Bende de dönem sonu ortalaması falan yazmıyo harf notu var sadece
Printable View
Bende de dönem sonu ortalaması falan yazmıyo harf notu var sadece
http://i68.tinypic.com/2z891ra.jpg
Yarım dönem uzadı mı şimdi ?
Bu sene Bahar döneminde 3 ders FF kaldı. Seneye güz dönemi boş geçecek dersim olmadığı için, fakat harç ödeyecek miyiz yine güz dönemi için?
O zaman ben bahar dönemlerinde üstten ders almaya çalışıyim. hiç okulun uzamasına teamül edemicem
İsletme son sınıf bitti fakat guz doneminden 1ders (denetim) bahar doneminden de 1ders (finansal tablolar)'dan kalmisim. Simdi sorularim sunlar
1-tek ders sinavina giremiyorum dimi
2- bu iki dersi seneye guz doneminde alabiliyor muyum
3-seneye ayni harcı mı odicem yoksa sadece o iki ders icin mi bir ucret cikacak (yardimci olana tesekkurleri mi sunuyorum):o:o
1- Giremiyorsun
2- Malesef her ders kendi döneminde alınır. Ama bununla ilgili çalışmalar yapılıyordu. Henüz ses soluk çıkmadı.
3- Aşağı-yukarı aynı ücret ödenir her dönem için ayrı ayrı. Dönem başına 185 lira olması lazım tek ders için.
Harç ödemeye gerek yok ama öğrencilik haklarından yararlanamazsınız. İndirimli öğrenci kartı gibi.
vallahi ne yaparsanız yapın mutlaka geçiyorsunuz 13 dersimi dönemlik 4 dersimi yıllık sistemde geçtim otomatik olarak 2.0ı tutturduğum için. son sınavda da mevzun olmamak için sabah ki sınava girmedim çünkü kazayla geçiyorum hepsinden. 2. sınava girdim salladım çıktım 40 almışım ondanda geçtim.Yani tuhaf bir durum tek ders sınavına gireceğim şimdi şeytan diyor girme girersen kesin sallasamda geçeceğim gibi bir hal var.
son durumum bu benim. tek dersim kaldı darısı geçmek isteyipte geçemeyenlere olsun inşallah.
benımde bahar donemı .1.12 tekrak guz donemı 0.96 suanda 1 sene uzatmıs mı oluyorum okulu
3. sınıf Güz ve bahar her iki dönemde de 9 dersten 7 sini verdim 2 şer ders kaldı seneye bakalım kaç ff ile bitircez
Seneye 4. sınıf sanırım bitmez 1 sene uzar ama olsun şimdiye kadar çok kasmadan 14 ders verdim artık bi şekilde 2 seneye bitmeli