düne göre dha güzel geçti. off 4-5 tane ders versem ne gzl olur.
finansal yönetim vardı sadece.. sinirlendim gitmedim sınava.. sorular nasıldı ki?
ya beyler sabah okuldan çıktım sınavdan sonra yanımda bir çocukta yürüyor dikkat ettim elde 3.işletme kitabı oda arkamdan okuldan çıktı şimdi ???
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ibo buyuk sansszlık olmus kardeş. .ins senden sonra ısaretlemstrler. 5500 keske greydn sorular kolay ve ckms sorulardan 10tane vardı en az. Turk vergıde bayaga ckms sorular vardı. Bute bırakmam insallah. Gecms olsun herkese arkadaslar. Umarm but zamanı kımse bu konuya yazmak zorunda kalmaz![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ya dün kötü geçti, bugünde çalışmadım girmedim.. keşke girseymişim.. hep böyle olur zaten, girmem kolay olurneyse bütünlemeye kasıcam artık yapcak bişi yok..
ne olursa olsun girseydin keşke. bende iktisata girişi full sallıcaktım bakmadan. okuyup sallamaya karar verdim. en azından mantıklı olanları işaretlerim diye. iyiki öyle yapmışımfull sallamaktan dha yüksek alacağm garanti.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
okullara girişlerdeki aramalar çok düzensiz kimi okulda çok sallamasyon arama yapıyolar kimi okuldada terörist gibi arıyolar.dün girdiğim okula çok rahat cep telefonu,ders notu vs. sokardım bugün ise adam didik didik aradı cüzdanın içine falan baktı.
Ah ula cem
Bu arada bugun fazla çalsmaktan beynımın navıgasyonu pert oldu. Kurtulusta grdm snava bılenler blr park sorunu var okulu gordum caddeye ckp arabaya yer buldm 10dk kalaya kadar ders calstm cktm arka sokaktakı ılk okula daldm sıraya evrakları koyup bı wc yapp gelymt dedm geldm cevap anahtarnda benım adm yazmyo gozetmene gttm nasl olur dyo bakyo numara aynı kadn okul adna bı bakti burası lse sen ılkogretme gtceksn dedı 2dk var okuldan bı cksım ve bı yusuflama var gormeynzarzor yetstm snav baslamstı snıfa grdgmde. 2 saat once okula gdıp okula gec kalan olarak tarıhe gectm sanrm
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)