8 ders var benimde son sinif yarin basliycam calismaya vallaha :) isimiz zor allah kolaylik versin herkeze
Printable View
8 ders var benimde son sinif yarin basliycam calismaya vallaha :) isimiz zor allah kolaylik versin herkeze
evet genjler :D totolarımız tutuşuyormu durumlar nasıl ? :D
hacı tvs'den 2005 sonrası çıkmış sorulara bak sadece :) geçen sene boşuna dersini aldım ben finalde pek derse gitmedim son gün çıkmış soruları okudum 2 kez 67 aldım.:D
iş sosyalden 63 aldım ama nasıl aldım vizeden ?
tüm konuları bir kez körü körüne okudum konu sonu testlerini çözdüm
en son geldim çıkmış soruları elime aldım bi *** yapamadım. :D
ama diğer yılların çözdükçe nasıl olduysa yükselmeye başladı netler çünkü sorular aynı neredeyse :D çıkmışlara baka baka yanlışları öğrene öğrene koyarsın çocuğu başgan. :cool:
inş bakalım dediğin gibi yapayım ama sadece çıkmış sorulara bakayım çünkü sadece tic huk konusuna kasıcam pek zaman kalmadı :D
stresten başka bir halt değil yemin ederim yaa bi bitmediler akkom :D
:hahaha::hahaha: hayırlısıyla bitiririz inş.
bugun inceden basladım finalde 3 ders versem yeter bana bute de 3 ders kalıo
Son kaç yıla çalışmak lazım isletme 3. Sınıfım :D
Abi çıkmış soruların yayını farketmiyor, ben egem 2006-2011 çıkmış sorularına çalışıyorum,bu saatten sonra konu anlatımlı kitap alsan bir faydası olmaz,egem yayınlarının 2006-2011 setini al ezberlemeye başla :)
karaca yayınlarının nokta atış sorularını da tavsiye ederim.
az önce yatırdım harcımı 255.56 tl
unutmayın yatırmayı ufak bi hatırlatma olsun...
yatırmadan girebilioymuyuz :D
girebiliyosunuz tabiki ama ikinci harç için gerekli ilkini ödemezseniz egoyu bile tam alıyosunuz bırakın sınava girmeyi :D
ilki tamam ikinci yok
yusuf mode on :D
ikinci harç mı :( ya ilkini yatırdım ikincisini yatırdım mı bilmiyorum ? yatırmasam nolur girebiliyomuyum ? bide sınava giriş şifresini en son kaç gün önceden alabiliyoruz
arkadaşlar 4.sınıf işletmecilerden kimler var? muhasebe denetimi final soruları çok karışık geldi bana? çıkmış soruları çalışıyorum sadece konulara zaten giremiyorum ama vizede bu kadar moralim bozulmamıştı.. Umarım çıkmış sorular işe yarar, seneye sistem değişiyorya bi sürpriz yapmazlar umarım :(
4.sınıfın final konuları uzun ve biraz karmaşık geldi banada o yüzden 2 defa konuları bitirdim ben , en sonda hatırlamak amaçlı testleri gözden geçircem sakata atmamak lazım :)
egemin konu anlatımlı ve hemen arkasından konu testleri gelen kitapları var. onlardan çalışıyorum ama final konuları karışık hakkaten. konu özetlerini okudukça kafam karıştı sadece soruları ezberliyorum. özellikle muhasebe denetimi hiç hoşuma gitmedi, umarım sorunsuz sıkıntısız geçeriz:)
inş. geçeriz tabi , ama dediğin gibi ilk karışık geliyor sonradan çözebiliyorsun en azından bende öle oldu :)
sınav yerını ogrenmek ıcın sıfreyı nerden ne zaman alıyoduk ya :D
Arkadaslar sizde benim gibi sadece cikmis sorulara mi calisiyosunuz :D bilgi lutfen ???