RoCCo Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba
Konu başlığı altında E92 BMW almak isteyenlere başıma gelen bir sorunu anlatmak istedim. Kafanızı bulandırmak istemem ama yazmadan edemeyeceğim ;
Nisan 2008'de Borusan Oto'dan 80.000 Euro'ya yakın bir para ödeyip büyük hevesler ile aldığım BMW 3.20D E92 model otomobilimin yaklaşık 1 ay kadar önce motorunda ses değişikliği meydana geldi.
Önceleri "Acaba bana mı öyle geliyor ?" diye fazla aldırış etmesemde 3-4 gün bekledikten sonra dayanamayıp aracımı kontrol etmeleri için Borusan'a götürdüm. Yanıma bir tane yetkili verip aracı test sürüşüne çıkardık. İlk 5 dakika bir şey fark edemeyen yetkili bir süre sonra araçta bir ses olduğunu kabullendi ve kontrol edeceklerini söyleyerek servise geri döndük. Araç bir gün kadar serviste kaldıktan sonra beni arayarak aracın motor sesini aynı model başka bir aracın motor sesi ile karşılaştırdıklarını ve motordan gelen sesin gayet normal olduğu servis tarafından söylendi.
Verilen cevap içime sinmese de aracımı aynı ses ile kullanmaya devam ettim ve aradan bir ay kadar geçtikten sonra 1 hafta kadar önce şehirler arası bir yolda 110 km sürat ile giderken seyir esnasında motor durması nedeniyle aracım servise çekildi. Şans eseri yolun müsait olmasından dolayı, motor durmasından sonra 150-200 metre kadar ilerledikten sonra aracı yolun sağ tarafında sorunsuz bir şekilde durdurabildim.
Bu durum başka bir aracı sollarken veya ters bir yerde başıma gelseydi ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...
BMW yol yardımını aradım ve gelen ilgili kişi aracı inceledikten sonra yapılacak bir şey olmadığını, motorun kendisini kilitlediğini aracın servise çekilmesi gerektiğini söyledi.
Borusan tarafından bulunduğum yere gönderilen çekici aracımı çekerken ön tamponunu çekiçiye sürttürerek çekim işlemi sırasında aracımda maddi zarara neden oldu.
Cumartesi 16:00 civarında başıma gelen bu olay sonrası Borusan'da araç bulunmadığı gerekçesiyle ücretini tarafındam ödenmesi suretiyle bana bir taksi çağırabilineceği yetkili kişi tarafından söylendi. Yapacak bir şey olmadığından yüklü bir taksi ücretini de ödeyerek büyük bir hayal kırıklığı ile evime geri geldim.
Neyse fazla uzatmadan; Salı günü servisten gelen telefon ile ilgili kişi motorun yatak sardığını, gerekn resimlerin gönderildiğini, Almanya'dan cevap gelmesini beklediklerini ve cevap gelmeden bir şey yapamayacaklarını söyledi.
12.000 KM'de olan, motoruna toz kaçmasından bile kaçındığım, gerektiğinde yağmurlu havalarda bile kullanmadığım , çukurlardan bile oldukça dikkatli geçtiğim aracımın böyle bir arızaya neden olması, açıkcası ilk kez BMW sahibi olarak beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.
Mercedes veya Audi almayı düşünürken BMW alarak çok büyük bir hata yaptığımı düşünüyorum.
Açık söylemek gerekirse dört yıl boyunca yeterince hor kullandığım, motorunu sonuna kadar zorladığım Renault Megane II bile en ufak bir sorun çıkarmamasına rağmen daha 12000 KM'de böyle bir arıza ve hizmet ile karşılaştığıma oldukça üzüldüm. Mukayese bile edilemeyecek firmalar müşterilerine oldukça iyi yol yardımı ve servis hizmeti sunmasına rağmen BMW gibi bir firmanın bu şekilde bir hizmet anlayışında olması oldukça keyfimi kaçırdı. Aracımdan soğudum ve tamir edilse bile satmayı düşünüyorum.
Son söz olarak ne kadar acı da olsa: Benim için BMW bitmiştir, daha da olsa almam arkadaşlar...
Okuduğunuz için teşekkürler.