Deli şeyyapmış gibi 1 saat erkenden geldim. Arabanın içinde uyuyorum yahu![]()
20 soruluk sınavlarda 4 a 4 b 4 c 4 d 4 e kuralına dikkat edin sallamanız kolaylaşır![]()
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
her testte a şıkkından 4 adet, b şıkkından 4 adet, c şıkkından 4 adet, d den 4 adet, e den 4 adet oluyor. yani cevaplar hep eşit dağılıyor bir testte şıklardan birinin sayısı eğer fazla ise misal 6 tane a varsa 2 si kesin yanlıştır gibi...
Ya bu kesin mi keke ?Hep bende öyle diyordum ama emin olamıyor insan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla gençler bu güne kadar çalışmadım bir kere bile, toplamda 1 dönem uzadı oda işte geçmişte geçme notu 50 olduğundanhep bu dediğim formülle girdim hani kendim mühendislikte okudum daha önceden oradan derslere biraz aşinayım ama dediğim gibi hep işe yaradı 2-3 dönem onur belgesi bile aldım
![]()
tabi bakarsanız doğru yaptığınız kadar doğruya yönlendirir en azından oranını arttırır bu sistem, her yanlış işaretlediğinizde paralelinde yanlış yapma şansınızı arttırıyor.
Evet şık olayı doğru.. Emin olduklarınızın dışında hangi şıktan eksik varsa ondan yardırabilirsiniz
Etik,stratejik yönetim nasıl bi derstir anlamadım mantık dahi yürütemiyorum
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)