nerde satılıyor o kitap bari bütünlemelere çalışalım
Printable View
nokta atışı kitabını bende duydum. bi arkadaşım önerdi, aöf yönetimi değiştikten snra ordan daha çok geliyormuş. bütlerde bende ordan devam edicem. murattan çalışıyodum.
Murat yayinlari son altı yıl aldım 50 yetiyo hic calismadan ortalamalarim 40-50 arasi acaba faydasi olurmu merak içindeyim:D
Peki butunlemede 3 sinavin toplamami aliniyor yoksa sadece butunlemeden ne alirsan omu
o büronun olduğu yerde abi kitapçılarda satıyor. yeni trend bu. *** cebine bile sığıyor afedersin :) arkasından hepsini çözüyorum önce cevaplara baka baka. sonra soruyu okuyorum cevabı okuyorum. diğer şıklara bakmıyorum bile. 30 soruda 21 soru noktası değişmeden çıktı iş ve sosyal güvenlikte.
konu sayıları sallama
vizeler ilk 5 konu
final ve bütünleme bütün konular gibi düşün
vize lerin %30u
final ve bütünlemelerım %70i sayılıyor
misal vizeden 100 aldın o senin hanene 30 puan olarak geçiyor
finale girdin en az 28 alman lazımki sınfı geçesin.
finalden düşük aldın geçemedin ozaman bütünlemeye giriyosun ve ne alırsan %70 lik kısıma butunlemeden aldığın işleniyor.
thanks sorularıma cevap veren arkadaşlar desteklerinizle 4.sınfa geçicem :D
bende umarım bitiricem:)
Hallederiz yaa her türlü :D
şimdi vizeden 50 aldım finalden 30 :D büte kaldık
bütten ne alırsam %70 i sayılıyo demi finalde aldığın not etkisiz eleman :D
bu çıkmış soruları toplu halde indirebileceğimiz biyer yok mu yardım !
ne halt yicez beee :( 1 buçuk gün kaldı nerdeyse pffff
ben murat yayınlarının cıkmışlarına çalışıyorum sadece nokta atışın farkı ne aynısı değilmi zaten ??
bide siz nasıl calışıyorsunuz fikir paylaşalım daha iyi sonuçlar alabiliriz arkadaşlar
beyler pm kutularınızı boş tutun size murattan bi ince güzellik geçeyim. MMH alan lar adlarını yazsın benım bu post un altına onlara pm geçicem. liste olarak ilerletin isterseniz.
powers 3.ısletmeym pm atarsan bı bakaym. Beyler herkese kolay gelsn zor bı snav olacak sanrm
Vizelerden 80 civarı aldım , finallere çalışasım gelmiyor 35 40 alsam geçiyorum inşallah sakata gelmeyiz :D salak gibi 3.sınıfta 2 sene üst üste kaldım kaydımı sildirip tekrardan kayıt oldum boşuna zaman kaybetmişim bu kadar kolay oldugunu bilsem şimdi bitirmiştim askerliğimide yapıp gelmiştim aklıma edeyim
Altan maliyet muhasebesi var benimde bunun icin pm bekliyorum, ilgilenirsen cok makbule gecer Powers.
@powERS
pm alabilir miyim :)
@powERS
bende pm alabilir miyim :)
6 senedir 2.sınıftayız belki bir gün biter
Atılma falan yokmu yav ben suan 3. Sınıfı ikincikez okuyorum kalırsam üst üste kalmış olucam tekrar devam edebilirmiyim hiçbişey yapmadan
bende alayım pm 1. sınıfım hala :D
prodrv o kanun zaten vardı okudugn takdrde 29a kadar tecl var. 3 snıfta 2kez ust uste kaldgnzda okuldan atlma yok ama tecıl hakknz bıtıyor dye bılyorum
ben 2. sınıfı 3 kere okudum sıkıntı yok...uğraşmıyorlar:D
Hahhhh benim 8.senem 30.11.2011 den beri yoklama kacagiyim gitmedim yoklamaya teyzem suveden emekli o gitme dedi tanidiklari aradi az once evime kagit geldi yoklama kacagi kagidi :D
Yeni sistem 29 yas olayiyla ilgili subelerde bilgi yok suan telefon ettirdim teyzeme ilgileniyolar suan gelismlerri burdanda yazarim 29 yas kapsamina aof lerde dahil okuyan tecil olucak benim son sinif allahtan bakalim nolcak isler iyice karisti :D
ya valla aofu arayp sormak lazm yada askeryede calsan bı tandk memur varsa ona sormak lazm. Eger kalrsanz subeye kendnz gtmeyn bı yaknınz gonderıp sordurun beklemedgnz bı suprıze ugramamak adına
Bu arada okuldan atilma hic bi zaman yok.ogrenim hakki 7 senedir yani ogrencilik hizmetlerinden tecilorenci karti vs den 7 sene yararlanirsin benim gibi 8.senede okuyabilirsin ama tecil yapmazlar orencilik hizmetlerinden faydalanamazsin yani okulla ilgili hic bi sorun olmuyor olay tamamen askerligi yapmayanlara yonelik olaya donusuyor :)
kaan sende dkkat et snavdan sonra almasnlar senı eger grecegn okula askerye bakyorsa sende hazrlıklı ol
Beyler sadece 3. Sınıf maliyet. Öyle çok ahım şahım bişey değil ama 2 3 soru yaptırsa kâr kârdır..
Şimdi geçiyorum pmleri..
Hayir abi hic bi sorun teskil etmiyor poliste zaten cikmiyor suan bana teblig edildi tabi nolur bilmiyorumda binlerce yoklama kacagi var.Allah basimiza oyle bisi gostermesin tabi girip cikayim su sinava ve su kanunla ilgili haber gelsin zaten direk tecil icin subeye gidicem
Onumde kitaplar acik calimsya calisiyorum da muratin son 6 yillik soru kitabini alin calismak isteyen varsa ara sinavada ordan calistim hepsi 60-70 notlarimin cok kasmadigim halde bakalim final nasi olucak
kaan sana kagt geldyse sen ynede dedklerme hazrlıklı ol.sgklı calsyosan orayada kagt gelcektr kurumunuzda calsan ...ısmlı kısı yoklama kacagdr vs dye . Calstgm yerde brısne 08 de gelmstı anszn adam gttı askere