Tek ders kimya 2 kaldı bir türlü yardımcı ders kitabı ve yardımcı olabilecek birini bulamadım hayırdır inşallah.
Tek ders kimya 2 kaldı bir türlü yardımcı ders kitabı ve yardımcı olabilecek birini bulamadım hayırdır inşallah.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Ahali burası güncel olan tek eğitim başlığı diye buraya yazıyorum konu kirliliği olmaması açısından.
Özel üniden devlet üniye geçerken, derslerin bazıları sayılmayacağı için (atıyorum ben özel ünide a dersini aldım ve o dersi dd ile verdim. Ama geçmeyi düşündüğüm ünide o ders yok) bu sebeple not ortalamamı düşüren o dd sayılmayacağı için not ortalamam yükselir mi ?
Özelden özele geçen arkadaşlarım var. Not ortalamaları 2'nin altında olmasına rağmen bazı dd olan dersleri sayılmadığı için ortalamaları yükseldi ve 2nin üstüne çıktığı için kabul edildi. Bu tarz birşey devlet ünileri için mümkün mü
Haydaaaaaaaaaa haftasonu sınav mı var pfffffffffff
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
uğraş dur şimdi haftasonu![]()
Sınav tercih yeri Üsküdar olanlar kimler?
Ben yarın sabah Selami Ali Ortaokulunda, Pazar günü ise Ali Fuat Başgil Ortaokulunda giriyorum.
Aöf nin e öğrenme sisteminde farklılığa gidilmiş. Eskisi gibi çıkmış sorular yada seçmeli çalışma soruları yok. anadolum e-kampüs diye birşey var ondada işe yarar bişey bulamadım varmı bilgisi olan?
Seatclubturkey - Ibıza Loading...
yarına çok hazırım umarım beklentilerimiz deki gibi bi sınav olur okulların ikisinide bana çok ters yerlere vermişler özelliklemi yapıyolar bi anlamadım![]()
Herkese basarilar konu sayesinde sinava giricem unutmuştum valla![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bi an şaka sandımda harbiden açıklanmış.. Neyse ki mezunuz son 1 sınav kaldı![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)