorum ama bakalım günde 1 saat çalışıp konuyla alakalı soru çözmek daha iyi olacak galiba vira bismillah :)
oku baban gibi eşşek olma olayına dönmüş Evren yazım :) Ankara'da yanımda olurdun olarak kastetmiştim ben :) Odtü de okusam emin ol senle muhattap olmazdım :D
ula hala kitap açmadım toplanıp beni dövsenize belki akıllanır ders çalışırım :D:D
bu ikinci taksiti ne zaman yatırıcaz peki bilginiz var mı ?
daha dur 1. bitsin bi
aynen öle oluyor :) şubatdan sonra yatırmadıkçada faizli alıyorlar ufak ufak herhalde öle bişeydi :)
Bir bu eksikti valla vakıfbank'da ölümüne sıra bekleyecez işimiz yoksa :D
geçen senenin ikinci taksitini bu senenin birinci taksitiyle yatırdım sıkıntı olmadı
burda arkadaşlar ufaktan bi fark oluyor demişti öle hatırlıyorum ;)
her ay için yüzde 1
Bende unutmuştum 2.dönemi yatırdım daha sonrasında faiz olmadı diye hatırlıyorum
Herkese günaydın,ben açıköğretim 3.sınıf işletme ögrencisiyim ilk taksitimi 250 tl olarak yatırdım,şubatın sonuna kadarda 2.taksit yatırılacakmış ..Yine 250 tl mi yatırılacak yoksa 210 tl mi ? Bilgisi olan var mı ? Bürolarını arıyorum hep meşgul o nasıl işse
2011 - 2012 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri
Üstteki linkle tıklarsanız orada herşey anlatılmakta.
205+45 = 250 tl yatırmanız gerekli 29-02-2012 tarihine kadar.
işletme 3.sınıf sınav tarıhlerı nezamn nereden öğrenicez..