Sıkıntı başladı![]()
amannn hiç hatırlatma yaa ben daha nerde gireceğimi bile bilmiorumloto oynamak güzel de sabah kalk taa o kadar yol git kim bilir nerde pehh
ya ne bela bişey bu aöf nerden bulaştık bu zıkkıma
benim 1. sınıf dış ticaret.yarın üni de tek ders sınavım var bunu atlatabilirsem aöf de 8 ders cmtsi pazar sabah seansında karşılicak benisanırım loto vari bi sınav olcak "fasulyeye can veren rabbim bi 40-50 verir" diyip gircem sınava
![]()
şimdiden herkese başarılar beylerumarım herkes diledigi puanı alabilir
![]()
son zamanlara kalanlara tüyolarınız var mı
böyle hap gibi yutunca şişekler çakacak![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
yine her zamanki gibi yapmayı planlıyorum son akşam çıkmış sorulara bakıp giricem.yaz okulunda zaten burdayım 2 tanede stajım var bide aöf bütlere kaldımmı mis gibi bi yaz beni bekler![]()
benim kendimce bir taktiğim var onu uyguluyorum iyi kötü faydası oluyor bana...
şimdi aöf sınavlarında doğru cevapları sıklara eşit olarak dağıtmak zorundalar..sınava girmeden 2-3 üniteyi iyice çalışıyorum en kısa üniteleri tabikisınava girincede ilk önce emin olduğum soruları hiç sallamadan işaretliyorum genelde 15 soru filan çözüyorum kesin emin olarak...
sonra işaretlediğim sıklardan kaç tanesi A kaç tanesi B bunları sayıyorum ve işaretlediğim sıklar içinde hangisi en az ise kalan diğer tüm boş sorularıda o sıktan işaretliyorum en kötü +4,5 soru fazladan puan geliyormatematikten 3 üniteye çalışıp 85 le geçtim tarihten toplam 30 üniteden 10 taneside çalışıp 80-80 geçtim
![]()
tavsiye ederim![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
3. mesajda serhatım yazmışallah rahmet eglesin mekanı cennet olsun cok özledik.. sınava girecek arkadaşlara başarılar bakalım ne yapacaz ..
yarınki sınavlarda herkeze başarılar şaftım kaydı ders çalışmaktan 3.sınıf 9 dersim var 3 tanesi yarın 6 tanesi pazar olmak üzereallah yardımcısı olsun hepimizin...
biraktim calismayi, simdi keyif yapiyorum cay kuruyemiş falan
yarin ola hayrola m.k![]()
00' Civic 1.6IES
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)