Arakdaşlar,tabiki herkesin zevki,arabası kendine güzeldirAncak bugun Evo 9 a bindim,tamam konsol falan süet kaplanmış,kapılar da süet, vs. koltuklar da rahat ( Cobra sağolsun o konuda da ...) ancak araçta başka hiçbirşey yok yahu,klimalar analog,onun dışında 2 tane tuş var konsolda,iki tane de radyo tuşu,ki radyo orjinal değil,orjinal da yok diye biliyorum...Tamam şimdi diyeceksiniz EVO yahu o,hız için yapılmış vs.. ama bir M6 da hız için yapılmış,M3'de , AMG de , S4 de :P hepsi de full dolu.. İlginç geldi bana :P
japonların olaya bakışı farklı
felsefesi değişik anlaşılamaması normal![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
standart olarak geliyor evoda, M6 nın fiyatını yazar mısın? daha nasıl araba karşılaştırılacağını bilmiyorsun... Tartışma hep bu yüzden çıkıyor fiyat / amaç olay bu kadar basit M6 ile standart olarak alakası olmayan bir araç evo ama nurburging'i M6 dijital kliması, prestiji, kaliteli müzik sistemi, konsoldaki 3214 tane düğmesiyle ve 457.408TL fiyatıyla :
8:07.76 152.04 km/h - BMW M6, 507 PS/1761 kg,
da dönüyorken evo 9 dandirik analog kliması 5 para etmez müzik sistemi, 5 para etmez prestijiyle 130.000ytl ye (ki sıfır evo X fiyatını yazdım 9 daha ucuzdu) :
8:11 --- 151,27 km/h - Mitsubishi Lancer EVO IX
saniyede dönüyor![]()
düğmesiz olmaz abi ne öyle
düğme olacakki servisler zengin olsun![]()
Kesinlikle ne kadar sensör ve düğme var o kadar arıza çıkıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)