örgünde hocayıda kafaya alıyorsun , kopyada oluyor , çanda oluyor , örgün daha kolaydı![]()
örgünde hocayıda kafaya alıyorsun , kopyada oluyor , çanda oluyor , örgün daha kolaydı![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Arkadaşlar karacan yayınlarının Hukuka Giriş (104 NA) Nokta Atış 2011 alan var mı ? Eğer elinde olan varsa cevap anahtarını taratıp bana gönderebilir mi ? Ben yırtmıştım kitaptan şimdi bulamıyorum. Çok makbulu geçer gerçekten![]()
beyler banada ısletme 3 ıle ılgılı puf noktalar lazm varmı yardm etcek bırısı not olur suraya cals dye blrsnz vs.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Serkan abi bende işletme 3 e geçtim intibaktan da 3 dersim var toplam 9 dersintibak da 3 ders varken nasıl geçtim anlamadım.. Aöf ye akıl erdiremiyorum vesselam
![]()
3.sınıf işletme dgs ile geçtim ilk defa sınav olacağız da abiler geçme notu kaçtır ?
6 dersim var hepsini geçmem mi lazım acaba ? 4 dersi geç yeter diyorlar?
Birde seneye kredili sistem geliyormuş.
bu sınavları kaç soru oluyor ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
merhaba dıkey gecışle işletme 3 e gectım sınavlara 1 ay kaldı
cıkmıs sorular olarak tavsıye edecegınız bı kıtap varmı
nereden temın edecegım ve ısim olarak yazarsanız sevınırım..
pasword:JDM
intibak kaldırıldı o yüzdendir , biz geçtik ya intibağı hemen kaldırdılar gitti 1 sene boşu boşuna acayip sinir oldum
geçme notu 50
6 dersin 4ünü geçmen lazım diye biliyorum en kötü 3 ünü geçmen lazım zaten![]()
geliyor ama kötü denilmez daha rahat olcak gibi
30 soru bazılarında 26 oluyor
arkadaşlar çıkmış sorular vs. gibi sorularda herkes çalıştığı kitapları sölüyor doğal olarak , murat yayınları olur , egemdi galiba olur çıkmış sorular falan alırsanız faydası olur ... tek test çözim derseniz bence faydası olmaz 1 ayda olsa özet geçin bi kere![]()
2 yıllık bitirdim aöfde ilk yılım bugün askerlik şubeden yoklama kağıdı geldi. öğrenci kimliğiniz ile geliniz diyor.varmı gelen giden sizlere ?![]()
#eksikpazar
ya beyler ben ne sorcam. ben hala ogrencı kartını almadım. e calısıyozda baskası gıtse alabılırmı kartı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ben geçen gittiğimde bi kadın çoçuğunun işlemini yaptırıyordu , müsaitse anne baba kimliğinide ver gidip alır sıkıntı olmaz büyük ihtimal
Şu an 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 konuk)